Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Κανελόνια;;;;;!!!!!!!Λυπηθείτε με!!!!!!!!Μου τρέχουν τα σάλια!!!!!

μαρη ανδριανηηηηηηηη, σταματα με τα φαγια..

ερη παμε?θα στα φαμε ολα μαρη να μην παραπονιεσαι κιολας πως γεμισε το ψυγειο χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο γιατρος μου καλος ειναι..αφου μου απαγορεψε το κοκο..την ορθοστασια δεν θα μου κοψει?

το ικα σκεφτομαι με την αδεια..δεν νομιζω να μου κανουν κανενα υπερυχογραφημα και να δουν πως ολα ειναι οκ και να φαω πορτα?

Μπα δε νομίζω!Αποκλείεται να πάρουν τόσο μεγάλη ευθύνη!!!!

Εξάλλου μπορεί να σου γράψει κάτι που να μην φαίνεται στο υπερηχογράφημμα, πχ έχτονους πόνους από συσπάσεις της μήτρας....Ξέρουν αυτοί....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

χαχαχχα ανετ εμενα παντως δεν μου το ειχε κοψει εγω δεν ηθελα μονο να μην τεντονομαι μου ελεγε να μην πινω καφε κ να μην βαφω τα μαλλια μου

καφε ελληνικο ελαφρυ, ανταυγιες μετα τον τριτο (αλλα δεν με νοιαζει)

τι αλλο δεν θυμουμε!αιλχαιμερρρρρρρρρρρρρρρρρ

IB5Vp2.png

να ερθετε να ερθετε κ γω θα σας μαγειρευω οτι τραβαει η ορεξη σας κ χοιρινο λεμονατο με τηγανιτες πατατουλες που ειναι σουπερ χαχαχαχχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

καφε ελληνικο ελαφρυ, ανταυγιες μετα τον τριτο (αλλα δεν με νοιαζει)

τι αλλο δεν θυμουμε!αιλχαιμερρρρρρρρρρρρρρρρρ

'Εντάξει τα σκυψήματα και τα βάρη, αλλά αυτό με τον καφέ και τις βαφές είναι πολύ εκνευριστηκό!!!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Μπα δε νομίζω!Αποκλείεται να πάρουν τόσο μεγάλη ευθύνη!!!!

Εξάλλου μπορεί να σου γράψει κάτι που να μην φαίνεται στο υπερηχογράφημμα, πχ έχτονους πόνους από συσπάσεις της μήτρας....Ξέρουν αυτοί....

θα δουμε, ας ερθει με το καλο η πεμπτη..ειμαι και πρωινη..θα κανω τα τσαλιμακια μου πως ποναω και τετοια και βλεπουμε..Θεε μου σχωρα με!

IB5Vp2.png

να ερθετε να ερθετε κ γω θα σας μαγειρευω οτι τραβαει η ορεξη σας κ χοιρινο λεμονατο με τηγανιτες πατατουλες που ειναι σουπερ χαχαχαχχα

Η κοιλιά μου γουργουρίζει , μου τρέχουν τα σάλια και μυρίζω κανελόνια σνίτσελ, λεμονάτο και ......γαριδομακαρονάδα.......!!!!!!Δεν αντέχωωωω.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

παψε μαρηηηηηηηη, μπαααααααααααα

αχ μου μυριζει λεμονατο τωραααα χαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερες κουκλες!!!

Παπακι περαστικα και με το καλο τα ευχαριστα!

Ερη ειδες που αγχωνεσαι τσαμπα??? Θα το τρελλανεις μαρη το παιδι πριν καν το δεις! Ετσι, να σε χτυπαει κι εσυ να λιωνεις!!!

Ανδριανουλα θα ερθει και θα μεινει αυτην την φορα... Μια του κλεφτη, δυο του κλεφτη τρεις και τον τσακωσαμε!

Ανετ, υπαρχει γιατρος του Ελενα, κλεινεις ραντεβου στο ιατρειο του και πανε μονο αντρες, πληρωνεις γυρω στο 80αρι και σου γραφει διμηνες αδειες σε χαρτι του νοσοκομειου... Μετα το παει αυτο το χαρτι στο ΙΚΑ ο άντρας σου ή η μητερα σου (εσυ υποτιθεται εχεις επικινδυνη εγκυμοσυνη) και σου γραφει αναγκαστικα την αδεια επειδη προερχεται απο δημοσιο νοσοκομειο!!! Μου το ειχαν πει, δεν το ειχα χρησιμοποιησει αλλα αν ενδιαφερεσαι μπορω να βρω στοιχεια...

Σημερα μαγειρευει ο αντρας σαλαχι και εγω θα τηγανισω πατατουλες..

θα δουμε, ας ερθει με το καλο η πεμπτη..ειμαι και πρωινη..θα κανω τα τσαλιμακια μου πως ποναω και τετοια και βλεπουμε..Θεε μου σχωρα με!

Είπαμε είναι για καλό σκοπό - μην έχεις καθόλου τύψεις....!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Η κοιλιά μου γουργουρίζει , μου τρέχουν τα σάλια και μυρίζω κανελόνια σνίτσελ, λεμονάτο και ......γαριδομακαρονάδα.......!!!!!!Δεν αντέχωωωω.....

ερη ελα να φαμε βρε..μη μασας..το σπιτι ειναι ανοιχτο..κοπιαστε!!!

και το εστιατοριο το βραδυ!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...