Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

μωρε το ξερω και κρατιεμαι!

αντε αντε πηγαινε να ξεκουραστεις λιγο και ισως να ριξεις εναν υπνακο!

ετσι κι αλλιως εγω θα παω στη δουλεια!

αφου τα μαγικα σου δεν επιασαν!

αυριο ομως ξεκουραση!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την δευτερα που θα δεις και κατι θα ειναι ακομα ποιο αληθινο...!!!!!!!

ναι για να δουμε τι θα δουμε!

τουλαχιστον κοντευει το σαβ/κο που περνανε οι μερες σα νερακι!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αντε μπαι και απο μενα!παω στη δουλεια τι να κανω;;;;

σας αφηνω και σας ευχομαι ενα τελειο μεσημερακι!μακιαααααααααααααααα!!!

566b716e1f.png?html%22

κοριτσακια εκλεισε μεχρι τριτη θα εχω αδειασει αυτο το σπιτι κ χωρις γκρινιες απο τους σπιτονοικοκυρηδες οταν τους το ειπε ο αντρεας του ειπαν οτι ετσι κ αλλιως θα μας ελεγαν μεχρι τον μαη να εχουμε ταχτοποιηθει γιατι θα παντρευτει του χρονου ο γιος τους κ θελουν το σπιτι μια χαρα μας εκατσε

αλλα να πω την αληθεια μου στεναχωριεμαι εχω εδω 5,5 χρονια εδω μεσα μπηκα νυφη αλλα τι να κανουμε ετσι πρεπει να γινει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

μην στεναχωριεσαι αντριαννη σημασια εχει που θα πατε σε ολοκαινουριο σπιτι και θα ειναι ολα καινουρια και μοσχομυριστα!

θα μπουσουλαει μεθαυριο η μπεμπα και δε θα το σκεφτεσαι~!

τελεια κοριτσακι μια χαρα λοιπον!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

εγω μολις μπηκα κοριτσια αργησαν πολυ σημερα και κοιμαμαι ορθια!

τωρα τρωω 2 μπουκες και παω να την πεσω μεχρι......

566b716e1f.png?html%22

γυρισαμε κι εμειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις!!!

οχι οτι τα πηραμε ολα (εχουν μεινει κατι λιγα οπως αποφραχτηρας μυτης, μπανακι, νυχτικα (γιατι δεν ειχαν και κατι αλλα ψιλα)) αλλα τα χαζευω ρε κοριτσια!!!μεσα εξω απτις τσαντες συνεχεια χαχαχα

βουρτσουλα, χτενουλα, ψαλιδακι, μπιμπερο, βουρτσα καθαρισμου, πιπιλιτσα αχ αχ αχ,θηκη για το πιπιλακι μας, μερικες λαβετες επιπλεον, σεντονακια αγκαλιας, ενα φορμακι ακομα, 5 ζιπουνακια ακομα χιχιχι, θερμομετρο, σουτιεν θηλασμου (σουπερ ανετα και μαλακα και μονο 25 ευρω), επιθεματα στηθους, σλιπ μιας χρησης, μπουρνουζοπετσετα, σεντονακια, σφουγγαρακια για το μπανακι, τι αλλο τι αλλο...ξεχασα...χαχαχαχα

και μετα επεσα ταβλα για υπνο και με ξυπνησε ο ηλιθιος ο απο κατω...γκρρρρρρ...θελω να του κοψω τη γλωσσα κοριτσια να μην ξανακουσω την φωνη του..μπορω????:evil:

Ρε επαιρνα στην πρεοηγουμενη εγκυοσυνη ενα χαπακι για το σιδηρο μασωμενο με γευση σοκολατα αλλα δεν βρισκω το κουτι να παρω παλι το ιδιο...:(:(:(

μηπως εννοεις τα ferrum hausmann 100mg?αυτα παιρνω εγω αλλα δεν τα μασαω (ετσι μου ειχε πει ο μαχλεπας ο γιατρος) εμαθα ομως πως μαυριζουν τα δοντια χαχαχα μουααχαχαχαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αννετ μου ξερεις τι λενε ...ο κακος ο χρονος περναει..ο κακος ο γειτονας με τπτ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αννετ μου ξερεις τι λενε ...ο κακος ο χρονος περναει..ο κακος ο γειτονας με τπτ

καλως το τζενακι, ασε κουκλα μου, κανουμε υπομονη...ποσο εμεινε...το καλοκαιρακι θα του κουνησουμε το μαντηλι...με την εκδικηση μου!!!:twisted::twisted::twisted:

τωρα ως που θα φτασω δεν ξερω..θα το σκεφτω...παντως εχω πολλα για την γουνα του, 4 χρονια μας εχει βγαλει την ψυχη

IB5Vp2.png

καλως το τζενακι, ασε κουκλα μου, κανουμε υπομονη...ποσο εμεινε...το καλοκαιρακι θα του κουνησουμε το μαντηλι...με την εκδικηση μου!!!:twisted::twisted::twisted:

τωρα ως που θα φτασω δεν ξερω..θα το σκεφτω...παντως εχω πολλα για την γουνα του, 4 χρονια μας εχει βγαλει την ψυχη

πως σε νιωθω..να ξερες πως σε νιωθω...δεν υπαρχει χειροτερο.εγω τα περναω εδω με το μαγαζι.και δεν μπορω να τσακωθω γιατι...ειμαι μαγαζι.εσεις περνετε δικο σας?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

πως σε νιωθω..να ξερες πως σε νιωθω...δεν υπαρχει χειροτερο.εγω τα περναω εδω με το μαγαζι.και δεν μπορω να τσακωθω γιατι...ειμαι μαγαζι.εσεις περνετε δικο σας?

οχι σε ενοικιο θα παμε προς το παρον αλλα καμια σχεση με τα ενοικια της αθηνας

αυτο ειναι το κακο οτι δεν μπορεις να της ριξεις ενα γερο χ@σιμο να ηρεμισει...εκει φουντωνεις περισσοτερο...κι εγω τωρα δεν μιλαω (μη με πιασει στο στομα του και φοβαμαι την γλωσσοφαγιαααααααα) αλλα του εχω ριξει κατι βρισιδια ολα δικα του...

IB5Vp2.png

απαπαααααααα ο μπεμπακος μου με εχει ταραξει...τριζατες κλωτσιες μου ριχνει...τρρρρρ τρρρρρ ααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ λυπησου τη μανουλα γιε μου!!!!!!!!!!!

IB5Vp2.png

τζενακι, παω να ξαπλωσω...ο σκατουλης μου με ταραζει στο ξυλο αχαχαχα

μαλλον δεν βολευεται να το πω, τον ενοχλησε το ξινο πορτοκαλι που εφαγα να το πωωωωω...εχει τα νευρα του να το πωωωω...παω να του πω δυο λογακια και μπορει να μπω αργοτερα...φιλακια κουκλα μου!

IB5Vp2.png

Καλησπερα κουκλες Αννετακι μεγεια τα ψωνια!!!!

ευχαριστω αννουλακι μου, εσυαυριο περιμενεις τηλ του γιατρου ε?

αχ σορρυ ρε κοριτσια αλλα παω για ξαπλα, ευτυχως που μπηκες αννουλι γιατι αισθανομουν τυψεις που αφηνα μοναχουλα την τζενουλα μας!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...