Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα στις εκπληξουλες μου!!!

ερακι μου, ναι τον φαγαμε τον γαιδαρο χιχιχι

εχω την μανουλα μου εδω...μου πλενει τα πιατα...ο καλος μου ειναι ικα...εγω εκανα τις αιματολογικες, η γιατρος δεν ειχε παει ακομα και βαριομουν και πεινουσα για να την περιμενω!α και σε καμια ωρα θα παμε για τα τελευταια μας ψωνακια!!!

την καλημερα και του μπεμπουλινου μου!

ξανθουλα μου, ναι βρε κανε αυριο ενα τεστακι...θα μας σκασεις εσυ χαχαχα

αντε να παρουμε κι αλλη χαρα!!!

αννουλι εσυ φεεεεεεεετααααααααααα!!!

τζενακι αντε και γρηγορα με νεο σπιτακι!!!

γυναικακι την νταφλουκο και τα μ,ατια σου...με το καλο η μετακομηση!!!

αδερφακι μου, σε ειχα εννοια εχθες με την δουλεια!αντε να ακουσετε καρδουλα με το καλο να το πεις στην μαμα των παιδιων για να μην εχει τρελες απαιτησεις μην ανεβω πανω και την κανονισω!σημερα καθεσαι?

την καλημερα μου σε ολες τις αγαπημενες που δεν ανεφερα!

αδερφακι μου καλημερα!!!

τι μου κανεις;;;;ναι ναι εγω λεω μολις ακουσουμε την καρδουλα απο το βατραχακι θα τους το πω αμεσως!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννετακι καλημερα καλα τωρα σε σκεφτομουν...καλε μπας και βρηκες και κανα σακι λιρες.....

το σακι το εχω στην κοιλια μου...αλλα δεν εχει λιρες...απλα τον πιο ακριβο θησαυρο!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

παντως αν δεν σου κανει κοπο την επομενη που θα με σκεφτεις σκεψου κι ενα κερδισμενο δελτιο joker στην τσεπη μου μετα απο πολλα jack pot χαχαχαα:cool::cool::cool::cool:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλα ειναι ο τζουτζουκος μου, εχθες ενω κλωτσουσε εβγαλε η κοιλια μου ενα περιεργο θορυβο και χ*στηκα...και ο μικρος σταματησε...αρχισα το λοιπον να τον κουναω απο δω να τον κουναω απο κει...το ζαλισα το παιδι χαχαχα

69 μερες...μμμμμμ 69...τι μου θυμησες τωρα αααααααααχ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλε ντροπη εγκυος γυναικα!

τι εγινε γυαλισε το ματακι μας;;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αδερφακι μου καλημερα!!!

τι μου κανεις;;;;ναι ναι εγω λεω μολις ακουσουμε την καρδουλα απο το βατραχακι θα τους το πω αμεσως!!!

ναι μωρε, να τους το πεις γιατι εχθες με ενοχλησε ο τροπος που ειπε στον μικρο "ε τι μεσα θα μεινετε ολη μερα...φυσικα και θα βγειτε"

βεβαια η γυναικα δεν ξερει αλλα και παλι δεν μου αρεσε ο τροπος της...τι εσωκλειστα θα τα κρατουσες τα παιδια?:|

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Παπί το θαύμα έγινε στη σύλληψη για μένα αν και η γνώμη μου είναι ότι κάτι δεν πάει καλά με την εξέταση.Τόσο χάλια που μου τα είχες πει ξέρω εγώ.Πιστεύω ακόμα ότι τζάμπα σας στενοχωρήσανε.Και καλά σου λέει η Άννα η καθεμιά μας είναι ξεχωριστή περίπτωση μη διαβάζεις τίποτα άσε τον καιρό να περνά...

ρε συ ξανθουλι πραγματικα δεν ξερω τι να πω;;;

να εγινε λαθος δε νομιζω αλλα τι να πω ποιος ξερει;;κατσε να πανε ολα καλα με το βατραχακι μου και θα δουμε τι εξετασεις θα ξανακανει ο κακομοιρης μπας και σωσουμε λιγο την κατασταση!

566b716e1f.png?html%22

ναι μωρε, να τους το πεις γιατι εχθες με ενοχλησε ο τροπος που ειπε στον μικρο "ε τι μεσα θα μεινετε ολη μερα...φυσικα και θα βγειτε"

βεβαια η γυναικα δεν ξερει αλλα και παλι δεν μου αρεσε ο τροπος της...τι εσωκλειστα θα τα κρατουσες τα παιδια?:|

ναι μωρε κι αυτη το λεει με αλλο στυλ οχι οπως ακουστηκε!

απλα οταν μενουν μεσα θελουν ολο να παιζουν βιντεοπαιχνιδια και να βλεπουν παιδικα οποτε σου λεει βγαλτα εξω να παρουν λιγο αερα.αλλα πραγματικα δεν το ξανακανω γιατι λιγο πονεσα να σου πω κατι τσιμπηματακια και δε θελω τωρα που δενει να το ζοριζω!

566b716e1f.png?html%22

τωρα βλεπω μεγκα τελικα αυτη η σκορδα ειναι εγκυος τελικα;;;;

εγω παντως κατι βλεπω να φουσκωνει!

566b716e1f.png?html%22

Ανετ μόλις δείξει 20 μέρες θα πρέπει να κάνεις και ότι σου θυμίσαμε...Αλήθεια τι θυμήθηκες ;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τι μου θυμησατε καλε?δεν θυμαμαι...ειναι και το ατιμο το αιλχαιμερ φτου...

παντως αν εχοεις σεξ δεν παιζει...εδω τωρα δεν με πλησιαζει...θα με πλησιασει οταν θα ειμαι ετοιμη να εκραγω?

τωρα αυτο που θυμηθηκα...κοριτσιαααααα...τι σας λεει το 69...για μολογατε!χαχαχα

IB5Vp2.png

ρε σεις κοριτσια δεν ειναι λιγο υπερβολικο το τικερακι;;;;4 εβδομαδων και 6 ημερων απο ποτε;;;;;το πολυ πολυ να ηταν 4 και 4 ημερων αφου 4 εχουμε σημερα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

τωρα βλεπω μεγκα τελικα αυτη η σκορδα ειναι εγκυος τελικα;;;;

εγω παντως κατι βλεπω να φουσκωνει!

εγκυος ειναι αλλα την φαγανε την κοπελα...αμαν πια...λυσσαξανε

με το καλο το μωρακι τους!

IB5Vp2.png

Αννετακι θα ζητησω ποσοστα ομως απο το τζοκερ.....χαχαχαχαχα

οτι θες κοριτσαρα μου, μελετα το εσυ...ας το πιασω εγω και μετα μη σε νοιαζει!!!θα στα προικισω τα παιδια!!!:tongue:

IB5Vp2.png

εγκυος ειναι αλλα την φαγανε την κοπελα...αμαν πια...λυσσαξανε

με το καλο το μωρακι τους!

αυτο λεω κι εγω την πρηξανε ομως ετσι;;;

αλλα κι αυτη μη νομιζεις δεν το λεει και για τηλεθεαση!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...