Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

σκεφτομαι πως αν τωρα δεν ανιχνευεται σημαινει οτι ακομα κ θετικο να ηταν στην 9η μερα θα ηταν μαξ 20 . που σημαινει κ παλι γκριζα ζωνη. ο γιατρος θελει 11η ωστε θεωρητικα αν ειναι απο 100 κ πανω να μην μπαινω σε διαδικασια επαναληπτικης. τωρα με τετοια κρυαδα που πηρα θα παω μια και καλη 9η να τελειωνουμε. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

μεχρι στιγμης δεν εχω..κατι σφιξιματα νιωθω

πινω και το νερομπουρμπουλο μου και μια χαρα!

η μεσουλα δυο μερες με εχει ταραξει..η λεκανη να ανοιγει?

εχθες το βραδυ δεν μπορουσα να την βολεψω[/quote

Αχ αυτό με τη μέση είναι πολύ ενοχλητικό...Και εγώ υποφέρω και όπου πάω κουβαλάω ένα μικρό μαξιλαράκι, ακόμα και στη δουλειά....

Τελικά θα πας στη δουλειά την Τετάρτη ή θα ζητήσεις και άλλη άδεια;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μεγαλωνει η μητρα ανετακι μου κ κανει αντανακλαση ο πονος σε κανα μηνα θα σε ποναει για να ανοιξει η λεκενη

καθε μερα?συνεχομενα? αχ τωρα με επιασε η κοιλια μου χαχαχαχα

η λεκανη ποσο να ανοιξει ακομα χαχχαα μετα θα βαζω μπουγαδα χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κ τι θα λεω οταν πλησιασουν οι μερες? αχ ποναμε δεξια ποναμε αριστερα λετε να μας ερθει? χαχαχαχαχ ευχαριστω ερι μου να ξερατε ποσο κουραγιο μου δινετε ε κ να μην ειμαι αυτον τον μηνα θα μεινω τον επομενο τον μεθεπομενο η οποτε ορισει ο κυριος εμενα με ενδιαφερει οταν μεινω να ειναι για να το πιασω στα χερια μου κ να ειναι υγιες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

μεχρι στιγμης δεν εχω..κατι σφιξιματα νιωθω

πινω και το νερομπουρμπουλο μου και μια χαρα!

η μεσουλα δυο μερες με εχει ταραξει..η λεκανη να ανοιγει?

εχθες το βραδυ δεν μπορουσα να την βολεψω[/quote

Αχ αυτό με τη μέση είναι πολύ ενοχλητικό...Και εγώ υποφέρω και όπου πάω κουβαλάω ένα μικρό μαξιλαράκι, ακόμα και στη δουλειά....

Τελικά θα πας στη δουλειά την Τετάρτη ή θα ζητήσεις και άλλη άδεια;

θα παω και θα δω πως μπορω να παρω αδεια το συντομοτερο!

θα μιλησω με τον γιατρο την πεμπτη..να δω τι θα μου πει

IB5Vp2.png

αυτο το τραγουδι το ακουσα τυχαια οταν πηγαινα στον γιατρο για τον υπερυχο οταν ημουν εγκυος την δευτερη φορα κ συμφωνω ακομα κ τωρα οτι εχει δικιο ο τερζης

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

κ τι θα λεω οταν πλησιασουν οι μερες? αχ ποναμε δεξια ποναμε αριστερα λετε να μας ερθει? χαχαχαχαχ ευχαριστω ερι μου να ξερατε ποσο κουραγιο μου δινετε ε κ να μην ειμαι αυτον τον μηνα θα μεινω τον επομενο τον μεθεπομενο η οποτε ορισει ο κυριος εμενα με ενδιαφερει οταν μεινω να ειναι για να το πιασω στα χερια μου κ να ειναι υγιες

Όταν πλησιάζουν οι μέρες θα έχουμε τα μάτια μας όλες ανοιχτά στιν ορίζοντα να ψάχνουμε τον πελαργό με αγωνία!!!!χιχιχι!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ετσι θα ειναι κοριτσακι μου, θα το στειλει Ο Κυριος και θα ειναι γερο!!!οταν το κρατησεις στην αγκαλια σου..θα κατουρηθεις πανω σου..θα λες "δικο μου εισαι εσυ"?

αντε με το καλο γλυκο μου!!!μεσα απτην καρδια μου και την ψυχη μου!!!

IB5Vp2.png

θα παω και θα δω πως μπορω να παρω αδεια το συντομοτερο!

θα μιλησω με τον γιατρο την πεμπτη..να δω τι θα μου πει

Να σου πω, δεν γίνεται να σου αλλάξουν πόστο να σε βάλουν κάπου πιο ξεκούραστα ή να σου δώσουν τη δυνατότητα για περισσότερα διαλείμματα ή κάτι τέτοιο για να μην πιάνεσαι στην καρέκλα;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

τι μαγειρευετε σημερα ?

χμμμμμ καλη ερωτηση, εχθες ειχα μακαρονια(ολικης, πεντανοστιμα) με κιμα

λιγος κιμας περισσεψε..αλλα μηπως να βγαλω το κοτοπουλακι να ξεπαγωνει?

η μηπως να κανω καμια γαριδομακαροναδα?η μηπως να κανω κανενα αυγουλακι..η μηπως να μη φαμε τιποτα..καθε μερα θα τρωμε?αστο καλο..ζορι κιαυτο καθε μερα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

τι μαγειρευετε σημερα ?

Εμείς θα πάμε στο la pasteria!!!!!!!Το λατρέυω αυτό το μέρος!!!!Έχει εκπληκτικό φαγητό.....!!!!!!Θα ξεκινήσουμε με τη θεική σίζαρ και σκορδόψωμα με φέτα και ντομάτα, θα συνεχίσουμε με μία μακαρονάδα και θα τελειώσουμε με παγωτό κρέμα με αυτό το σιρόπι σοκολάτας που είναι ζεστό και μετά κρυώνει....!!!!!!!!Αχ δεν μπορώ να περιμένω, μου τρέχουν τα σάλια αλλά δεν τρώω τίποτα για να μην μου κλείσει την όρεξη........

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

http://www.youtube.com/watch?v=wlcUqf51wO4&feature=related

αυτο το τραγουδι μου το εχει αφιερωσει ενα πολυ αγαπημενο μου προσωπο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

χμμμμμ καλη ερωτηση, εχθες ειχα μακαρονια(ολικης, πεντανοστιμα) με κιμα

λιγος κιμας περισσεψε..αλλα μηπως να βγαλω το κοτοπουλακι να ξεπαγωνει?

η μηπως να κανω καμια γαριδομακαροναδα?η μηπως να κανω κανενα αυγουλακι..η μηπως να μη φαμε τιποτα..καθε μερα θα τρωμε?αστο καλο..ζορι κιαυτο καθε μερα

Γαριδομακαροναδα;;;;;;;;;Πολύ ενδιαφέρον........!!!!!μιαμ - μιαμ!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Να σου πω, δεν γίνεται να σου αλλάξουν πόστο να σε βάλουν κάπου πιο ξεκούραστα ή να σου δώσουν τη δυνατότητα για περισσότερα διαλείμματα ή κάτι τέτοιο για να μην πιάνεσαι στην καρέκλα;

τι ποστο?πωλητρια?δεν προκειται να βαλω κατω τον κ@λ@ μου..

περισσοτερα διαλειματα δεν παιζει..

μονο αν με κανουν διευθυντρια χαχαχχα

βρε υπαρχει καλυτερο απτο να καθεσαι σπιτακι σου..να αραξεις στον καναπε..να μιλας με τις φιλεναδες σου?ε υπαρχει?

IB5Vp2.png

τι ποστο?πωλητρια?δεν προκειται να βαλω κατω τον κ@λ@ μου..

περισσοτερα διαλειματα δεν παιζει..

μονο αν με κανουν διευθυντρια χαχαχχα

βρε υπαρχει καλυτερο απτο να καθεσαι σπιτακι σου..να αραξεις στον καναπε..να μιλας με τις φιλεναδες σου?ε υπαρχει?

Όχι δεν υπάρχει αυτό είναι αλήθεια!!!!

Κανένα λογιστήριο ή στις αλλαγές δεν παίζει;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...