Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

μπορει να ξαναμπω μολις κοιμησω τον μπεμπακο μου!χιχιχι

φιλακια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πριν 20 μερες ηρθε η αντριανη στο μαγ.το μεσημερι ηρθε να με παρει ο αντρας μου και της ειπα να ερθει στο σπιτι μαζι μας αλλα επειδη ειχαμε μηχανακι της ειπα να την φερει η πεθερα μου που ειχε ερθει να ψωνισει.οταν βγηκανε απο το μαγ για να μπουνε στο αυτοκινητο βγαινει αυτη στο μπαλκονι και αρχισε να λεει γυφτεους την πεθερα μου κ την αντριανη.στην αρχη η αντριανη δεν καταλαβε κ της λεει ..συγνωμη σε μας μιλατε ,ναι μωρηγυφτισα της λεει αυτη.πεταγετε η πεθερα μου της λεει γυφτισα εισαι μωρη.και ενοιγει αυτη εναν οχετο απο βρισιες.βγαινει η πεθερα μου απο το αυτοκινητο να ανεβει πανω να την πλακωσει.αλλα την κρατησε η αντριανη.εγω δεν βγηκα καθολου εξω.στο τελος της λεει η πεθερα μου αντε μωρη χοντροκωλα μπες μεσα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Α ρε Τζενακι η γυναικα ειναι ετοιμη για το δαφνι.......Τι της εκαναν καλε οι γυναικες και εβριζε?

ρε αννα τπτ.οτι ειναι για το δαφνι ειναι γεγονος.γιατι την κρατανε ακομα εξω ομως δεν μπορω να καταλαβω.μιλαμε η πεθερα μου ηταν ετοιμη να ανεβει επανω.και της ελεγε αυτη ..ελα αν εχεις κωλο ελα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Η Ανδριανη ξεκινησε πακεταρισμα?Παντως πολυ γρηγορα το κανονησε θα προλαβει???Αντε σαβ/κο μαζευτητε ολες να την βοηθησετε δοξα το θεο η οικογενεια σας εχει μπολικα χερια

ζηταει πολλα.140.00. η μονη μου και τελευταια μου ελπιδα ειναι να το παρει ο ξαδελφος της.αυτος που μου νοικιαζει το μαγαζι.ειπε οτι θα προσπαθησει να την παζαρεψει κιαν το κατεβασει θα το παρει.αλλα δεν πιστευω σε θαυματα.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Η Ανδριανη ξεκινησε πακεταρισμα?Παντως πολυ γρηγορα το κανονησε θα προλαβει???Αντε σαβ/κο μαζευτητε ολες να την βοηθησετε δοξα το θεο η οικογενεια σας εχει μπολικα χερια

απο χερια αλλο τπτ.ολοι θα τη βοηθησουμε.κοριτσαρα σε αφηνω πρεπει να μαζεψω το μαγ.ερχεται να με παρει ο αντρας μου.τα λεμε αυριο.μπαιιιιιιιιιιι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ρε επαιρνα στην πρεοηγουμενη εγκυοσυνη ενα χαπακι για το σιδηρο μασωμενο με γευση σοκολατα αλλα δεν βρισκω το κουτι να παρω παλι το ιδιο...:(:(:(

Καλησπέρα κορίτσια !!!!

αυτο παίρνω εγώ Αννα. HEMAFER το λένε

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

κοριτσακια εκλεισε μεχρι τριτη θα εχω αδειασει αυτο το σπιτι κ χωρις γκρινιες απο τους σπιτονοικοκυρηδες οταν τους το ειπε ο αντρεας του ειπαν οτι ετσι κ αλλιως θα μας ελεγαν μεχρι τον μαη να εχουμε ταχτοποιηθει γιατι θα παντρευτει του χρονου ο γιος τους κ θελουν το σπιτι μια χαρα μας εκατσε

αλλα να πω την αληθεια μου στεναχωριεμαι εχω εδω 5,5 χρονια εδω μεσα μπηκα νυφη αλλα τι να κανουμε ετσι πρεπει να γινει

άντε καλέ , μην στεναχωριεσαι ...στο καινουριο σπιτακι , θα φερεις την κορη σου και μονο χαρες !!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...