Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλησπεεεεερα!!!

καλε που χαθηκατε ολες;;;;ρηξατε ψηφο;;;;;;;;;;;;;;;;;

εγω ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι επιτελους περασε η εβδομαδα και αυριο θα παω επιτελους πρωι πρωι να δω τι γινεται επιτελους!!!

εχω μια αγωνια!!!

θα παμε εκκλησια το πρωι γιατι γιορταζει ο καλος μου και μετα στη γιατρο!

ελπιζω να του κανω το πιο ωραιο δωρο!!!!

μακαρι μακαρι μακαρι!!!!!!!!!!

χρονια πολλα λοιπον σε οσους γιορταζουν αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αδερφακι εγω εριξα μια μουντζα...σιγα μη τους ριξω και ψηφο χαχαχα

να χαιρεσαι τον αντρουλη σου κοριτσαρα μου και μαζι να χαρειτε το σπορακι που κουβαλας στην κοιλιτσα σου!!!

αυριο με περισσοτερες ευχες!

καλα κοριτσια τι επαθα τωρα παναγια μου!

μπηκα να κανω μπανιο και να ξυριστω λιγο γιατι αυριο να ειμαι οκ στη γιατρο και με επιασε μια ζαλη να πεσω κατω γυρισε το ματι μου λεμε!

παλι καλα που δεν ημουν μονη μου και ηταν ο αντρας μου σπιτι.καλε τρομαξα μην πεσω μες τη μπανιερα.μου επεσε μαλλον η πιεση πολυ και δεν εχω και πιεσομετρο.

πρωτη φορα νιωθω τοσο εντονη ζαλαδα.

αχ κοριτσακι μου, να προσεχεις πολυ, παρε κανενα καθισματακι για τη μπανιερα μη σε ξαναβρει η ζαλαδα...φυσιολογικο στην εγκυμοσυνη αλλα τσεκαρε την πιεσουλα σου καλη μου...το σιδηρο το εχεις κοψει?

και να τρως ενταξει?βασικο.

καλη επιτυχια αυριο κοριτσαρα, θα περιμενουμε να μας πεις για την πρωτη συναντηση με το βατραχακι σου και ανηψακι μου!!!:tongue::tongue::tongue:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κορες.παπακι αντε να πας να δεις το σπορακι σου αυριο με το καλο.ακου λιγο,ειναι ψιλοσυχνο φαινομενο οι ζαλαδες στην εγκυμοσυνη φυσικα θα ενημερωσεις τον γιατρο σου αλλα οταν ζαλιζεσε θα καθεσε καπου και θα βαζεις το κεφαλι αναμεσα στα ποδια σου (γονατα)πεφτει η πιεση μην στεναχωριεσε δεν εχεις τπτ ασυνηθιστο.εγω βλεπω παλι χριστουγενιατικες χαζομαριτσες πολυ ηρεμω με τετοια αχ!αντε καλο βραδυ kai fysika το καλυτερο μα το καλυτερο

szLmAPW39uE&feature=related

γεια σου κουφετακι με τα χριστουγεννιατικα τα βιντεακια σου!!!

μαρεσεις λεμεεεεεεεεεεεε!!!αχ ποσο μαρεσουν τα Χριστουγεννα!!!!!!!

αν εχω και τον μπεμπακο μου αγκαλιτσα θα ειναι τα ομορφοτερα της ζωης μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη εβδομαδα κουκλιτσες!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Πόσο καιρό έχω να μπω εδώ και είδα τα ευχάριστα!!!

Το παπάκι είναι έγκυος!!!

Με το καλό, κορίτσι μου! Μια ανέφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

βγαινω να ριξω μια ματια στα νεα της ημερας..θα μπω σε κανα τεταρτο.μη και δεν εχει μπει καμια μεσα....σας καριδωσα........

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα....Τι κάνετε; Εγώ σήμερα το πρωί αδιαθέτησα.....

ευτηχως με προλαβες..τι λες ρε..με ποσες μερες καθυστερηση?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Μια εβδομάδα Τζένη προφανώς άργησα να κάνω ωορρηξία και βαράγαμε στο γάμο του καραγκιόζη χαχαχα.Το παθαίνω μια φορά τον χρονό να αλλάζει ο κύκλος μου πάντως.Κοίταξα και πέρυσι πάλι τον ίδιο μήνα είχα την ίδια καθυστέρηση.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ελα ρε γμτ.τεσπα..δεν πειραζει.θα προσπαθησεις τωρα τον νοεμβριο.να ειμαστε μαζι ..ε?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Θα δούμε τζενάκο θα δούμε....Δεν ξέρω μαι είμαι έτσι μαι γιουβέτσι.Εννοείται ότι δεν με πήρε απο κάτω έτσι; Συμβαίνουν και αυτά αλλά είχε πλάκα γιατί μέχρι την Παρασκευή κάναμε το σκ το παρατήσαμε και μετά ξανακάναμε από Τρίτη δηλαδή παραλείψαμε όλες τις γόνιμες χαχαχα αν θέλαμε να αποφύγουμε εγκυμοσύνη δεν θα τα είχαμε καταφέρει τόσο καλά...χαχαχα

ελα ρε καλιασε.μην το βλεπεις ετσι.εγω τι να πω ,που με το γαμο εχασα τις μερες.και εχτες μετα απο την πρωτη προσπαθεια ανακαλυψα οτι οι γονιμες ηταν απο πεμπτη μεχρι δευτερα.λες να εκανα τπτ.η βαραγαμε κι εμεις στο γαμο του καραγκιοζη?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τι να σου πω ρε Τζένη όπως βλέπεις είμαι η πλέον ακατάλληλη να σου πω....Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πότε έχω ωορρηξία τι να κάνω έχω πρόβλημα;;;

Πάντως μπορεί και να κάνατε κάτι μπορεί να είχες και εσύ μετατόπιση ημερών...

μακαρι.παντως ενα πραγμα εχω να πω....οτι δεν προκειται να το ξανακανω στην κρεββατοκαμαρα.αμα ειναι να βαζω καθε μερα πλυντηρια με σεντονια να μου λειπει..θα πηγαινω στην μπανιερα...χαχαχαχα! παντως περα απο την πλακα.ηταν πολυ περιεργα.εκαστα και κανα 10 λεπτο στο κρεββατι ξαπλα.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...