Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όπως και στην άλλη μαχητρια την @Katiamaxiking🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️

πρίν από 9 λεπτά , Bubble24 είπε:

Πόσα έβαλες; Εγώ τον επόμενο κύκλο θα μεταφέρω 3-ημερών, 2 έμβρυα..

Καλή επιτυχία και από εμένα κορίτσια από την καρδιά μου!!!!

Ευχαριστούμε πολυ κορίτσι μου!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αννετακι η κουμπαρα μου ειναι στον 5ο και εχει αγορι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννετακι τις τσιπουρες να τις βαλεις σε λαδοκολλα με ροδελες λεμονιου και λιγο μαιντανο και μετα να τις κλεισεις με αλουμινοχαρτο κντες πακετακια μια μια και θα ειναι σουπερ

ατιμη συμπεθεραααααααααα...ααααα δεν θα τα παμε καλα οι δυο μας χαχαχα

ηρθε και η μανουλα?καλως την δεχτηκατε κουκλιτσα μου!

χ*σμενη η μελλουσα γιαγια?

χεσμενη δε λες τιποτα ολο μου λεει καλε δωσε να δω κι εγω λιγο τον υπερηχο και τετοια!

καλα να περασετε κοριτσακι!!!να φας καλα ενταξει?μη μας πεις "ενα κομματι κρεας εφαγα και δυο πιρουνιες σαλατα γιατι θα φρινιαξω χαχαχα

καλα μωρε θα φαω αλλα δεν εχω και πολυ ορεξη να σου πω ειδικα μη δω γλυκο δε θελω με τιποτα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Γιατι δεν θα τα παμε καλα καλε δεν σου αρεσει το φαγητο μου??????

Οποτε θες σου κανω και το τραπεζι ειμαι κατα γενικη ομολογια καλη μαγειρησα φτιαχνω και πιτουλες

Δεν ξερω Αννετακι μου αν δεν παει ο γιατρος μου να δει τα χειρουργεια να μου πει το οκ οχι προς το παρον ειμαστε στο γαια και βλεπουμε εξαλλου εχω καιρο μπροστα μου το μωρο θα ειναι πασχαλιατικο

παντως το γαια ειναι σουπερ...

αι καλααα το χασας αδερφι καλε το βατραχακι μου!

το χασας αδερφι χαχχαχαα και τα μυαλα στα καγκελα χαχαχαχα

γερο ναναι και το πρωτο δεν εχει σημασια τι θα ειναι...απτο δευτερο θα κανουμε τις αιτησεις μας κι "αν θελει" θα μας δωσει το ζευγαρακι χιχιχι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

αννετακι η κουμπαρα μου ειναι στον 5ο και εχει αγορι!

με το καλο ο αντρακος της!

Αννετακι τις τσιπουρες να τις βαλεις σε λαδοκολλα με ροδελες λεμονιου και λιγο μαιντανο και μετα να τις κλεισεις με αλουμινοχαρτο κντες πακετακια μια μια και θα ειναι σουπερ

εγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!ειναι και καθαρισμενες ετοιμες!τελεια

καλα μωρε θα φαω αλλα δεν εχω και πολυ ορεξη να σου πω ειδικα μη δω γλυκο δε θελω με τιποτα!

ε καλα η γιαγιαααααααααα...και που εισαι ακομααααααααα!!!

με μπειμπιλινο θα την εχετε!!!ποσο θα μεινει?

Γιατι δεν θα τα παμε καλα καλε δεν σου αρεσει το φαγητο μου??????

Οποτε θες σου κανω και το τραπεζι ειμαι κατα γενικη ομολογια καλη μαγειρησα φτιαχνω και πιτουλες

καλε τι δεν μαρεσει τρελενομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...τα σαλια μου τρεχουν απτον 2ο οροφο...θα γλυστρισει κανενας ανθρωπος (αν ειναι ο απο κατω καθολου δεν με κοφτει μουαχαχαχα)

πιτουλες ε????????μιαμ μιαμ

βαλτη εισαι παιδι μουυυυυυυυυυυυ???λοιπον παω να κανω μετρηση και να τσιμπισω λιγο...αντε μου ανοιξατε την ορεξη χαχαχα

IB5Vp2.png

Λεω και εγω καλα θυμαμαι οτι τρελαινεσαι για λεμονατα φαγητα....χαχαχαχαχα να σου πω αν ημουν οκ θα καθομουν και θα εφτιαχνα μια μανιταροπιτα και θα σου εφερνα οταν κατεβω κατω αλλα το μπεμπε δεν επιτρεπει...χαχαχαχχα

θα μεινει μεχρι την παρασκευη αννετακι μου!

σε λιγο θα βγω να παω τη μαμα μου στο αεροδρομιο να θαυμασει τα αεροπλανα!

γιορταζει η αεροπορια σημερα και ειναι ανοιχτα για το κοινο απο την πρασκευη μεχρι και σημερα στις 5 το μεσημερι!

566b716e1f.png?html%22

Λεω και εγω καλα θυμαμαι οτι τρελαινεσαι για λεμονατα φαγητα....χαχαχαχαχα να σου πω αν ημουν οκ θα καθομουν και θα εφτιαχνα μια μανιταροπιτα και θα σου εφερνα οταν κατεβω κατω αλλα το μπεμπε δεν επιτρεπει...χαχαχαχχα

μανιταροπιτα φτιαχνω κι εγω πολυ τελεια σαν κις λορεν ομως!την κανω σαν ταρτα ανοιχτη απο πανω!!!

566b716e1f.png?html%22

Α γυναικακι εχετε βολτουλα σημερα αντε βρε καλα να περασετε και με την μαμα και το βραδυ ολοι οικογενειακως εγω εχω ενα θεμα κοριτσια οσο ειμαι μεσα στο σπιτι απο ρουχα ειμαι μια χαρα ολη μερα με πιτζαμουλες και φορμουλες το βραδυ που θα παμε επισκεψη τι βαζω??????Εχτες ειχε καλο καιρο και εβαλα ενα καλοκαιρινο τοπακι που ειχα απο την Εβελινα με ενα ζακετακι σημερα που εχει κρυο και βρεχει???Θα με περασουν για τρελη αν παω με καλοκαιρινα

Διαφημίσεις

μανιταροπιτα φτιαχνω κι εγω πολυ τελεια σαν κις λορεν ομως!την κανω σαν ταρτα ανοιχτη απο πανω!!!

Εχω συνταγη για ανοιχτη αλλα μου αρεσει και μια αλλη που φτιαχνω κλειστει με σουσαμι απο πανω και πολλα τυρια και γινεται μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ θα φτοιαξω απο την αλλα βδομαδα που θα εχω και το οκ του γιατρο οτι ολα ειναι καλα

ππακι μου μπραβο κοριτσι μου ολ ακαλα!ανετουλι κολικοι 2μερες ,ετα ξανα βρηκε ρυθνους δ εδειχνει να ποναει!αννουλι μπουμπου ε????κοριτσομανιιιιιι!ειπαμε ρε οι γκαυλιαρες κανουν κορες!αχαχαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αχ μωρεεεεε...ο λογος σου με χορτασε!!!

τα μανιταρια παντως δεν μου αρεσουν μπλιαξ χαχαχα

και τωρα πες...θυμαμαι πως ειχες πει για μια σπιτικη λεμοναδα...ακουω ποσοτητες χιχιχι παλι θα τον ξινισω τον τζουτζουκο μου!

θα μεινει μεχρι την παρασκευη αννετακι μου!

σε λιγο θα βγω να παω τη μαμα μου στο αεροδρομιο να θαυμασει τα αεροπλανα!

γιορταζει η αεροπορια σημερα και ειναι ανοιχτα για το κοινο απο την πρασκευη μεχρι και σημερα στις 5 το μεσημερι!

καλα να περασετε παπακι μου, να μου την φιλησεις γλυκα γλυκα και να της πεις τα συγχαρητηρια μου για το εγγονακι της που ερχεται!!!

Α γυναικακι εχετε βολτουλα σημερα αντε βρε καλα να περασετε και με την μαμα και το βραδυ ολοι οικογενειακως εγω εχω ενα θεμα κοριτσια οσο ειμαι μεσα στο σπιτι απο ρουχα ειμαι μια χαρα ολη μερα με πιτζαμουλες και φορμουλες το βραδυ που θα παμε επισκεψη τι βαζω??????Εχτες ειχε καλο καιρο και εβαλα ενα καλοκαιρινο τοπακι που ειχα απο την Εβελινα με ενα ζακετακι σημερα που εχει κρυο και βρεχει???Θα με περασουν για τρελη αν παω με καλοκαιρινα

φουντωνω...φουντωνω ετσι θα λες χαχαχα εγκυος εισαι αγαπη μου...αλλιως αντιλαμβανομαστε οι εγκυες την θερμοκρασια...μονο να μη κοτοπουλιασεις χαχαχα

να παρεις κολανακια και μπλουζοφορεματα...πολυ βολικα!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...