Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

@dimitra κάπου μου είχες απαντήσει για την κυστικη ίνωση αλλά πολλές οι αναρτήσεις μετά κ κάπου το έχασα!Σ ευχαριστω όπως κ να χει.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

γιατι πρεπει να καταστραφουνε?

Έχω 3 επιλογές, ή τα δίνω για πειράματα ( που το αποκλείω), ή τα κάνω δωρεά σε άτεκνα ζευγάρια ( που επίσης δεν θέλω ) ή τα καταστρέφω...αλλοιώς ,αν τα διατηρήσω, θα πληρώνω 150 ευρώ το χρόνο για φύλαξη.Επίσης μπορώ να τα χρησιμοποιήσω αλλά δεν θέλουμε τέταρτο παιδί....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβω παπι.πως αισθανεσαι τωρα που ξερεις πως εχεις μεσα στην κοιλιτσα σου αυτο που με τοση αγωνια περιμενες καθε μηνα?

αχ τζενακι μου δεν μπορω να το συνειδητοποιησω ακομα.τα εχω χαμενα!δεν ξερω πως να αντιδρασω.φοβαμαι να το χαρω και μερικες φορες.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχ τζενακι μου δεν μπορω να το συνειδητοποιησω ακομα.τα εχω χαμενα!δεν ξερω πως να αντιδρασω.φοβαμαι να το χαρω και μερικες φορες.

Να μην φοβάσαι!!!Έχεις κάθε λόγο να πετάς στα σύννεφα!!!!!Όλα θα πάνε καλά!!!!Κοίτα να απολάυσεις την εγκυμοσύνη σου όσο πιο πολύ μπορείς!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Έχω 3 επιλογές, ή τα δίνω για πειράματα ( που το αποκλείω), ή τα κάνω δωρεά σε άτεκνα ζευγάρια ( που επίσης δεν θέλω ) ή τα καταστρέφω...αλλοιώς ,αν τα διατηρήσω, θα πληρώνω 150 ευρώ το χρόνο για φύλαξη.Επίσης μπορώ να τα χρησιμοποιήσω αλλά δεν θέλουμε τέταρτο παιδί....

καλημερα ερακι βρε συ 150 ευρω το χρονο δεν ειναι τραγικο ποσο μηπως να το κρατουσες για ενα χρονο ακομα;και μετα βλεπατε.κι αν ηθελες του χρονου ενα ακομα;λεμε τωρα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

απλα κοιταξε οποια αποφαση κ να παρεις να μην το μετανιωσεις μετα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Να μην φοβάσαι!!!Έχεις κάθε λόγο να πετάς στα σύννεφα!!!!!Όλα θα πάνε καλά!!!!Κοίτα να απολάυσεις την εγκυμοσύνη σου όσο πιο πολύ μπορείς!!!!!

αχ να ακουσω καρδουλα πρωτα και μετα πιστευω θα ηρεμησω πιο πολυ αλλα εννοειται πως ειμαι τρισευτυχισμενη!

566b716e1f.png?html%22

Οχι κορίτσια, σίγουρα δεν θέλουμε τέταρτο...Το έχουμε αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό....Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με τα τρία μας παιδακια και τώρα πρέπει να τα μεγαλώσουμε. Θέλω λοιπόν να επικεντρωθώ σε αυτό....

Αναγκαστικά θα τα καταστρέψω όσο και αν με πονάει αυτό...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

μην αντριανιζεις.....απολαυσε το οσο πιο πολυ μπορεις.να σε ρωτησω τωρα κατι..τι συμπτωματα ειχες,καταλαβες κατι διαφορετικο?γιατι εχω διαβασει οτι δεν εχουν καμια διαφορα απο τα συμπτωματα περιοδου.και κατι αλλο γιατι θα σκασω.τους προηγουμενους μηνες τις γονιμες τις καταλαβαινα πρωτα απο το στηθος μου που γινοταν τουμπανο κ μετα απο υγρα και πονους στην μεση.ειναι ο πρωτος μηνας που προσπαθουμε ,και το στηθος μου ειναι πλακα ουτε ποναει ουτε τπτ.υγρα εχω κ πολλα .αλλα στηθος νακα.τι γινετε ρε γμτ.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Πότε θα πάτε για καρδούλα;

ουουουουου δυστυχως σε 10 μερες την αλλη παρασκευη στις 5 το απογευμα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

μην αντριανιζεις.....απολαυσε το οσο πιο πολυ μπορεις.να σε ρωτησω τωρα κατι..τι συμπτωματα ειχες,καταλαβες κατι διαφορετικο?γιατι εχω διαβασει οτι δεν εχουν καμια διαφορα απο τα συμπτωματα περιοδου.και κατι αλλο γιατι θα σκασω.τους προηγουμενους μηνες τις γονιμες τις καταλαβαινα πρωτα απο το στηθος μου που γινοταν τουμπανο κ μετα απο υγρα και πονους στην μεση.ειναι ο πρωτος μηνας που προσπαθουμε ,και το στηθος μου ειναι πλακα ουτε ποναει ουτε τπτ.υγρα εχω κ πολλα .αλλα στηθος νακα.τι γινετε ρε γμτ.

ακου ξερεις οτι κι εγω ολα εψαχνα κι εψαχνα αλλα τιποτα!

αυτο το μηνα ουτε και ξερω ποτε εγινε η συλληψη,μονο 2 επαδες ειχαμε μια στην αρχη και μια στο τελος των γονιμων,και ακου εγω πηγα στη γιατρο στις 12 οκτ και τοτε εκανα ωορρηξια επαφες ομως ειχα στις 10 και στις 15 τωρα βγαλε ακρη.

οσον αφορα τα συμπτωματα μονο συχνοουρια ειχα πολυ ομως και πονουσαν πρωτη φορα στη ζωη μου οι θηλες μου για κανα 3 ημερο 4ημερο και μετα τιποτα σταματησε αλλα επειδη ειχα φαει πολλες φορες τα μουτρα μου με συμπτωματα και χαζομαρες κι επειδη ημουν σιγουρη πως δε θα κανω παιδι φυσικα και τελος επειδη ειχα ηδη κλεισει ραντεβου για εξωσωματικη δεν εδινα καμια σημασια σε κανενα συμπτωμα!

τωρα ποναει το στηθος μου ολα γυρω γυρω ειδικα οταν αλλαζω πλευρο το βραδυ!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...