Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια το τελευταιο 10 ημερο ετρωγα σα ζωο!

μιλαμε δεν χορταινα με τιποτα ομως οτι εβρισκα το κατεβαζα!

τωρα εχτες και σημερα δεν μπορω να φαω τιποτα λεμε δεν παει κατω και παιρνω και ποσα χαπια και δεν τρωω τιποτα σχεδον το μεσημερι μονο κι αυτο με το ζορι.

μου κοπηκε τελειως η ορεξη,μαχαιρι λεμε!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλως την καινουρια κοπελια

Κοριτσακι εμενα προσωπικα δεν μου εχει τυχει αλλα εχω διαβασει πως και μεχρι τον τριτο μηνα μια γυναικα μπορει να αδιαθετει αλλα να ειναι εγκυος...

Τωρα τι να σου πω απλα θα σου ευχηθω οτι ποθεις να βγει αληθινο

καλημέρα σας κορίτσια! έψαχνα διάφορα στο φόρουμ και μου έβγαλε και το θέμα σας¨"πότε θα γίνω επιτέλους μάνα??" και είναι ακριβώς αυτό που νιώθω.....

να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει καμιά σας να μου απαντήσει... σας έχει τύχει ενώ έχει έρθει περίοδος να έχετε την υπόνια μήπως είστε έγκυες, ή τα βγάζω τελικά όλα από το μυαλό μου???? (συγνώμη αν σας κούρασα)

αναστασακι μελισακι, μια χοριακη θα σε πεισει...

η ανηψια του αντρα μου ηταν εγκυος 2 μηνων και ειχε περιοδο!

μακαρι να συμβει το ιδιο και σε σενα...στο ευχομαι!!!

και δεν μας κουραζεις...μην το ξαναπεις!οτι μπορουμε να βοηθησουμε στην διαθεση σου!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

γιατί έχει τελειώσει και περιμένει; ή τον έχει πάρει ο ύπνος;;;

no no no!

παπι εσυ δεν θα ριξεις καμια ιδεα?αντε για να το παρει το ποταμι

IB5Vp2.png

καλημέρα σας κορίτσια! έψαχνα διάφορα στο φόρουμ και μου έβγαλε και το θέμα σας¨"πότε θα γίνω επιτέλους μάνα??" και είναι ακριβώς αυτό που νιώθω.....

να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει καμιά σας να μου απαντήσει... σας έχει τύχει ενώ έχει έρθει περίοδος να έχετε την υπόνια μήπως είστε έγκυες, ή τα βγάζω τελικά όλα από το μυαλό μου???? (συγνώμη αν σας κούρασα)

καλημερα και απο μενα αναστασια κι εγω το εχω ακουσει αυτο δεν ειναι πολυ συχνο φαινομενο αλλα να γινεται.

κανε ενα τεστ η μια χοριακη και σιγουρα θα βεβαιωθεις!

ευχομαι πραγματικα τα καλυτερα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

no no no!

παπι εσυ δεν θα ριξεις καμια ιδεα?αντε για να το παρει το ποταμι

εγω ρε συ δεν το καταλαβα!

να πω στην τυχει η γυναικα!τωρα γιατι δεν ξερω τι να πω απο τη βαρεμαρα;

566b716e1f.png?html%22

λοιπον η γυναικα σταματαει...στο 69 γιατι εχει μπουκωσει!!!!!!!!!μπουχαχαχαχαχχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον η γυναικα σταματαει...στο 69 γιατι εχει μπουκωσει!!!!!!!!!μπουχαχαχαχαχχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μπλιαξ!

τωρα ειναι που δε φαω τιποτα για πρωινο!

566b716e1f.png?html%22

Καλως την καινουρια κοπελια

Κοριτσακι εμενα προσωπικα δεν μου εχει τυχει αλλα εχω διαβασει πως και μεχρι τον τριτο μηνα μια γυναικα μπορει να αδιαθετει αλλα να ειναι εγκυος...

Τωρα τι να σου πω απλα θα σου ευχηθω οτι ποθεις να βγει αληθινο

σε ευχαριστώ πολύ άννα! έχω κάτι πονάκια και δεν ξέρω μπορεί να κάνω τεστ να μου φύγει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ειδατε μανουλα που εχω?χαχαχαχαχχαχαα

"εεεεεε" φωναζει..."ρομπα με εκανες"

ναι καλα κιουρια μου...οταν τα λες δεν ντρεπεσαι χαχαχαχχαα

IB5Vp2.png

ειδατε μανουλα που εχω?χαχαχαχαχχαχαα

"εεεεεε" φωναζει..."ρομπα με εκανες"

ναι καλα κιουρια μου...οταν τα λες δεν ντρεπεσαι χαχαχαχχαα

πρεπει να μου γνωρισεις κι εμενα τη μαμα μου καποια στιγμη ε;;;;

κι εγω περιμενω τη δευτερα τη μαμουλιτσα μου να με βοηθησει λιγο γιατι δεν την παλευω τωρα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...