Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και καληηηηηη εβδομαδα.

Αννουλα μπραβο κοπελα μου για τα τελεια αποτελεσματα,να δεις που ετσι θα ειναι και τα υπολοιπα,περιμενουμε νεα.

Παπακι επισης καλα αποτελεσματα να εχεις σημερα και λιγο προσοχη με τις ζαλαδες,αν κι ειναι συνηθες φαινομενο στην εγκυμοσυνη.

Ξανθουλα παμε δυναμικα για τον επομενο μηνα,οσο για αυτην την ερμη την ωορρηξια.....αχ και να ξερες ποσα χρονια,βαρουσα εγω στο γαμο του καραγκιοζη......που θα παει ομως,καποια στιγμη θα την πετυχουμε.

Τζενακι καλημερουδια,ποτε δε ξερεις μπορει και να την πετυχες,αλλιως ειπαμε συνεχιζουμε ακαθεκτες.Τι εγινε ξεκινησε η μετακομιση;Αντε με το καλο να παει η αδερφουλα σου και να βολευτει στο νεο σπιτικο.

Εγω καλα,τιποτα το ιδιαιτερο,ειμαι με τη μικρη σπιτι απο την Παρασκευη και περναμε ωραια.Σημερα το προγραμμα εχει Γερμανικα και μετα play station,το δικαιουτε το πουλακι μου,να χαλαρωσει λιγο.

Οσο για μενα κι εγω μαλλον την εχασα την ωορρηξια αυτο το μηνα,οποτε θα ειμαι χαλαρη με την αναμονη της "κοκκινοσκουφιτσας".

Κουφετακι μου τι καλα ετσι να μας θυμιζεις εσυ οτι πλησιαζουν τα Χριστουγεννα,προχθες στηθηκα εξω απο ενα μαγαζι με χριστουγεννιατικα και χαλβαδιαζα τη βιτρινα,σα μωρο παιδι.............

Φιλακια κουκλες,παω για διαβασμα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

μανου μου δεν ξεκινησε απλα η μετακομιση...τελειωσε η μετακομιση.εχτες το πουλακι μου κοιμηθηκε στο καινουριο σπιτι,μας εφυγε ο τσαμπουκας.10 ατομα κουβαλαγανε απο το πρωι ως το απογευμα.το μαναρι μου εχει προικα για 4 σπιτια.........που τα φυλαγε η χριστιανη......

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες

Μανου μου σε ευχαριστω σε κανα δυο μερουλες θα ξερω και της μεσογειακης πιστευω...

Γυναικακι με το καλο να το δεις!!!!Να χαιρεσαι και τον αντρουλη σου!!!!!!

Τζενακι σας εφυγε ο πατος????Καλα ρε ποτε προλαβε και τα πακεταρησε τοσα πραγματα????

Φτου σας βρε ημερα εκλογων και αντι να τρεχεται στα εκλογικα κεντρα πακεταρατε.......χαχαχαχαχαχαχα

δεν καταλαβες αννουλα.εγω πρωτα πηγα να ψηφισω και μετα πηγα στην αντριανη.τους εριξα ενα μαυρισμα που ηταν ολο δικο τους.το καταευχαρηστηθηκα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλα εμεις ουτε που μπηκαμε στον κοπο....χαχαχαχαχα

τους ρεζιληδες τους το χρωσταγα......πηρα το πρωτο ψηφοδελτιο και ζωγραφησα τον ben 10. καρδουλες..κτλπ.για τις περιφεριακες εγραψα τσιου τσιου το πουλακι δεν ψηφιζω μητσοτακη θα ψηφισω τον αντρεα που χει γκομενα ωραια.παλιο αλλα κλασικο...χαχαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

να ρωτησω μηπως ξερεις εσυ.υσχυει οτι οταν εισαι με γριπη δεν γινεται συλληψη?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κουκλες καλημερα τι κανετε εμεις ετοιμαζομαστε εχω ενα αγχος αλλο πραγμα

ΠΑΠΑΚΙ μου συγχαρητηρια να χαιρεσαι τον αντρουλη σου

καλημερα μινακι.γιατι ετοιμαζεσαι εσυ?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...