Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αχ πως ζηλευωωωωωωωω...εγω δεν ευχαριστιεμαι...μπορει να την βγαζω πολλες ωρες στο κρεβατι...αλλα ο υπνος δεν ειναι ποτε συνεχομενος...κι ετσι ειμαι μονιμως κουρασμενη

τελικα δενμου ειπατε...να παρω σιδηρο η να το παρω το βραδυ (δεν θυμαμαι αν το πηρααααααααααααα)

παρε το βραδυ μωρε ετσι κι αλλιως δεν εγινε τιποτα αν δεν το παρεις μια φορα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια παω να ισιωσω λιγο την μεση μου κ να ακουσω την μπεμπα μου φιλακια θα τα πουμε μετα

να μας την χαιδεψεις την νταφλουκο οκ?

καλη ξεκουραση...κι εγω θα την κανω σε λιγο, πρεπει να μεγειρεψω κιολας

εγω πάλι κορίτσια δεν ξέρω αν φταίει το κλίμα εδώ στα βόρεια αλλά σαν το κισάκι κι εγω δεν έχω πολύ ύπνο... Βέβαια δεν ξυπνάω από τις 5 που ξυπνούσε η κίσα αλλά κατά τις 6:30 γαρίδα το μάτι...

και τι ωρα κοιμασαι μαρακι?

με το σιδηρο δεν παθαινεις τιποτα αν το παρεις διπλο εγω τυχαινει να το παρω διπλο η κ καθολου

εντακιιιιιιιιιιιιιιιιι, παω να το παρω!!!!!!!!!

φιλακια μωρο μου

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

παρε το βραδυ μωρε ετσι κι αλλιως δεν εγινε τιποτα αν δεν το παρεις μια φορα.

τωραααααααα...το πηρα

IB5Vp2.png

παπι μου, κοιτα το βατραχακι σου?δεν ειναι μια γλυκα?φτου φτου σκορδα

IB5Vp2.png

αχ σας επρηξα μωρε και μου την κανετε ολες λιγο λιγο;;;αχαχαχα!αντε παω κι εγω να φτιαξω κατι να τσιμπησω για μεσημερι γιατι πλησιαζει η ωρα μου για τα χαπακια μου!σας φιλω σας φιλω σας φιλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

παπι μου, κοιτα το βατραχακι σου?δεν ειναι μια γλυκα?φτου φτου σκορδα

ααααααχχ ειναι ειναι ολο την κοιλια μου χαιδευω ρε συ σα χαζη!

566b716e1f.png?html%22

αχ σας επρηξα μωρε και μου την κανετε ολες λιγο λιγο;;;αχαχαχα!αντε παω κι εγω να φτιαξω κατι να τσιμπησω για μεσημερι γιατι πλησιαζει η ωρα μου για τα χαπακια μου!σας φιλω σας φιλω σας φιλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη ορεξη αδερφακι, ξυπνησε και ο αντρουλης μου, παω να του κανω ενα ωραιοτατο καφεδακι!!!

σας φιλω γλυκα κι εσας και τις κοιλιτσες σας!!!

IB5Vp2.png

να ρωτας οτι θελεις παπακι κι εμεις απο εδω κι απο εκει τα μαθαμε, που να τα ξερουμε. Τα σοβαρά σίγουρα θα στα επισημάνει και η γιατρός οπότε μην ανησυχείς για τίποτα!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

να ρωτας οτι θελεις παπακι κι εμεις απο εδω κι απο εκει τα μαθαμε, που να τα ξερουμε. Τα σοβαρά σίγουρα θα στα επισημάνει και η γιατρός οπότε μην ανησυχείς για τίποτα!

να σαι καλα βρε συ μαρακι σε ευχαριστω πολυ!

παω να μαγειρεψω!φιλακια πολλα!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Και ελεγα ποια ξεχασα,μινακι μου με το καλο να μπειτε στο νοσοκομειο κι ολα καλα να πανε με την επεμβαση της μικρουλας σου.Αντε να ησυχασει επιτελους το πουλακι μου και να μην εχετε ξανα ενοχλησεις μεσα στο χειμωνα.Οταν τελειωσετε με το καλο,και βρεις ευκαιρια,μπες να μας ενημερωσεις.Να της δω σεις πολλα φιλια.

Καλο Σ/Κ σε ολες,να προσεχετε τα μπεμπεκια σας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κουκλες καλησπερα λοιπον απο τρισωμιες,συνδρομο μταουν και γενικα ο καρυοτυπος μας ειναι πολυ καλος!!!!!!Στα μεσα της αλλης εβδομαδας θα εχω και τα αποτελεσματα της μεσογειακης.

Αννετακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ετοιμασε την προικα ερχεται η νυφη που παρηγγειλες!!!!!!

Μανου μου πως ειναι σημερα το κοριτσακι σου ελπιζω να μην ταλαιπωρηθει αλλο μωρε...

Παπακι θα σε μαλωσω καλε τι ειναι αυτα που σκεφτεσαι?????Τζελενακι μου πως εισαι????

Ανδριανουλα ηρεμα με τις δουλειες ...

Μαριαθ,Κιτυ,Ξανθη,Μινακι,Τζενη,Κισακι πως ειστε κουκλες????

πονακια εχουν ολες δεν υπαρχει καμια που να ρωτησα κ να μου ειπε οτι δεν πονουσε στην αρχη εγω ποναω σε ολη την διαρκεια ακομα κ τωρα 2-3 μερες ειμαι καλα 4-5 οχι το στηθος οποτε θελει ποναει κ οχι ιδιαιτερα τωρα το μονο καλο ειναι οτι κ να ποναω την ακουω μετα κ ηρεμω ειναι να παω σε 9 μερες στην γιατρο κ ουτε που αγχωνομαι

hello !!! να μια - εγώ - που δεν πονούσε καθόλου μα καθόλου !!

πονάω όμως σήμερα....πονουσα όλο το πρωι , πηρα τηλ την γιατρο , μου είπε να παρω trofocard k utrogestan. Μπορει να ηταν συσπασεις ειπε η κολικος εντερου

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Κουκλες καλησπερα λοιπον απο τρισωμιες,συνδρομο μταουν και γενικα ο καρυοτυπος μας ειναι πολυ καλος!!!!!!Στα μεσα της αλλης εβδομαδας θα εχω και τα αποτελεσματα της μεσογειακης.

Αννετακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ετοιμασε την προικα ερχεται η νυφη που παρηγγειλες!!!!!!

Μπράαααβοοοοοο !!!!!! το φύλο το μάθατε ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...