Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

το λαπι τοπι έκανε τα τρελά του πάλι.... έκλεινε συνέχεια και μου εσπασε τα νευρα

οπότε...σας έχασα...κλαψ....

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γυναικακι μου τι τελεια νεα ;;;;;;;

αχ εχεις μπεμπουλα!!!!!!!!!!!!!!!

θα ενθουσιαστει η εβελινα!!!

αντε με το καλο και η τελευταια εξεταση κουκλα μου κι ολα καλα!!!

εγω καλα ειμαι κοριτσια εχτες το απογευμα ενιωσα μονο κατι τσιμπηματα στη μητρα αρκετα εντονα αλλα λιγα και ευτυχως.κατα τα αλλα μια χαρα!

το στηθος ποναει αρκετα αχ ανυπομωνω να ερθει η δευτερα θα μπω να σας πω νεα!

αχ μια προσευχη και για μενα κουκλες να ειναι ολα καλα!

φιλακια πολλα!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλησπέρααα κορίτσια !!!

τι κάνετε ? καλά σημερα βαρέσαμε διάλυση ε ?

Λοιπον σήμερα εχω νιωσει κανα 2 φορες , γαργαλητο γυρω απο τον αφαλό........

πείτε μου οτι είναι το μωρο.....γιατί αλλιώς θα θυμώσω.........

Καλως την Κιττυ!!

μπορει κ να ειναι το μωρο ναι!

ησουν ηρεμη εκεινη την ωρα?

Γεια σου Μαράκι:P:p:p

ναι ήρεμη ήμουν , απλά καθόμουν στην πολυθρόνα. πάντως πρωτη φορα ένιωσα κάτι τετοιο...θα το παρακολουθήσω:tongue::tongue:

εσυ , τι κάνεις ?

Διαφημίσεις

ε το μωρο ηταν τοτε θα δεις περνωντας ο καιρος θα κανει πιο συχνα την παρουσια του....!!!!!!!!!!

εγω τι να κανω πολυ πιεση χαμηλα!

φτιαξαμε ομως την κουνια σημερα ( αν και μας εφαγαν για γρουσουζια κτλ) γιατι ηταν στο ξενωνα και θα ερθει η μαμα μου σε λιγες μερες και επρεπε να μαζευτει...

ε το μωρο ηταν τοτε θα δεις περνωντας ο καιρος θα κανει πιο συχνα την παρουσια του....!!!!!!!!!!

εγω τι να κανω πολυ πιεση χαμηλα!

φτιαξαμε ομως την κουνια σημερα ( αν και μας εφαγαν για γρουσουζια κτλ) γιατι ηταν στο ξενωνα και θα ερθει η μαμα μου σε λιγες μερες και επρεπε να μαζευτει...

άντε καλέ με τις γρουσουζιές.....αλλωστε πρεπει να γινουν καποια πραγματα:P:p:p κι εγω πολυ αρχη δεν ηθελα , ουτε τωρα ψωνιζω κατι , αλλα εσύ κοντεύεις:D:D

μπορεί να το εχεις πει ....αλλα δεν με βοηθάει η μνημη μου....κοριτσάκι ή αγοράκι είναι ?

ωωωχχχ....μόλις μου εβαλε χερι ο άντρας μου , να ξαπλωσω λεει να ξεκουράζομαι.....

εχω να παρω και 4 χαπια.....παω για μπανακι και θα επιστρεψω

ναι ρε Κιττυ και εγω μετα την β επιπεδου μπορω να σου πω πολυ μετα αρχισα τις αγορες...

βαλιτσες ετοιμες ειναι μετα απο εντολη γιατρου γιατι το μωρο εχει παρει θεση εδω και 10 μερες και εκανα κ κορτιζονη για ωριμανση πνευμονων...

ασε σημερα εχω και ψιλονευρα...

εγω εφεγα γυναικα να καθαρισει γιατι φυσικα δεν μπορουσα κ το σπιτι ειναι μεγαλο.

κ σημερα η καλη μου πεθερα ηρθε και ανεβηκε στην κουνιαδα μου που μενει απο πανω και της καθαρισε για να στρωσει (λεμε τωρα γιατι για μενα αυτο δεν ηταν καθαρισμα) κ γυρναει και της λεει εε οταν εχεις και εσυ λεφτα θα παρεις γυναικα...

ε ρε ξυλο που θελουν!

λες και εμενα μου περισευουν?! εγω παντα μονη μου εκανα γενικη σε 2 μερες μεσα 160 τμ..δεν ζητησα ποτε βοηθεια!

Διαφημίσεις

καλησπεεεεερα!!!

καλε που χαθηκατε ολες;;;;ρηξατε ψηφο;;;;;;;;;;;;;;;;;

εγω ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι επιτελους περασε η εβδομαδα και αυριο θα παω επιτελους πρωι πρωι να δω τι γινεται επιτελους!!!

εχω μια αγωνια!!!

θα παμε εκκλησια το πρωι γιατι γιορταζει ο καλος μου και μετα στη γιατρο!

ελπιζω να του κανω το πιο ωραιο δωρο!!!!

μακαρι μακαρι μακαρι!!!!!!!!!!

χρονια πολλα λοιπον σε οσους γιορταζουν αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλα κοριτσια τι επαθα τωρα παναγια μου!

μπηκα να κανω μπανιο και να ξυριστω λιγο γιατι αυριο να ειμαι οκ στη γιατρο και με επιασε μια ζαλη να πεσω κατω γυρισε το ματι μου λεμε!

παλι καλα που δεν ημουν μονη μου και ηταν ο αντρας μου σπιτι.καλε τρομαξα μην πεσω μες τη μπανιερα.μου επεσε μαλλον η πιεση πολυ και δεν εχω και πιεσομετρο.

πρωτη φορα νιωθω τοσο εντονη ζαλαδα.

566b716e1f.png?html%22

καλησπερα κορες.παπακι αντε να πας να δεις το σπορακι σου αυριο με το καλο.ακου λιγο,ειναι ψιλοσυχνο φαινομενο οι ζαλαδες στην εγκυμοσυνη φυσικα θα ενημερωσεις τον γιατρο σου αλλα οταν ζαλιζεσε θα καθεσε καπου και θα βαζεις το κεφαλι αναμεσα στα ποδια σου (γονατα)πεφτει η πιεση μην στεναχωριεσε δεν εχεις τπτ ασυνηθιστο.εγω βλεπω παλι χριστουγενιατικες χαζομαριτσες πολυ ηρεμω με τετοια αχ!αντε καλο βραδυ kai fysika το καλυτερο μα το καλυτερο

szLmAPW39uE&feature=related

921477wc2fyvv2y2.gif

σε ευχαριστω πολυ κουφετακι μου να σαι καλα!

ενταξει ευτυχως δεν κρατησε πολυ μου περασε μεσα σε 10 λεπτακια.

απλα τρομαξα λιγο γιατι ημουν μεσα στη μπανιερα.

αααααααααααααααααααχχχχχ αυριο θα παω να δω το βατραχακι μου και ειμαι τοσο μα τοσο χαρουμενη αλλα και λιγο φοβισμενη επισης λογικο το βρισκω.απλα μακαρι να πανε ολα καλα!αυριο θα δειξει!

θα μπω με την πρωτη ευκαιρια να σας γραψω νεα!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...