Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αννιω μου αφου έκανες εξετάσεις και ήταν καλές, έχεις και ήδη άλλα δυο παιδάκια μάλλον ήταν τυχαίο το γεγονός... Οπότε χαλαρά τις προσπάθειές σας χωρίς πολλές σκέψεις και θα τα καταφέρετε. Αγοράκι περιμένω!

jelena καλημέρα! Πως εισαι?

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννιω μου αφου έκανες εξετάσεις και ήταν καλές, έχεις και ήδη άλλα δυο παιδάκια μάλλον ήταν τυχαίο το γεγονός... Οπότε χαλαρά τις προσπάθειές σας χωρίς πολλές σκέψεις και θα τα καταφέρετε. Αγοράκι περιμένω!

jelena καλημέρα! Πως εισαι?

τέλεια....αγοράκι.....μπράβο. Ναι μαράκι και γω νομίζω ότι σύντομα θα τα καταφέρουμε και όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά....καλημέρα jelena

mIdZp3.png

καλημερα!!

Κισα αν την παιρνει ο υπνος τοτε να της χαιδευεις το αυτακι της να ξυπναει και φυσικα να την βαζεις αβιαστα στο στηθος! οσο περισσοτερο τοσο καλυτερο!

χτες το βραδυ 3 η ωρα με επιασε απιστευτος πονος κατω απο το στερνο κ στην πλατη κ δεν μπορουσα να αναπνευσω(θυμαστε που το ειχα ξαναπαθει?) εντονοι πονοι περιοδου και τα ποδια μου ειχαν μουδιασει.....!

ο αντρας μου να λεει παμε στο νοσοκομειο εγω να λεω οχι αν κ ειχα φοβηθει ειχα την παλια εμπειρια κ εβαλα βολταρεν κ προσπαθησα να ειμαι ηρεμη οσο γινοταν βεβαια...

Καλημερα και απο μενα Μαρακι μου σημερα πως εισαι σε περασε?

Εγωκοριτσια ειχα παει την μικρη στην γιατρο γιατι μου παραπονιωταν για το αυτακι της αλλα τελικα δεν εχει ωτιτιδα απλα ειναι μπουκωμενη και εχει ερεθηστει οποτε ορους και ενα σπρευ για την μυτη μας εδωσε....

καλημερα κοριτσια με το καλο οι γκαστρουλες μας να χαρουν τα μπεμπεκια στην αγκαλια τους και οσες μεινανε αντε τωρα στις γιορτες τα ευχαριστα ευχομαι.εγω χαθηκα για ενα θεμα που δεν θελω τωρα να πω αλλη φορα,αλλα κισακι μου ακουμε λιγο.εχεις θηλαστρο?αν οχι θα σου δωσω το δικο μου εχει και καινουργιο μοτερ καθε φορα που το δινω περναει απο ενα σερβις μετα ειναι το παλιο μοντελο της μεντελα.λοιπον βασικα το ποσο βγαζει ενα θηλαστρο με το ποσο γαλα κατεβαζεις δεν εχει καμια σχεση αλλα θα σε βοηθηση στην παραγωγη σου τωρα.μετα απο καθε θηλασμο και οταν τελιωνεις με το μωρο στο 10λεπτο ας πουμε θα βαζεις το στηθος στο θηλαστρο,θα βγαζεις οσο μπορεις χωρις ανχος 5-10-15μλ,θα το μαζευεις και στο ψυγειο το βραδυ στο γευμα τον 11-12 ή 1 εσυ θα αποφασισεις θα βαζεις την κουκλαρα σου στο στηθος τοσο οσο για να φαει οχι να κοιμηθει,και μετα θα δινεις το συμπληρωμα σου.αυτο θα σου δινει το πλεονασμα του χορτατου μπεμπεκιου οποτε κανα 3 ωριτσες υπνο στανταρ,και την αυξηση της παραγωγης σου που χρειαζετε.παρε τηλ.οποτε προβληματιζεσε εγω δεν σε περνω για να μην ενοχλω γτ δεν ξερω σε τι φαση θα στε με την μπεμπα.φιλιαααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Κουκλιτσες μου καλησπερα.

Ανδριανη μου καλοριζικο το σπιτακι σου σου,και να μη στεναχωριεσαι καθολου που φευγεις,γιατι εκει μπορει να μπηκες νυφουλα και να επιασες το μωρακι σου(θα κρατησεις τις ομορφες αναμνησεις) και στα νεο σπιτικο,θα ζησεις την απολυτη ευτυχια με τα γελια και τις χαρες που θα φερει μαζι του το μπεμπε.

Αννιω μου χαλαρα και καλη επιτυχια στις προσπαθειες,ολα θα γινουν.Οι κουκλοι σου τι κανουν;

Ξανθη μακαρι να σε ξεγελανε τα πονακια και να μην εμφανιστει.

Μαριαθ συνεχιζεις τα μαθηματα,οποτε ευκαιρησεις να κανονισουμε καφεδακι.

Κουφετακι μου τηλεφωνησε μου αν θελεις να μιλησουμε,μου ελειψες βρε.Τα παιδια,ολα καλα;

Αννετακι μεγεια τα προικια του γιοκα σου,αντε να ερθει με το καλο να τα χρησιμοποιησετε.

Εγω σημερα ειμαι σπιτι με τη μικρη,χθες την επιασε ενας πονοκεφαλος κι εκανε εμετο το βραδυ,τη βγαλαμε μεχρι τα μεσανυχτα στον καναπε.Ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα,αλλα μαλλον χθες εχασα την ωορρηξια,αλλα δεν πειραζει τι να κανουμε..........

Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια,τζενακι εγω δεν φατσα μπουκ για να σε καμαρωσω,αλλα οπως εχω πει κρινοντας απο την αδελφουλα σου,εισαστε ομορφοσογο,βρε παιδι μου.Καλη επιτυχια στην προσπαθεια για το μπεμπε,αλλα κοιτα να το απολαυσεις οσο περισσοτερο μπορεις και να μη σε αγχωσει(οσο αυτο ειναι δυνατον)η ολη διαδικασια.

Μαριαεφη μηπως βρε πουλακι μου εχει δικιο ο αντρας σου και πρεπει να πατε να σε δει ενας γιατρος;Για προσεχε σε παρακαλω τον εαυτο σου.

Τζελενα μου τι κανεις,ο μικρος καλα;Αντε να περασουν οι μερες,να μας φερεις τα ευχαριστα νεα απο το γιατρο.

Αννουλα καλα αποτελεσματα το βραδυ απο το γιατρο.

Ελπιζω να μην ξεχασα καμια,καλο μεσημερι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα!

ε βεβαια τετοια ωρα που μπηκα δεν προλαβα καμια σας

ε;;;

κριμα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ξανθη μου τι εγινε καλε τελικα;

αδιαθετησες η ακομα εχεις τα πονακια;;μακρι κοριτσακι να μην ειναι τιποτα κι εγω τα ειχα αλλα τελικα...

κισακι μου ταλαιπωρειται μωρε το μικρουλι σου αλλα κοιτα να της κανεις λιγο μασαζακι απαλο και θα ηρεμει!

μινακι μπαραβο βρε συ κουκλα μου για να ησυχασεις επιτελους τοσο καιρο παλευετε να βρειτε μια ημερομηνια!

τι κανετε αλλο κουκλες;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Γεια παπάκι όλα καλά κουκλίτσα;;Τζένηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη βγήκα εγώ για 10 σήμερα...χαχαχα

αχ ειπα κι εγω θα μαι μονημου τι καλα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Παπάκι μου το πρωί με πόναγε κάπως ύποπτα η κοιλιά μου τώρα τίποτα πάλι.Θα δείξει.Το συζήτησα με τον άντρα μου χθες και είπε να περιμένουμε και βλέπουμε...Δεν θέλει να κάνουμε τεστ ακόμα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημεραααααααααααααα ομορφες!

τι κανετε κοριτσαρες?ξανθη μου, κι εγω ειχα πονους περιοδου την προηγουμενη πριν μαθω την εγκυμοσυνη...μαλλον το λες για να γλυτωσεις το τεστ ε?αντε δεν θα σε μαλωσουμε αλλ την δευτερα οπωσδηποτε οκ?

μανου μου, περαστικουλια στη μπαλαρινα μας, ευτυχως ειναι καλυτερα τωρα!

jelenaki πολλα φιλακια, και διορθωσε το ενα τικερακι σου...και τα δυο ειναι του αλεξανδρου!

μινακι μου,τελειωνουν τα βασανα σας κοπελα μου, να μου φιλησεις το ελισσαβετακι το γενναιο!ηθελα να σε παρω εχθες αλλα ξεχαστηκα μετα...ειπαμε το αιλσχαιμερ χιχιχι

αννουλι μου, να μας ενημερωσεις για τα πρωτα αποτελεσματα ενταξει?περαστικα και στο λινακι μας!και τωρα ξεκουραση ναι?

κισακι μου τι κανει η ομορφια σου?να την αγκαλιαζεις οσο πιο πολυ μπορεις...θα την ανακουφιζει!φιλακια σε μανουλα και κορουλα!

μαριαθ, τζενακι,εδερφακι,γυναικακι,κιττυ,κουφετακι και οπωσδηποτε καποια ξεχναω καλο σ/κ και πολλα πολλα φιλια!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Παπάκι μου το πρωί με πόναγε κάπως ύποπτα η κοιλιά μου τώρα τίποτα πάλι.Θα δείξει.Το συζήτησα με τον άντρα μου χθες και είπε να περιμένουμε και βλέπουμε...Δεν θέλει να κάνουμε τεστ ακόμα.

οπως θελεις εσυ κουκλα μου εσυ ξερεις!

ετσι κι αλλιως οτι ειναι εχει ηδη γινει!

αν και να σου απο αυτα που μου ελεγες εχτες ειδικα για την μεταλλικη γευση τα θεωρω πολυ καλα!

εγω ειμαι ενα 80% σιγουρη!βεβαια ποτε δεν ξερεις!

566b716e1f.png?html%22

αδεφααααααααααααααααααααααααααακι μου τι κανεις;;;;;;;;;;;;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...