Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

πρίν από 18 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτησω μετά από εμβρυομεταφορα είχε καμία σας,ας πούμε πόνο η σαν κάψιμο στις κλειδώσεις;Πόδια χέρια;Έχει από το μεσημέρι που το νιώθω αυτό.

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα ερακι.δωσε μαθηματα στο κισσακι.εσυ εισαι πιο...παλια..χαχαχα.ρε κισσα ειναι νωρις ακομα γιαυτο σε τρεχει .σε κανα μηνα θα στρωσει,θα κοιμαται πιο πολυ.κ ετσι θα κοιμασαι κ εσυ περισσοτερο

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ναι σίγουρα όσο περνάει ο καιρός, θα στρώνει η κατάσταση....Η δικιά μου τώρα ξυπνάει μόνο μία φορά το βράδυ και ελπίζω μόλις κόψω τον θηλασμό να μην ξυπνάει καθόλου!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλιτσες μου!

ερακι τι κανετε κοπελα μου?απτα αξημερωτα ορθια ε?η μπεμπουλα, τα παιδια καλα?

κι εγω πρωινη, μπηκα για μια καλημερα, παω να μπανιαριστω και εφυγαααααααα...εχω διαβητολογο σημερα και ισως να δω μετα τον μπεμπακο μου!!!

αχ 2 μερες βρε κοριτσια νοιωθω κατι πονακια στην μητρα δεν μπορω να γυρισω πλευρο...τι να ειναι αυτο τωρα?και 2 φορες τη μερα μαλλον λοξιγγακι εχει ο μπεμπινος μου αλλα πολυ ωρα κραταει ρε γμτ...μηπως ειναι κατι αλλο και το εχω ριξει στην τρελη?ουφ

κισακι, τζενακι την καλημερα μου!και σε οσες μπουν!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κισακι μου...τι κοπελαρα ειναι αυτη?φτου φτου...εχει να καψει καρδιεςςςςςςςςςς!!!

να τηνχαιρεστε και παλι αγαπη μου!

αχ για ρουφηγμα ειναι η σκατουλιτσα!!!

παω να μπανιαριστω και να ξυπνησω τον καλο μου για την πρωινη νοσοκομιακη βολτουλα μας!!!!!αχ να ναι οοοοοοοοολα καλα!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κισάκι, με γεια η μπέμπα!!!!:P:p:D

Καλέ, Ανετ το παπάκι είναι αδερφή σου;

διαδικτιακη βασδελακι μου χαχαχα

η ελενη κ ειχε δει φωτο μας απτους γαμους μας και ρωτησε ποια ειναι πια και αν σιγουρα δεν ειμαστε αδερφες χαχαχααπο τοτε εμεινε..ειναι και πολυ καλο παιδι ομως...την αγαπω πολυ οπως και πολλα κοριτσια απο εδω μεσα...καλυτερα κι απο αδερφες!!!

IB5Vp2.png

διαδικτιακη βασδελακι μου χαχαχα

η ελενη κ ειχε δει φωτο μας απτους γαμους μας και ρωτησε ποια ειναι πια και αν σιγουρα δεν ειμαστε αδερφες χαχαχααπο τοτε εμεινε..ειναι και πολυ καλο παιδι ομως...την αγαπω πολυ οπως και πολλα κοριτσια απο εδω μεσα...καλυτερα κι απο αδερφες!!!

Πε μου έτσι ρε παιδί μου!!!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

μανουλες την κανω, πολλα φιλια, θα τα πουμε αργοτερα!!!

ματσα μουτσα!

IB5Vp2.png

καλημεεεεερα αδερφακι μου κι εγω σ αγαπω!

κισακι ουουουυου καλε τι μπουμπουκα ειναι αυτη;;;;περιτω να πω οτι ειναι ιιιιιδια εσυ ε!ειδικα εκει που κοιμαται στο μαιευτηριο ειναι ιδια!αλλα μαρεσει κι αυτη που εχει το δαχτυλακι της στο στομα!τι τελειο φτου φτου ματια μου να μου φιλησεις το πατουσακι της~!

βασδελακι σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου κοριτσακι και παλι κι εσυ με εναν πονο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...