Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα σε ολες,την Δευρερα θα παω για ετ, αυριο θα κανω prp κ μετα κατ ευθειαν ετ,δεν θα επρεπε να μεσολαβησει καποιος υπερηχος? Για να δουμε αν λειτουργησε?

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

3 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα σε ολες,την Δευρερα θα παω για ετ, αυριο θα κανω prp κ μετα κατ ευθειαν ετ,δεν θα επρεπε να μεσολαβησει καποιος υπερηχος? Για να δουμε αν λειτουργησε?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Να την βαλουμε μαζι με την δικια μου ολο τετοια λεει ...χαχαχαχαχα δεν της τα λεω ομως γιατι θα αρχησει χαχαχαχαχα

Αναστασια κανε ενα τεστακι να δεις τι γινεται

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπλιαξ!

τωρα ειναι που δε φαω τιποτα για πρωινο!

καλααααααααααααα!!!χαχαχα

να φας αλλα οχι σε ασπρο χρωμα χαχχαχαχααα

Μωρη σαν δεν ντρεπεσαι......χαχαχαχαχαχαχα

ναι παρθενοπιπιτσα μου...γιατι να ντραπω?ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια ειμαι...χαχαχαχαχαα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλααααααααααααα!!!χαχαχα

να φας αλλα οχι σε ασπρο χρωμα χαχχαχαχααα

καλα ε δε μου απαντησατε στο μηνυμα μου ομως;;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Παπί το ξέρουν οι γονείς σας;;;

ναι το ειπαμε αλλα μονο σε γονεις και τους απαγορευσαμε να μιλησουν!

και ειναι τωρα σα θηρια σε κλουβι!

τους γαργαλαει η γλωσσα αλλα τι να κανουν;;;;δε μπορουν αλλιως!

αχαχαχα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ρε κοριτσια το τελευταιο 10 ημερο ετρωγα σα ζωο!

μιλαμε δεν χορταινα με τιποτα ομως οτι εβρισκα το κατεβαζα!

τωρα εχτες και σημερα δεν μπορω να φαω τιποτα λεμε δεν παει κατω και παιρνω και ποσα χαπια και δεν τρωω τιποτα σχεδον το μεσημερι μονο κι αυτο με το ζορι.

μου κοπηκε τελειως η ορεξη,μαχαιρι λεμε!

καλε θα μου πειτε τι φταει σ αυτο;;;;

566b716e1f.png?html%22

πρεπει να μου γνωρισεις κι εμενα τη μαμα μου καποια στιγμη ε;;;;

κι εγω περιμενω τη δευτερα τη μαμουλιτσα μου να με βοηθησει λιγο γιατι δεν την παλευω τωρα!

εννοειτε!

με το καλο να την δεχτεις την μανουλιτσα σου!

IB5Vp2.png

Καλα η Αναστασια πρωτη φορα μιλαει μαζι μας θα εχει χασει πασα ιδεα η κοπελα....

Αναστασια ζητω συγνωμη εκ μερους ολων δεν ειμαστε παντα ετσι......

χαχαχα πλάκα έχει γελάω μόνη μου!!! χεχεχχεε :tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια πειναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Απο την μερα που μπηκα στο 2ο τριμηνο εχω πεθανει απο την πεινα....

α πανω στην ωρα που ελεγα ακριβως το αντιθετο!

ειπε και το αλλο το βλαμμενο για τα περι 69 τωρα θα φαω παλι σε κανα 3 ημερο!

τι να σας κανω;;;

566b716e1f.png?html%22

Και που είσαι ακόμα παπί...Εγώ μέχρι 18 εβδομάδες δεν μπορούσα να φάω τίποτα μου μύριζαν όλα...Μετά όμως μια χαρά.Επίσης θα δεις ότι θα αλλάξουν οι γευστικές προτιμήσεις σου...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Και που είσαι ακόμα παπί...Εγώ μέχρι 18 εβδομάδες δεν μπορούσα να φάω τίποτα μου μύριζαν όλα...Μετά όμως μια χαρά.Επίσης θα δεις ότι θα αλλάξουν οι γευστικές προτιμήσεις σου...

ρε συ εγω δεν πειναω λεμε με τιποτα δε μου μυριζει τιποτα απλα δεν θελω να βλπεω φαγητο μπροστα μου οχι οτι αηδιαζω απλα δε θελω!δεν πειναω καθολου!δεν ξερω γιατι!τουλαχιστον παω να πιω το γαλα μου για να παρω και το τριτο χαπι μου!

μετα το μεσημερι αλλα 3 και το βραδυ αλλα 3!

τελεια;;;;;

566b716e1f.png?html%22

καλε θα μου πειτε τι φταει σ αυτο;;;;

κοριτσακι εγω θυμαμαι οταν περιμενα περιοδο κατεβαζα τον αμπακο

στην εγκυμοσυνη δεν μπορω να πω πως ετρωγα περισσοτερο αποτι συνηθως

η ορεξη μου εχει ανοιξει εδω και δυο μηνες...μιλαμε θελω να φαω τα παντα...μεχρι και τον αντρα μου θελω να φαω μιαμ μιαμ

IB5Vp2.png

Παπακι εγω παντα ειμαι φαγανο παιδακι....παντως ειχα κανα μηνα που ετρωγα δυο μπουκιες και φουσκωνα....ηθελα να τρωω σαλατες και δροσερα πραγματα αναλαφρα τωρα παλι δεν προλαβαινω να τελειωσω το φαγητο και παλι πειναω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...