Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

να κανω μια ερωτηση τωρα ακομα η θα με μαλωσετε;;;

ριχτην

ευχαριστω ανετακι μου εγω πολλα πολλα δεν κανω αλλα που να ξερουν κλ οι αλλοι τι χρειαζομαι κ τι οχι συρταρια μαζευω κ βαζω κανα πλυντηριο με ρουχα γιατι βρωμοκοπουν απο υγρασια

παπακι εγω 6w+1 μερα την ειδα να παλεται κ 6w+5 την ακουσα σιγα μεν αλλα την ακουγα 8-9 βδομαδα ακουγεται πολυ δυνατα κ φτανει μεχρι κ 160 χτυπους μην σου πω κ παραπανω

και να ξαπλωνεις οποτε νοιωθεις πως κουραστηκες...αντε τωρα

καταλαβα αδερφακι εγω τη δευτερα δε νομιζω να τη δω ειναι νωρις ακομα αλλα σακο ελπιζω να δω!

σακο οπωσδηποτε θα δειτε...μην αγχωνεσαι τοσο παιδι μου, ολα καλα θα ειναι!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν λεμε αν κατι δεν πηγαινε καλα θα ενιωθω καπως διαφορετικα;

δεν θα στεκοσουν απτους πονους...και μη σκεφτεσαι βλακειες ενταξει...αντε δεν θελω να σε μαλωσω

ναι ρε κουκλα απλα καποια πραγματα δεν ξερουν τι να τα κανουν οι αλλοι ειμαι κ γω ζιζανιο αλλα τωρα δεν κανω τιποτα αλο θα φαω δυο αυγουλακια φρεσκα μονο γιατι πεινασα

καλη ορεξη...μμμμμμ αυγουλακια απτο χωριο μιαμ μιαμ

εγω σημερα θα κανω γιγαντες σλουρπ

IB5Vp2.png

κορίτσια μου καλημερα. Ενώ έτρωγε κάθε 2-3 ώρες κανένα 40λεπτό τώρα με τα πονακια κάθε ώρα κανένα 10λεπτό. Το βράδυ έχει 2μέρες κοιμόμαστε αγκαλιά ενώ λέσχη τώρα στο δωματιο της αύριο θα έρθει ο παιδίατρος

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ρε κοριτσια δεν θυμαμαι αν πηρα το σιδηρο...τι να κανω?να παρω η να μη παρω?αααααααχ

IB5Vp2.png

δεν θα στεκοσουν απτους πονους...και μη σκεφτεσαι βλακειες ενταξει...αντε δεν θελω να σε μαλωσω

A ναι ; ρε συ καθολου δεν ξερω γι αυτο ρωταω!

μαλιστα μαλιστα παμε καλα λοιπον!κοιτα να μην σκεφτομαι ασχημα εναντια στη φυση μου αχαχαχαχαχα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

κορίτσια μου καλημερα. Ενώ έτρωγε κάθε 2-3 ώρες κανένα 40λεπτό τώρα με τα πονακια κάθε ώρα κανένα 10λεπτό. Το βράδυ έχει 2μέρες κοιμόμαστε αγκαλιά ενώ λέσχη τώρα στο δωματιο της αύριο θα έρθει ο παιδίατρος

κισακι οσο θελει το παιδι να τρωει ας τρωει

οταν λες λεσχη στο δωματιο της τι εννοεις δεν καταλαβα...σορρυ ε?αρχισες παλι τα ακαταλαβιστηκα χαχαχχαα

αχ μωρε το νινακι...γρηγορα να της περασουν να μη ταλαιπωρειτε

IB5Vp2.png

παπακι μου με δυο αποβολες μπορω να σου πω οτι στην μια πονουσα λιγο κ ειχα αιμα

κ στην δευτερη πονουσα πολυ δεν ειχα αιμα κ οι δυο με ιδια καταληξη

τωρα ειχα πονακια μπολικα κ ολα καλα αν εξερεσουμε οτι το ενα δεν προχωρησε αυτο εχει να κανει επειδη ηταν δυο κ οχι γιατι θα γινοταν αν ηταν ενα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

αυριο να ρωτησεις οτι απορια εχεις τον παιδιατρο κισακι τωρα για το φαγητο αν ποναει λογικο να χαλασει ο ρυθμος της!αποσυντονιστηκε το κακομοιρο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

A ναι ; ρε συ καθολου δεν ξερω γι αυτο ρωταω!

μαλιστα μαλιστα παμε καλα λοιπον!κοιτα να μην σκεφτομαι ασχημα εναντια στη φυση μου αχαχαχαχαχα!

να μη ρωτας τετοια χαζα...ολα καλα ειναι...τα πονακια που εχεις ειναι εντελως φυσιολογικα και ολα ειναι σουπερ

IB5Vp2.png

κισακι μου ποναει γιαυτο θελει το στηθος σου καθε 10 λεπτα

κολικο εχουν ολα τα μωρα που γιεννιονται τις πρωτες μερες ειναι φυσιολογικο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

παπακι μου με δυο αποβολες μπορω να σου πω οτι στην μια πονουσα λιγο κ ειχα αιμα

κ στην δευτερη πονουσα πολυ δεν ειχα αιμα κ οι δυο με ιδια καταληξη

τωρα ειχα πονακια μπολικα κ ολα καλα αν εξερεσουμε οτι το ενα δεν προχωρησε αυτο εχει να κανει επειδη ηταν δυο κ οχι γιατι θα γινοταν αν ηταν ενα

εγω δεν εχω καθολου πονος τιποτα,απλα μερικες φορες κατι τσιμπηματακια σε διαφορα σημεια και πολυ αραια πολυ μα πολυ διακριτικους και συντομους πονους περιοδου και πονο κοριτσια στο στηθος αλλα μονο οταν κοιμαμαι και τα πλακωνω.πονο πονο ποτε ευτυχως.

566b716e1f.png?html%22

πονακια εχουν ολες δεν υπαρχει καμια που να ρωτησα κ να μου ειπε οτι δεν πονουσε στην αρχη εγω ποναω σε ολη την διαρκεια ακομα κ τωρα 2-3 μερες ειμαι καλα 4-5 οχι το στηθος οποτε θελει ποναει κ οχι ιδιαιτερα τωρα το μονο καλο ειναι οτι κ να ποναω την ακουω μετα κ ηρεμω ειναι να παω σε 9 μερες στην γιατρο κ ουτε που αγχωνομαι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

πονακια εχουν ολες δεν υπαρχει καμια που να ρωτησα κ να μου ειπε οτι δεν πονουσε στην αρχη εγω ποναω σε ολη την διαρκεια ακομα κ τωρα 2-3 μερες ειμαι καλα 4-5 οχι το στηθος οποτε θελει ποναει κ οχι ιδιαιτερα τωρα το μονο καλο ειναι οτι κ να ποναω την ακουω μετα κ ηρεμω ειναι να παω σε 9 μερες στην γιατρο κ ουτε που αγχωνομαι

μπραβο βρε αντριαννη χαιρομαι που εφυγε το αγχος και χαιρεσαι τωρα τη ζουζουνα σου!

ναι για τα πονακια το ξερω και η κουμπαρα μου που ειναι τωρα 19η εβδομαδα ποναει.αλλα ενταξει αλλο να εχεις πονακια κι αλλο να σε γονατιζει ο πονος.

566b716e1f.png?html%22

απιστευτοοοοοοοοοοοοοοο!!!

κι εγω εχω πονακια ακομα και τωρα...και οταν κλωτσαει ο μικρος μερικες φορες πρεπει να ξαπλωσω γιατι πιεζομαι πολυ...ακουσε τωρα και αρχισε το μαναρι μου...πες γεια αγαπη μου στις θειες!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...