Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημερα ! Φαντάζομαι εννοείς prp ενδομητρίου σωστά ; Οχι ωοθηκών. Για τις ωοθήκες ξέρω πως δείχνει μετά από 2-3 περιόδους.

Ναι Prp ενδομητριου εννοω!

πρίν από 58 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Αγαπημένη μου όλα καλά θα είναι,με το καλό να μας πεις τα «διπλά» νέα!Έχεις δίκιο,όποιο δάχτυλο κ να κόψεις το ίδιο δεν θα πονέσει;Ετσι δεν λενε;Εμείς είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα γιατί ολες περνάνε το ίδιο κ καταλαβαίνουμε η μια η την άλλη.Εύχομαι τα καλυτερα!❤️

@Xristina96 κ εγώ Αθήνα είμαι οπότε το κανονιζουμε εύκολα!χαχχαχα,Κάνω κ λιγο πλάκα για να μην μαυρίζουμε.Σ ευχαριστω κ εύχομαι ν πιάσει η ευχή σου!

@Makelen την επόμενη Τεταρτη είναι εμένα.Από υπομονη άλλο τπτ!Σ Ευχαριστουμε πάρα πολύ!Ναι οσο μπορώ κάνω οτι μ ευχαριστεί.Έχω κ το άντρα μου κ με κάνει να ξεχνιέμαι αλλά με έχει τρελάνει στο φαγητο κ στους χυμούς.Μπαλόνι θα με κάνει από νωρις..

Δεν κανονίσατε κάποιον υπέρηχο,νομίζω πως θα έπρεπε.Εάν κάποιο κορίτσι έχει κάνει θα σου απαντησει γιατί εγώ δεν γνωρίζω σίγουρα.Καλή επιτυχία εύχομαι!

Μου ειπαν θα κανω υπερηχο την ωρα του prp!Απλα θεωρω πως επρεπε να με βαλουν να κανω ενα ακομη 2-3 μερες μετα να δουμε αν λειτουργησε!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

λεμε πρωτα Ο Θεος μεχρι τελος ιουνιου να εχουμε φυγει!

να κανουμε την βαφτηση με το καλο και μετα "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ Αθηνα"

τελεια θα εχω σπιτι και εκει!αχαχαχαχα!εχουμε παει και ειναι τοσο μα τοσο τελεια!

αχ υπεροχα!

εγω να σου την αληθεια θα σου ελεγα και την βαφτιση εκει να την κανετε θα ειναι τοσο τελεια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α ναι για πες αννετακι τι καλο θα παρετε σημερις;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

θεσσαλονίκη μένω.. ρε κορίτσια ΜΙΑ ερώτηση!!!!!

το άγχος πως θα το αποβάλω????????????????

αχαχαχαχαχαχχαχχαχαχα ξερω κι εγω ενα ακομα με τον τοτο!

αχ βρε αναστασακι αν ξεραμε θα ειχαμε γινει πλουσιες!

εγω θα σου πω παντως ενα πραγμα!

να σκεφτεσαι μονο αυτο γιατι εγω τα εφαγα τα μουτρα μου!

πως οτι και να γινει σημασια εχει να ειστε καλα εσυ κι ο αντρας σου κι ολα τα υπολοιπα τελικα γινονται!

κι εγω αγχωνομουν πολυ και τελικα οσο αγχωνομουν ολο και πιο σκατα μπυ πηγαιναν ολα!και μολις ειπα πιο χαλια σε μπορει να γινει η κατασταση μας στο θεμα μωρο παντα μιλωντας ηρθε το βατραχακι μου και ελπιζω να βαλει η παναγιτσα το χερακι της και ο αγ ιουδας ο θαδδαιος μεγαλη η χαρη τους να μεινει!!!

566b716e1f.png?html%22

αχαχαχαχαχαχχαχχαχαχα ξερω κι εγω ενα ακομα με τον τοτο!

αχ βρε αναστασακι αν ξεραμε θα ειχαμε γινει πλουσιες!

εγω θα σου πω παντως ενα πραγμα!

να σκεφτεσαι μονο αυτο γιατι εγω τα εφαγα τα μουτρα μου!

πως οτι και να γινει σημασια εχει να ειστε καλα εσυ κι ο αντρας σου κι ολα τα υπολοιπα τελικα γινονται!

κι εγω αγχωνομουν πολυ και τελικα οσο αγχωνομουν ολο και πιο σκατα μπυ πηγαιναν ολα!και μολις ειπα πιο χαλια σε μπορει να γινει η κατασταση μας στο θεμα μωρο παντα μιλωντας ηρθε το βατραχακι μου και ελπιζω να βαλει η παναγιτσα το χερακι της και ο αγ ιουδας ο θαδδαιος μεγαλη η χαρη τους να μεινει!!!

και πώς το απέβαλες??? μη μου πείς δεν το σκεφτόσουν!!!! έψαχνες γόνιμες??? συγνώμη αν σε κουράζω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τα επαιξα ειπαν στις ειδησεις οτι παγωσαν τα πακετα στα κουριερ και λεω φανταζεστε να μην εστηλαν το δειγμα και να πρεπει να τα κανω παλι απο την αρχη....ααααααα θα βρω τις γιαφκες και θα τους τα κανω λαμπογυαλο....

Πηρα τον γιατρο και τελικα τον πηραν πως το παρελαβαν κανονικα το δειγμα και πως ειναι και πολυ καλο....Γιουπιιιιιιιιι

εγω θα σου θυμωσω!!! 000203F6.gifποιον ρωτησες για να φυγεις καλε;;;;

μπορω??????θα παμε για τα υπολοιπα ψωνακια του ανηψουλι σου!

Ανετ κάπου πήρε το μάτι μου ένα τοπικ ...

ξανθουλα μου σβηστο για ευνοητους λογους...δεν ξερεις ποιος διαβαζει

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!πρωτα την κοιλουμπιτσα μετα την αννετιτσα χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Αναστασακι εγω δεν μπορω να σε βοηθησω στο θεμα αγχος γιατι ειμαι εντελως αναισθητη...και ναι δεν μετραγα γονιμες εκανα μονο γιατην ευχαριστηση μου και οποτε ηθελα

και πώς το απέβαλες??? μη μου πείς δεν το σκεφτόσουν!!!! έψαχνες γόνιμες??? συγνώμη αν σε κουράζω!

συνεχεια το εψαχνα και εψαχνα και γονιμες και εκανα καθε μηνα και υπερηχους για παρακολουθηση ωορρηξιας και τελικα τιποτα!

απλα τονν οκτωβριο πρωτον ελειπε τις γονιμες ο καλος μου και 2ον παθαμε ενα στραπατσο με ενα σπερμοδιαγραμμα που βγηκε χαλια χαλια χαλια και λεμε παμε για εξωσωματικη!

εκλεισα λοιπον ραντεβου για εξωσωματικη και περιμενα να αδιαθετησω για να ξεκινησω!αλλα τελικα παθαμε σοκ οταν αργησε να ερθει και εκανα ενα τεστακι και ημουν εγκυος!

με μονο 3 επαφες αυτο το μηνα και με χαλια ψυχολογια!

αλλα ναι ηταν ο μοναδικος μηνας που ημουν σιγουρη πως δε θαμεινω!

αλλα το βατραχακι μου με εβγαλε ψευτρα!

566b716e1f.png?html%22

Κοριτσια τα επαιξα ειπαν στις ειδησεις οτι παγωσαν τα πακετα στα κουριερ και λεω φανταζεστε να μην εστηλαν το δειγμα και να πρεπει να τα κανω παλι απο την αρχη....ααααααα θα βρω τις γιαφκες και θα τους τα κανω λαμπογυαλο....

Πηρα τον γιατρο και τελικα τον πηραν πως το παρελαβαν κανονικα το δειγμα και πως ειναι και πολυ καλο....Γιουπιιιιιιιιι

ολα καλα κουκλα μου!παλι καλα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

τελεια θα εχβω σπιτι !αχαχαχαχα!εχουμε παει και ειναι τοσο μα τοσο τελεια!

αχ υπεροχα!

εγω να σου την αληθεια θα σου ελεγα και την βαφτιση εκει να την κανετε θα ειναι τοσο τελεια!

θεσσαλονίκη μένω.. ρε κορίτσια ΜΙΑ ερώτηση!!!!!

το άγχος πως θα το αποβάλω????????????????

χμμμμμμμμμμμμμμμμ δεν υπαρχει συνταγη αναστασακι...οταν ξεχαστεις θα γινει η δουλεια σου!!!ποσο καιρο προσπαθεις?

α ναι για πες αννετακι τι καλο θα παρετε σημερις;;;

μπιμπερο (ελπιζω να μη χρειαστουν) για χαμομηλακι, πιπιλες νυχτικακια δικα μου, επιθεματα βρακια μιας χρησης και τα παρελκομενα!!!

παπι σβησε το μνμ με την περιοχη οκ?σορρυ αν σε κουραζω

παλι καλα...προλαβατε!!!!!!!!αντε τωρα με το καλο οι απαντησεις!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αν ειναι για το ΑΝΗΨΙ ΜΟΥ να πατε και του παρετε τα καλυτερα!!!

δε θελω τσιγγουνιες!!!

566b716e1f.png?html%22

το εσβησα κουκλα μου αλλα το εκανες παραθεση!

566b716e1f.png?html%22

μπράβο κοπέλα μου!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...