Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

δεν ειναι κι ασχημο ε;;;;

καλο ακουγεται!αλλα θα προτιμουσα αλλη γευση!σοκολατα δεν εχει;;;αχαχαχα!

Ρε επαιρνα στην πρεοηγουμενη εγκυοσυνη ενα χαπακι για το σιδηρο μασωμενο με γευση σοκολατα αλλα δεν βρισκω το κουτι να παρω παλι το ιδιο...:(:(:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε επαιρνα στην πρεοηγουμενη εγκυοσυνη ενα χαπακι για το σιδηρο μασωμενο με γευση σοκολατα αλλα δεν βρισκω το κουτι να παρω παλι το ιδιο...:(:(:(

πλακα κανεις;;;;;τελειο;;;;

πολυ καλο;;;;να το βρεις και να μου το πεις και μενα;;;αν και θα γελαει η γυναικολος αν της πω!

αχαχαχαχα!

λοιπον σημερα τρωμε κοτοπουλο με μανιταρια λεμονατο!αλλα οχι οτι κι οτι φιλετο μπουτι παρακαλω απο το ελαιοπουλακι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Εμεις θα φαμε κοτοπουλο με ντοματα,πιπεριες και με χυλοπιτες....μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

ωραιο κι αυτο αλλα προτιμω τον πουρε μου με το λεμονατο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Συγχρονιστηκαμε και εγω φιλετο μπουτι εχω...!!!!!

σουπερ!

566b716e1f.png?html%22

πολυ σουπερ θα πω στην μαμα μου να βαλει μεσα και καροτο που μου αρεσει και μπολικο τυρακι που εστηλε η γιαγια μυζηθρα χωριατικη καλα την σακουλεψαμε και σημερα....χαχαχαχα

πολυ σουπερ θα πω στην μαμα μου να βαλει μεσα και καροτο που μου αρεσει και μπολικο τυρακι που εστηλε η γιαγια μυζηθρα χωριατικη καλα την σακουλεψαμε και σημερα....χαχαχαχα

μια χαρα θα φαει το μωρακι σημερα!!!

εγω να σου πω ενω ειμαι πολυ πολυ λιγουρα δε νιωθω καμια αισθηση πεινας κι εχω να φαω απο εχτες το μεσημερι!

φωναζει βεβαια ο αλλος αλλα τι να τον κανω δεν παει τιποτα κατω!!

ασε που συνεχεια εχω λοξυγγα και γουργουριζει και η κοιλια μου τοσο δυνατα!αχαχα πλακα εχει!!!

566b716e1f.png?html%22

αχ το απογευμα πρεπει να κανω μια ψιλοκαθαριοτητα το σπιτι και θα με βοηθησει πολυ και ο καλος μου δε γινεται αλλιως γιατι αυριο θα ερθει και η κουμπαρα μου να δω και την κοιλιτσα της!

εμαθε και φυλο τωρα με πηρε τηλ!

αγορακι εχει!αχ το βαφτηστηρι μου τι καλα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

αχ θελω τοσο πολυ να το πω στις κουμπαρες μου αλλα κρατιεμαι λιγο να ακουσουμε πρωτα καρδουλα και μετα!!!

566b716e1f.png?html%22

αννουλι;;;

δεν μπορω να το συνειδητοποιησω!!!

μου φαινεται οτι ειναι ψεμα!

και οσο σκεφτομαι τις 2 επαφες μου φαινεται ακομα πιο μεγαλο ψεμα!

και οσο σκεφτομαι και το προβλημα που ειχαμε ακομα μεγαλυτερο ψεμα!!!

και οσο σκεφτομαι το συνδυασμο των παραπανω ακομα ακομα ακομα μεγαλυτερο ψεμα!

αλλα το βατραχακι μου ειναι ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Κρατησου βρε λιγο ακομα και θα το πεις....

Να σας ζησει και ο μπεμπακος

Λοιπον σε αφηνω παω να ξαπλωσω στο κρεβατι της μικρης για να ξεκαθαρησουμε με την μαμα μου τα παιχνιδια της...Φιλακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...