Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

δεν ειναι τιποτα παπακι μην φοβασαι εγω να δεις πονακια που ειχα το σπορι σου μεγαλωνει γιαυτο εχεις ενοχλησεις

δηλαδη ετσι πρεπει να νιωθω ε;;;ξερεις μωρε αντριανη επειδη ακομα ουτε σακο δεν εχω δει εχω μια ανησυχια να το πω;;μια περιεργεια να το πω;;κατι κατι εχω παντως!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λογικα ειναι ολα οσα εχεις αλλα καθε μερα που περναει ολα θα αλλαζουν ποτε δεν θα εχεις τα ιδια συμπτωματα σε 10 μερες το πολυ θα ακουσεις κ καρδια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

λογικα ειναι ολα οσα εχεις αλλα καθε μερα που περναει ολα θα αλλαζουν ποτε δεν θα εχεις τα ιδια συμπτωματα σε 10 μερες το πολυ θα ακουσεις κ καρδια

εσυ που ξερεις ποσες μερες απο την συλληψη πρεπει να περασουν για να ακουσεις καρδια;για πραδειγμα σακο βλεπεις 21 μερες μετα τη συλληψη!

καρδια ομως δε ξερω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ισως πιο μετα να μπορω περισσοτερο!

προς το παρον με το παραμικρο φουσκωνω και εχω χασει και την ορεξη μου δηλαδη δεν λαχαραω τιποτα!

πηγαμε εχτες σε ενα φιλικο σπιτι και ειχε φτιαξει η μαμα των παιδιων μιλφειγ και προφιτερολ και σπανακοπιτα και ειχαν παραγειλει και σουβλακια εεεεε ενα σουβλακι ολο κι ολο κι αυτο με το ζορι γιατι με αγριοκοιταζε ο αλλος!

δεν μου εκανε τιποτα κλικ!που αλλη φορα θα φαει και τα πιατα!

καλα, ανοιξε μας την ορεξη τωρα...και απαγορευεται να μιλατε για γλυκααααααααα

καλα κανει ο ανθρωπος!!!ετσι πρεπει να σε κοιταει αν παφα πουφα !

μα δεν παφα πουφα αδερφακι μου, μονο του το αναβω...αναθεμα αν βγαινει η τζουρα σνιφ

αχ αχ αχ ποναει λιγο η κοιλιτσα μου χαμηλα!0002041D.gif

μεγαλωνει η μητρα, μη φοβασαι ειναι φυσιολογικο!

γεια σας κοπελιες πως ειστε

το τζενακι εμεινε χωρις ιντερνετ γιατι ο μπομπ ο μαστορας(ο αδερφος μου) κατι πειραξε

το σπιτι μου βομβαρδισμενο τοπιο ολο πεταω πεταω αλλα ολο ενα σωρο πραγματα μενουν αν ειναι δυνατον τι σαβουρα μαζευα τοσα χρονια

εχω κ λιγα πονακια κ τα κανω σιγα σιγα

αλλα τα ρουχα ολα πλυσιμο απο την αρχη κουβερτες τις εστειλα στην πεθερα να τις πλυνει ρουχα οσα μπορω τα βαζω στο πλυντηριο μου κ μου τα απλωνει η γειτονησα

εσυ μη κουραζεσαι πολυ γιατι θα σε βουτηξω απτο μαλλι

με το καλο κουκλαρα μου στο νεο σας σπιτακι!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

εγω κ σημερα εχω πονακια ποναω κολπικα με σουβλιζει κ η μικρη ειναι πιο υσηχη κ γω χεσμενη κλασικα απο τον φοβο μου αλλα ξαπλωνω που κ που να την ακουω κ ηρεμω αλλα εχω ενα σιτι κωλος λεμε κ δεν μπορω ουτε να ξαπλωσω ηρεμα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μαλλον θα την δεις καθαρα θα την ακους απο την 7 εβδομαδα κ μετα

α καταλαβα μπορει να φαινεται αλλα να μην την ακουω!

μαλιστα κυρια μου εσυ αδικησε καλε γιατρος επρεπε να γινεις!

αλλα τι να πεις κι εσυ βρε κοριτσακι τα εμαθες πανω σου ολα αυτο ειναι το κακο!

566b716e1f.png?html%22

εσυ που ξερεις ποσες μερες απο την συλληψη πρεπει να περασουν για να ακουσεις καρδια;για πραδειγμα σακο βλεπεις 21 μερες μετα τη συλληψη!

καρδια ομως δε ξερω!

εγω την ειχα ακουσει και δει στην 6 εβδομαδα και 3η ημερα

γουτς γουτς γουτς!αχ απιστευτος ηχος!λατρευτος!

IB5Vp2.png

να κανω μια ερωτηση τωρα ακομα η θα με μαλωσετε;;;

566b716e1f.png?html%22

ευχαριστω ανετακι μου εγω πολλα πολλα δεν κανω αλλα που να ξερουν κλ οι αλλοι τι χρειαζομαι κ τι οχι συρταρια μαζευω κ βαζω κανα πλυντηριο με ρουχα γιατι βρωμοκοπουν απο υγρασια

παπακι εγω 6w+1 μερα την ειδα να παλεται κ 6w+5 την ακουσα σιγα μεν αλλα την ακουγα 8-9 βδομαδα ακουγεται πολυ δυνατα κ φτανει μεχρι κ 160 χτυπους μην σου πω κ παραπανω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

εγω την ειχα ακουσει και δει στην 6 εβδομαδα και 3η ημερα

γουτς γουτς γουτς!αχ απιστευτος ηχος!λατρευτος!

καταλαβα αδερφακι εγω τη δευτερα δε νομιζω να τη δω ειναι νωρις ακομα αλλα σακο ελπιζω να δω!

566b716e1f.png?html%22

εγω κ σημερα εχω πονακια ποναω κολπικα με σουβλιζει κ η μικρη ειναι πιο υσηχη κ γω χεσμενη κλασικα απο τον φοβο μου αλλα ξαπλωνω που κ που να την ακουω κ ηρεμω αλλα εχω ενα σιτι κωλος λεμε κ δεν μπορω ουτε να ξαπλωσω ηρεμα

να ξακουραζεσαι ρε κοριτσι...αμαν πια λυσσας κι εσυ, η τζενη ειπε πως ολοι θα βοηθησουν...μη χειροτερα...κατσε να ξεκουραστεις και ασε το σπιτι οπως ειναι, κανεις δεν θα σε παρεξηγησει

IB5Vp2.png

αν λεμε αν κατι δεν πηγαινε καλα θα ενιωθω καπως διαφορετικα;

566b716e1f.png?html%22

ναι ρε κουκλα απλα καποια πραγματα δεν ξερουν τι να τα κανουν οι αλλοι ειμαι κ γω ζιζανιο αλλα τωρα δεν κανω τιποτα αλο θα φαω δυο αυγουλακια φρεσκα μονο γιατι πεινασα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...