Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΘΕΜΑ Μ ΕΠΟΝΑΚΙΑ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑ 10ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΙΟς ΓΙΑ 5-10 ΛΕΠΤΑτηνπαιρνει ο υπνος τη βαζω γα υπνο ξανα ξυπναει....οληνυχτ ααυτο το πραγμα!θ ατην παρω στο κρεβατι μου οπως χτες την πηρα ενα τριωρο ηγιατι 6 ωρες προσκυνυσαμε κι εγω κι αυτη...ελ[πιζω να μην κακομαθει,αλλα η μαι αειπε να της κανω τα χατορια να ξαναβρει ρυθμο...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΘΕΜΑ Μ ΕΠΟΝΑΚΙΑ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑ 10ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΙΟς ΓΙΑ 5-10 ΛΕΠΤΑτηνπαιρνει ο υπνος τη βαζω γα υπνο ξανα ξυπναει....οληνυχτ ααυτο το πραγμα!θ ατην παρω στο κρεβατι μου οπως χτες την πηρα ενα τριωρο ηγιατι 6 ωρες προσκυνυσαμε κι εγω κι αυτη...ελ[πιζω να μην κακομαθει,αλλα η μαι αειπε να της κανω τα χατορια να ξαναβρει ρυθμο...

γεια σου κισουλα μου, αχουτο μωρε...ποναει το μαναρακι μου...γρηγορα να περασουν οι κολικοι κοπελα μου, αντε μωρε στεναχωρηθηκα που εχει κολικους η ομορφουλα μας.

μη σκεφτεσαι οτι θα κακομαθει...κοιτα τι την ηρεμει και μη νοιαζεσαι...θα μπει σε σειρα λιγο αργοτερα...η μαια τι αλλο ειπε, το χαμομηλακι δεν βοηθαει?λιγο χαιδεματακι στην κοιλιτσα?

να της δωσεις ενα τρυφερο φιλακι στα μαλλακια!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλη μερα σε οοοοολες .τι κανετε..Μινακι εγχειριση διαβαζω,τι εγινε ..ποιος θα την κανει.ελπιζω να ειναι κατι περαστικο.κισσαρα βλεπω αρχισανε τα οργανα..η συννυφαδα μου παντως εχτες καλεσε το γιατρο στο σπιτι να δουνε τι θα κανουνε με τον μικρο ,δεν ξεκολλαει απο το δωματιο τους.οταν τον πανε στο δικο του πλανταζει στο κλαμα.ολη νυχτα αν δεν πανε να τον παρουνε σηκωνει τη γειτονια στο ποδι.της ειπε οτι δεν επρεπε να εχουν την κουνια μες το δωματιο.αυτη την ειχε βαλει οταν εβγαζε δοντια και τον ειχε μαζι της για να μην κλαιει.το παιδι τωρα εχει συνηθησει και δεν παει με τπτ στο δικο του.της ειπε να τον βαλει στο δωματιο δοκιμαστικα 10 μερες και να μην του δινει σημασια οταν κλαιει.αυτοι θα αντεξουν.οι γειτονες ομως.....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα....Μινάκι καλή επιτυχία της μικρής σου και γρήγορα περαστικά...Άντε να ηρεμήσει το μωρό φέτος με τις αμυγδαλές.

Ανδριανή με το καλό κοπέλα μου να μετακομίσετε και να φτιάξετε ένα υπέροχο δωμάτιο της μικρής...

Τζένη καλημέρα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Τζένη σου λέω ότι πονάει η κοιλιά μου και θα μου έρθουν....

και της αντριανης της ποναγε κοιλια της τοτε.......

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Άντε να δω γιατί όταν λες για 10 εννοείς για 10 ώρες;;;μέρες;;;χαχαχα

ηρθα ....αντε απο δω ,με παρεξηγησες.....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...