Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλημερααααααααααααααααααα!!!

αδερφιιιιιιιιιιι, καλημερα κοριτσακι μου!!!

να χαιερεσαι και παλι τον αντρουλη σου!!!

γυρισατε απτην γιατρο η δεν εχετε παει ακομα?

Καλημερα Αννετακι μου η Εβελινα μου ειναι μια χαρα εδω την εχω στο σπιτι αφου τα σχολεια ειναι κλειστα λογω εκλογων......Η μανουλα μου εφυγε την παρασκευη το βραδυ δουλευε σουκου.....

Εγω εχτες πηγα βολτουλα γιουπιιιιιιιιιιι μετα απο 3 βδομαδες......

Και σημερα θα παμε στην νονα της μικρης μπουμπους που γιορταζει

να την χαιρεστε συμπεθερα!καλα να περασετε!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιου χου...εδω ειμαι παλι.ηρθε ο νταντης μου στο μαγαζι και δεν μπορουσα να ειμπω.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αχ διαβαζα τα νεα σας και ξεχαστηκα!

πηγαμε και ειδαμε το σακουλακι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειναι σε πολυ καλη θεση 3 χιλιοστα η μητρα προσθια θεση

αυριο αλλαζω μηνα καθε 9 δηλαδη και πητ μεχρι 9 ιουλιου

κι εχω και την πρωτη φωτο στο χερι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ραντεβου την αλλη παρασκευη για καρδουλα!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ευχαριστω Αννετακι καλε ναι την χαιδευουμε συνεχεια και ειδηκα ο μπαμπας λοιπον οταν μαθω τα νεα και της μεσογειακης θα σας πω και κατι αλλο που με εχει βαλει σε σκεψεις μιας και ειναι η δικη μου σειρα να διαλεξω ονομα αλλα αυτα αφου παρουμε και τα τελευταια αποτελεσματα

βασδελακι σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες να σαι καλα!

αχ ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες για τον καλο μου το κλαυτερο δωρο του εκανα.

σας ευχαριστει κι εκεινος παρα πολυ!!!

566b716e1f.png?html%22

ρε αννουλι κ συ μπουμπου?ποσο τυχερη εισαι.αχ! ποσο θα θελα κ εγω να κανω μπουμπου.για πολλους κ διαφορους λογους.κ μη με πειτε αχαριστη οτι κ καλα θα πρεπε να σκευτομαι γερο να ναι κ οτι να ναι .το λεω κ αυτο αλλα βαθια μεσα μου θελω κοριτσιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Μπραβο βρε γυναικακι ετσι βρε κουκλα μου να ειναι ολα καλα απο εδω και περα!!!!! Να χαιρεσαι και τον αντρουλη σου και να ειστε παντα αγαπημενοι

Καλε στο σακο ειδατε τιποτα η ειναι νωρις????Δεν ξερω γι αυτο ρωταω γιατι εγω παω παντα στο τελος της 6ης εβδομαδας το λεω για να μην αγχωθεις

μπραβω παπιιιιιι.ποσο χαιρομαι για σενα.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αχ μπραβο αγαπουλινι...φανταζομαι εισαι με τον υπερυχο στο χερι!!!

με το καλο το καρδουλακι σας!!!και μετα θα δεις ενα γλυκουλι μωρακι...χερακια ποδαρακια..θα παθεις ερωτα λεμεεεεεεεε!

ο καλος σου τι εκανε, για πες!!!η δεν εβλεπες τιποτα περα απτο βατραχακι σου?χαχαχα

Ευχαριστω Αννετακι καλε ναι την χαιδευουμε συνεχεια και ειδηκα ο μπαμπας λοιπον οταν μαθω τα νεα και της μεσογειακης θα σας πω και κατι αλλο που με εχει βαλει σε σκεψεις μιας και ειναι η δικη μου σειρα να διαλεξω ονομα αλλα αυτα αφου παρουμε και τα τελευταια αποτελεσματα

μπραβο...ετσι ολο χαδια...ολο χαδια γιατι κι εμεις ετσι θα την εχουμε...θα ειμαι η καλυτερη πεθερααααααααααααααααα!!!

μονο να διαλεξεις ωραιο ονομα...μη την πεις καμια περσεφονη και παθω εγκεφαλικο χαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

ρε αννουλι κ συ μπουμπου?ποσο τυχερη εισαι.αχ! ποσο θα θελα κ εγω να κανω μπουμπου.για πολλους κ διαφορους λογους.κ μη με πειτε αχαριστη οτι κ καλα θα πρεπε να σκευτομαι γερο να ναι κ οτι να ναι .το λεω κ αυτο αλλα βαθια μεσα μου θελω κοριτσιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τζενακι μεταξυ μας τωρα και εγω κοριτσια θελω....χαχαχαχα το αγορι το ηθελα μονο και μονο για το ονομα του μπαμπα μου και του πεθερου αλλα κατα ταλλα τρελαινομαι για κοριτσια.......αλλα ας πατησω λιγο φρενο να βεβαιωθουμε και για την μεσογειακη και μετα τρελαινομαι

Μπραβο βρε γυναικακι ετσι βρε κουκλα μου να ειναι ολα καλα απο εδω και περα!!!!! Να χαιρεσαι και τον αντρουλη σου και να ειστε παντα αγαπημενοι

Καλε στο σακο ειδατε τιποτα η ειναι νωρις????Δεν ξερω γι αυτο ρωταω γιατι εγω παω παντα στο τελος της 6ης εβδομαδας το λεω για να μην αγχωθεις

οχι οχι ειναι νωρις ακομα αννουλι μου αυριο θα μπω τελικα στην πεμπτη εβδομαδα αφου μου ειπε οτι αυριο αλλαζω μηνα,ειναι νωρις ακομα την αλλη παρασκευη στις 19 του μηνα θα παμε για καρδουλα!

566b716e1f.png?html%22

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες για τον καλο μου το κλαυτερο δωρο του εκανα.

σας ευχαριστει κι εκεινος παρα πολυ!!!

να ειναι καλα και του χρονου στην γιορτη του θα εχει αγκαλια το μπεμπουλινι σας!!!

βρε με το καλο οταν μεινεις εγκυος το μονο που θα σε νοιαζει να ειναι γερο...θα δεις!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...