Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια μου ειμαι χαλια. εκανα τεστ με τα πρωινα ουρα μου δεν αντεξα. 7η μερα απο την ετ, αλλα πηρα το early που δειχνει 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο (ανιχνευει απο χοριακη 10 μοναδες). οπως καταλαβαινετε. καταλευκο… καταρνητικο. παει κοριτσια μου η τελευταια μου ευκαιρια. ελεγα δεν θα με παρει απο κατω αυτη τη φορα… αλλα νιωθω χαλια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά δεν ανιχνεύεται στα ούρα 7η μέρα. Είναι πολύ δύσκολο. Εκτός αν έχεις μεγάλο αριθμό λόγω διδύμων. Στο αίμα ανιχνεύεται αλλα κ πάλι πριν την 9η δεν έχει κ πολύ νόημα. Λίγο υπομονή μέχρι μεθαύριο. Στη χειρότερη πήγαινε τώρα ή το πρωί για αίμα. Ψυχραιμία!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aχ κοριτσάκια μου είστε πολύ γλυκές αλλά δεν με πειράζει ειλικρινά, μπορώ να περιμένω αν θέλετε να μιλήσετε...

ερακι μου τι λες?σε αφηνουμε μονη..θελουμε να μαθουμε λεπτομερειες..σου εδωσε και καταλαβες ετσι? καλα σου εκανε..αααααα να με συμπαθας αλλα καθε μερα να τις τρως τις κλωτσιτσες σου..το τραβαει ο οργανισμος σου χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

τα λεμε κ μετα εμεις για πες σε ταραξε στις κλωτσιες η μικρη?

Ναι εντελώς ξαφνικά....Μία δεξιά, μία αριστερά.....Δεν ξέρω τί την έπιασε...Δεν σταμάταγε με τίποτα....Εντομεταξύ είχαμε βάλει dvd να δούμε και δεν είδα όυτε 5 λεπτά γιατί το μυαλό μου ήταν συνέχεια στο μωρό!!!!Είμαι τόσο χαρούμενη!!!!!!Δεν μπορούσα να το πιστέψω!!!!

Εσείς όλα καλά;

Αννέτ περάσαν τα πονάκια;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Αδιαθέτησε τελικά ε; Και είχα μία καλή διαίσθηση....Έπεσα έξω....Δεν πειράζει, πάμε για τον επόμενο μήνα.....

ο επομενος θα εχει πολλες αναμονες..θα μας σκασουν!!!

αντε να γεμισουμε τον τοπο!!!κοιλιες απο δω..κοιλιες αποκει..κοιλιες και παραπερα!!!χαχαχα

τωρα περιμενουμε την ανδριανη!!!λιγες μερες μεινανε ματια μου γλυκαααααααααα!!!τρα λαλα τρα λα λα!!!:tongue::tongue::tongue:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

ο επομενος θα εχει πολλες αναμονες..θα μας σκασουν!!!

αντε να γεμισουμε τον τοπο!!!κοιλιες απο δω..κοιλιες αποκει..κοιλιες και παραπερα!!!χαχαχα

τωρα περιμενουμε την ανδριανη!!!λιγες μερες μεινανε ματια μου γλυκαααααααααα!!!τρα λαλα τρα λα λα!!!:tongue::tongue::tongue:

Πότε είναι να μην έρθει;;;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

χαχαχαχα μαρη μαρεσει που το χεις σιγουρο εγω δεν εχω πολλες ελπιδες γιατι ειναι ο πρωτος μηνας προσπαθειων ο προηγουμενος δεν επιανε γιατι ξεκινησα οταν ειχα ηδη κανει ωορηξια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Ναι εντελώς ξαφνικά....Μία δεξιά, μία αριστερά.....Δεν ξέρω τί την έπιασε...Δεν σταμάταγε με τίποτα....Εντομεταξύ είχαμε βάλει dvd να δούμε και δεν είδα όυτε 5 λεπτά γιατί το μυαλό μου ήταν συνέχεια στο μωρό!!!!Είμαι τόσο χαρούμενη!!!!!!Δεν μπορούσα να το πιστέψω!!!!

Εσείς όλα καλά;

Αννέτ περάσαν τα πονάκια;

μεχρι στιγμης δεν εχω..κατι σφιξιματα νιωθω

πινω και το νερομπουρμπουλο μου και μια χαρα!

η μεσουλα δυο μερες με εχει ταραξει..η λεκανη να ανοιγει?

εχθες το βραδυ δεν μπορουσα να την βολεψω

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα μαρη μαρεσει που το χεις σιγουρο εγω δεν εχω πολλες ελπιδες γιατι ειναι ο πρωτος μηνας προσπαθειων ο προηγουμενος δεν επιανε γιατι ξεκινησα οταν ειχα ηδη κανει ωορηξια

εσυ δεν χρειαζεται να εχεις ελπιδες!!!

θα ψαξω ενα τραγουδι που ποσταρε η μαγδα να δεις τι λεει και το εχει και υπογραφη!!!μη φυγετε!!!

IB5Vp2.png

μεγαλωνει η μητρα ανετακι μου κ κανει αντανακλαση ο πονος σε κανα μηνα θα σε ποναει για να ανοιξει η λεκενη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

οχι εδω θα ειμαστε εγω τουλαχιστον εδω θα ειμαι περιμενω να τελειωσει το πλυντηριο να απλωσω να βαλω αλλα για πλυσιμο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...