Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλα τα κοροτσάκια! τώρα μαζευτηκατε βλέπω... το πρωί εξαφανισμένες!

γεια σου μαριαθ, τι κανει ο μπεμπουλης?

εγω το πρωι ημουν αγκαλια με τον μορφεα...δεν με αφηνε να σηκωθω...ααααχ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου μαριαθ

ανετακι απιστευτο κ ομως αληθινο την δευτερα που θα ναι να κουβαλησουμε τα πολλα πρααγματα κρεβατια καναπεδες κ τετοια εγω πρεπει να παω να κανω καμπυλη ζαχαρου ρε γμτ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

γεια σου μαριαθ, τι κανει ο μπεμπουλης?

εγω το πρωι ημουν αγκαλια με τον μορφεα...δεν με αφηνε να σηκωθω...ααααχ

και διπλα ο αντρας μου χαχαχα μα σαν δεν ντρεπομαι!!!:lol::lol::lol:

ειδα ενα ονειρο σημερα (καλο κι ευλογημενο) πως ειδα αιμα στο εσωρουχο (πεντακαθαρο και μετα σαν κομματακια σε σχημα σφραγιδας) και ετρεχα στο νοσοκομειο να δω αν γενναω...δεν προλαβα να δω πως εξελιχθηκε το θεμα γιατι ξυπνησα...και απο κεινη την ωρα σκεφτομαι πως θα πανικοβληθω οταν φτασει εκεινη η ωρα...αχ κοριτσια φοβαμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

κι εγώ είχα πονάκια στην αρχή μια και το συζητάτε, αλλά σταμάτησαν σχετικά νωρίς. οπότε παπάκι για μια ακόμη φορά στην καθεμια είναι διαφορετικά. Πάντως μην ανησυχεις αλλές λίγο άλλες περισσότερο για την ώρα όλες σου ειπαμε ότι ειχαμε πονάκια και είναι φυσιολογικό. Ότι δεν είναι φυσιολογικό και επικινδυνο θα σου το πει και η γιατρός σου να το προσέχεις.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

γεια σου μαριαθ

ανετακι απιστευτο κ ομως αληθινο την δευτερα που θα ναι να κουβαλησουμε τα πολλα πρααγματα κρεβατια καναπεδες κ τετοια εγω πρεπει να παω να κανω καμπυλη ζαχαρου ρε γμτ

καλυτερα να εισαι για την καμπυλη γιατι σε βλεπω να ακους τον εξαψαλμο...

καλη επιτυχια στα αποτελεσματα!

IB5Vp2.png

γεια σου μαριαθ

καλε δε χαιρεσαι;;;;κανε εσυ εκει τη καμπυλη σου με την ησυχια σου που θα σου παρει ολο το πρωινο και μετα θα τα βρεις οοολα ετοιμα!000203FC.gif

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

εγω περιμενω πως κ πως να γεννησω ανετακι μου για να ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι καλα κ δεν θα εξαρτιεται απο τον κακο συνεργατη(τον οργανισμο μου εννοω)

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εγω θελω να πανε ολα στο καινουριο σπιτι καθαρα κ ξεσκονισμενα απο την μουχλα εδω μεσα αν ειμαι εδω θα μπορω να επιβλεπω οτι δεν κανουν καλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια αληθεια τι υπνηλια ειναι αυτη?μιλαμε χτυπαω 12ωρα κ δεν μου φτανουν

αχ πως ζηλευωωωωωωωω...εγω δεν ευχαριστιεμαι...μπορει να την βγαζω πολλες ωρες στο κρεβατι...αλλα ο υπνος δεν ειναι ποτε συνεχομενος...κι ετσι ειμαι μονιμως κουρασμενη

τελικα δενμου ειπατε...να παρω σιδηρο η να το παρω το βραδυ (δεν θυμαμαι αν το πηρααααααααααααα)

IB5Vp2.png

κοριτσακια παω να ισιωσω λιγο την μεση μου κ να ακουσω την μπεμπα μου φιλακια θα τα πουμε μετα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εγω πάλι κορίτσια δεν ξέρω αν φταίει το κλίμα εδώ στα βόρεια αλλά σαν το κισάκι κι εγω δεν έχω πολύ ύπνο... Βέβαια δεν ξυπνάω από τις 5 που ξυπνούσε η κίσα αλλά κατά τις 6:30 γαρίδα το μάτι...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

με το σιδηρο δεν παθαινεις τιποτα αν το παρεις διπλο εγω τυχαινει να το παρω διπλο η κ καθολου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κι εγώ είχα πονάκια στην αρχή μια και το συζητάτε, αλλά σταμάτησαν σχετικά νωρίς. οπότε παπάκι για μια ακόμη φορά στην καθεμια είναι διαφορετικά. Πάντως μην ανησυχεις αλλές λίγο άλλες περισσότερο για την ώρα όλες σου ειπαμε ότι ειχαμε πονάκια και είναι φυσιολογικό. Ότι δεν είναι φυσιολογικό και επικινδυνο θα σου το πει και η γιατρός σου να το προσέχεις.

καλημερα μαρακι μου

σας ευχαριστω πολυ βρε κοριτσακι απλα πρωτη φορα ειμαι σε αυτη τη θεση και ολα μου φαινονται περιεργα.εχω και λιγο την αγωνια μου για την δευτερα και ρωταω απο δω ρωταω απο κει να παιρνω γνωμες τι να κανω το κακομοιρο;;;αλλα θα μαθω κι εγω που θα παει;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...