Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

@dimitra κάπου μου είχες απαντήσει για την κυστικη ίνωση αλλά πολλές οι αναρτήσεις μετά κ κάπου το έχασα!Σ ευχαριστω όπως κ να χει.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξύπνησε η μπέμπα.....Φιλάκια!

φιλακια ερακι !!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

γυναικακι μου καλημερα τι κανει η μπεμπα σου;;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

ακου ξερεις οτι κι εγω ολα εψαχνα κι εψαχνα αλλα τιποτα!

αυτο το μηνα ουτε και ξερω ποτε εγινε η συλληψη,μονο 2 επαδες ειχαμε μια στην αρχη και μια στο τελος των γονιμων,και ακου εγω πηγα στη γιατρο στις 12 οκτ και τοτε εκανα ωορρηξια επαφες ομως ειχα στις 10 και στις 15 τωρα βγαλε ακρη.

οσον αφορα τα συμπτωματα μονο συχνοουρια ειχα πολυ ομως και πονουσαν πρωτη φορα στη ζωη μου οι θηλες μου για κανα 3 ημερο 4ημερο και μετα τιποτα σταματησε αλλα επειδη ειχα φαει πολλες φορες τα μουτρα μου με συμπτωματα και χαζομαρες κι επειδη ημουν σιγουρη πως δε θα κανω παιδι φυσικα και τελος επειδη ειχα ηδη κλεισει ραντεβου για εξωσωματικη δεν εδινα καμια σημασια σε κανενα συμπτωμα!

τωρα ποναει το στηθος μου ολα γυρω γυρω ειδικα οταν αλλαζω πλευρο το βραδυ!

παπι καλως κανατε.το σπερμα ζει για 72 ωρες .οποτε στις 10 που κανατε εσεις ηταν μια χαρα.ειχε στησει ξωβεργες κ περιμενε.χαχαχα.εγω δεν νομιζω να εκανα κ πολλα πραγματα αυτο το μηνα.τις γονιμες τις επιασα στο τελος γιατι ειχα μπλεξει με το γαμο κ δεν μετραγα τπτ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλα ειμαι τζενακι ειχαμε παει επισκεψη εχτες και γυρησαμε 1.30 οπως καταλαβαινεις σιγα μην ξυπναγε η μικρη για σχολειο....χαχαχαχαχα

γιατι το ξενυχτας το παιδι καλε?κ να φανταστεις οτι καποτε θα σου ερχεται στις μια κ θα γινεται χαμος στο σπιτι..κ ξερεις τι θα σου πει?οταν ημουνα μικρη με αφηνες...χαχαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

η ξανθουλα καλε που ειναι;ξανθηηηηηηηηηη...η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη......

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κοριτσια βγαινω λιγο να κοιμηθω γιατι κλεινουν τα ματια μου!φιλαααααααααααααααααακια!!!

566b716e1f.png?html%22

κοριτσια βγαινω λιγο να κοιμηθω γιατι κλεινουν τα ματια μου!φιλαααααααααααααααααακια!!!

να πας κοπελα μου.το μπεμπε χρειαζεται υπνο....μπαιιι:wink:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εφτασα φιλακια παπακι αντε να ξεκουραστεις

Βρε τζενη οποτε παμε στο σπιτι της φιλης μου την βαζουμε στο κρεβατι της και κοιμαται εχτες δεν ξερω τι το ειχε πιασει αφου ηρθαμε σπιτι και παλι δεν κοιμοταν....ε ενταξει μωρε δεν πηγε μια μερα σχολειο δεν εγινε και κατι.....χαχαχαχαχα

Λοιπον σε αφηνω και εγω να κανω καμια δουλεια αρκετα κωλοβαρεσα τωρα τοσες εβδομαδες σημερα κλεινω 1 βδομαδα απο την εξεταση οποτε λιγα πραγματακια μπορω να κανω τωρα ισως μπω αργοτερα

Λοιπον σε αφηνω και εγω να κανω καμια δουλεια αρκετα κωλοβαρεσα τωρα τοσες εβδομαδες σημερα κλεινω 1 βδομαδα απο την εξεταση οποτε λιγα πραγματακια μπορω να κανω τωρα ισως μπω αργοτερα

καλη δυναμη τοτε..μην κουραστεις ομως?πρεπει να προσεχεις τωρα οκ?τα λεμε αργοτερα....φιλακια....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημέρα και από μένα....ρε κορίτσια, όσες είστε στις προσπάθειες. Σας έχει τύχει η ωορρηξία σας να σας κάνει χάλια? Φούσκωμα, πρήξιμο, πόνοι, αναγούλες...και μετά από μία μέρα μια χαρά? τι γίνεται? επίσης σεξ εκείνη τη μέρα που τα ένιωσα αυτά δεν έπαιξε γιατί βγάζει ένα παλιόδοντο πίσω ο μικρός και μας κάνει γυμνάσια. Αλλά έκανα 2 μέρες πριν...τό χασα το τρένο? Και αυτό ήταν ωορρηξία τέλος πάντων. Θα μου πεις, τι ρωτάω τώρα....

mIdZp3.png

Αννιω μου τι κανεις κουκλα μου;Καταρχην να βγαλει γρηγορα το δοντι ο υιος,για να μπορεσει κι η μανουλα να κανει τη "δουλεια"της:wink:

Τωρα εγω τετοια συμπτωματα δεν ειχα ποτε,αλλα δεν ειμαι και δειγμα για συγκριση....τωρα οσον αφορα την ωορρηξια,νομιζω οτι πρεπει να κανεις μια μερα πριν και μια μετα.Βεβαια εδω μεσα τοσο καιρο εχω ακουσει να γινονται διαφορα τρελα,οποτε ποτε δεν ξερεις.Μακαρι να εχεις θετικο αποτελεσμα,παντως.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...