Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

• Μου αρέσει 2

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι καλέ έψαχνα πηλήκια γιατί μας τα αλλάξανε πάλι κάποιος φαίνεται έπρεπε να βγάλει λεφτά.

Εσείς τελικά θα προσπαθήσετε Τζενάκο αυτό τον μήνα;

ωωωω γεεεεεες με το καλο αυτο μηνα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλή επιτυχία τότε.....Και μην αγχωθείς ε;;;

ευχαριστω ξανθουλα μου!!!!!!!!!!!με τον αντρα που εχω δε νομιζω να αγχωθω..........

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλημέρα! όλες εξαφανισμένες,ε? τι κάνετε?

Καλημερα Μαράκι !!!

πως εισαι ?

χθες ημουν ολη μερα σπιτι , βαρεθηκα και τωρα που βγηκα ..ποναει η κοιλια μου

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΘΕΜΑ Μ ΕΠΟΝΑΚΙΑ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑ 10ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΙΟς ΓΙΑ 5-10 ΛΕΠΤΑτηνπαιρνει ο υπνος τη βαζω γα υπνο ξανα ξυπναει....οληνυχτ ααυτο το πραγμα!θ ατην παρω στο κρεβατι μου οπως χτες την πηρα ενα τριωρο ηγιατι 6 ωρες προσκυνυσαμε κι εγω κι αυτη...ελ[πιζω να μην κακομαθει,αλλα η μαι αειπε να της κανω τα χατορια να ξαναβρει ρυθμο...

Κισάκι, τι να κακομάθει και βλακείες παιδί μου? Το παιδί θηλάζει τόσο συχνά για να σου αυξήσει την παραγωγή, είναι φάση ημερών, θα περάσει σύντομα. Εσύ να την έχεις στο στήθος γιατί έτσι θα σου αυξηθεί και το γάλα. Επίσης να προσπαθείς να την ξεγελάσεις λίγο και με αγκαλίτσες και βολτούλες στο σπίτι....

Εγώ κοιμόμουν κανονικότατα με τον μικρό στο βυζί, δεν την πάλευα διαφορετικά. Κάνε υπομονή, όλα θα στρώσουν, κάνε αυτό που νιώθεις, μην ακούς κανέναν. Η αγκαλιά δεν έκανε κακό σε κανένα παιδί.

mIdZp3.png

πηγαινεις κανονικα στο μαγαζι κιττυ? οταν λες ποναει οι κοιλια εννοεις σαν πονους περιοδου ή είναι τιποτα το έντερο χαμηλα?

Κι εγω χθες είχα αρκετες συσπάσεις και ανησυχησα λίγο αλλά σήμερα ειμαι καλά για την ώρα...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

καλημέρα αννιώ! οι κοιλίτσες μεγαλώνουν και σαν πρωτομανούλες δεν είμαστε και τόσο συνηθισμένες... Μερικές φορές μου φαίνεται ότι δεν υπάρχει άλλος χώρος και θα εκραγει! εσεις ξεκινησατε τις προσπαθειες σας ή το αφήνετε ακόμη?

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

άντε καλέ που θα εκραγεί. Εμείς ξεκινήσαμε από τον προηγούμενο μήνα και συνεχίζουμε αυτόν....χαλαρά, κάποια στιγμή θα κάτσει, δεν μας πήρε και ο καιρός, απλά μωρέ να ξέρεις, με την ατυχία που είχαμε είναι πιο πολύ το μυαλό εκεί. Βάλε και την προσπάθεια πριν...τέλος πάντων. Εσύ έχεις δει το φύλο?

mIdZp3.png

πηγαινεις κανονικα στο μαγαζι κιττυ? οταν λες ποναει οι κοιλια εννοεις σαν πονους περιοδου ή είναι τιποτα το έντερο χαμηλα?

Κι εγω χθες είχα αρκετες συσπάσεις και ανησυχησα λίγο αλλά σήμερα ειμαι καλά για την ώρα...

καθολου κανονικά ......συνεχεια ο αντρας μου ερχεται ...τοσο που βαριεμαι σπιτι....σημερα ειπα να ερθω εγω .

μάλλον το έντερο ειναι

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Κισάκι, τι να κακομάθει και βλακείες παιδί μου? Το παιδί θηλάζει τόσο συχνά για να σου αυξήσει την παραγωγή, είναι φάση ημερών, θα περάσει σύντομα. Εσύ να την έχεις στο στήθος γιατί έτσι θα σου αυξηθεί και το γάλα. Επίσης να προσπαθείς να την ξεγελάσεις λίγο και με αγκαλίτσες και βολτούλες στο σπίτι....

Εγώ κοιμόμουν κανονικότατα με τον μικρό στο βυζί, δεν την πάλευα διαφορετικά. Κάνε υπομονή, όλα θα στρώσουν, κάνε αυτό που νιώθεις, μην ακούς κανέναν. Η αγκαλιά δεν έκανε κακό σε κανένα παιδί.

Κισακι μου γλυκο υπομονη! Συμφωνω με την Αννουλα, ετσι ειναι τα νεογεννητα, θελουν ολο στηθος και αγκαλιτσα μανουλας! Ακομα κι αν δεν πεινανε αυτα θελουν να σε μυριζουν...Κι εγω μια απο τα ιδια περασα, καθε μιση ωρα ετρωγε, ηθελε ολο αγκαλια και κοιμομασταν αγκαλιτσα γιατι την κουνια του δεν την ηθελε με τιποτα! Και να τον εβαζα, κοιμοταν για μιση ωρα και μετα παλι εκλαιγε οποτε η μονη λυση ηταν να γινουμε σιαμαιοι και να ειναι μονιμως κολλημενος πανω μου για να κοιμηθω κι εγω λιγακι! Μην ανησυχεις ομως οτι και να σου λενε. Κι εμενα με ειχαν τρελανει, θα κακομαθει, θα τον παντρευτειτε, θε θα κοιμαται μονος του κι ενα σωρο τετοιες βλακειες! Επισης δε χορταινει, δωστου ξενο να κοιμηθει παραπανω και να ηρεμησετε κλπ κλπ που φυσικα δεν ακουσα κανεναν παρα μονο τον παιδιατρο μου που μου εδινε κουραγιο και το ενστικτο μου που βγηκε τελικα σωστο. Στους 3 μηνες ο Αλεξανδρος κοιμοταν μονος του στην κουνια του (μεσα σε πορτ μπεμπε βεβαια το οποιο τοποθετουσαμε μεσα στην κουνια...πολυ γελιο...γιατι ακομα δεν την ηθελε, του φαινοταν μεγαλη και αγχωνοταν μαλλον) αλλα παντως δεν ηταν στο κρεβατι μαζι μας! Και ξυπναγε μονο 1 φορα για να φαει, οποτε ολα τελεια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...