Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ξανθη ολα αυτα τα σημαδια ειναι περιεργα ειδικα η μεταλικη γευση και το στηθος....Αντε ρε κοριτσακι μακαρι εγω παντως δεν σου λεω να κανεις τεστ γιατι ειμαι της δικης σου αποψης καλυτερα να περιμενω

εσυ να σταματησεις κυρια μου!εκανα αμαν και πως νατην πεισω!οχι θα την αφησουμε 10 μερες να περιμενει να γεννησουμε ολες! σαν εσενα χρυση σε καναμε το λαδι μας εβγαλες!φτου σου!ατιμο κοριτσι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσυ να σταματησεις κυρια μου!εκανα αμαν και πως νατην πεισω!οχι θα την αφησουμε 10 μερες να περιμενει να γεννησουμε ολες! σαν εσενα χρυση σε καναμε το λαδι μας εβγαλες!φτου σου!ατιμο κοριτσι!

Δεν σας εβγαλα πολυ το λαδι απλα σας ειπα καποια στιγμη οτι ειχα 6 ή 7 μερες καθυστερηση....χαχαχαχαχαχα σιγα το πολυ την προηγουμενη φορα περιμενα 15 μερες....

Παπί θα δείτε σάκο πιστεύω.Την άλλη φορά είχα πάει 8 εβδομάδες πρώτη φορά και είδα και σχηματισμένο σποράκι και καρδιά και όλα...

κοιτα για να μου ειπε να παμε η γιατρος τη δευτερα κατι θα ξερει,απλα παιζει ρολο ποτε εγινε η συλληψη για να ξερουμε τι θα δουμε.

δεν ξερω μια απο τις 2 επαφες εγινε παντως η τριτη ηταν με το που τελειωσε η περιοδος οποτε δεν πιανετε.

αλλα δεν ξερω ρε σεις η την κυριακη στις 10 οκτωβριου η την παρασκευη στις 15 η απο τις 2 ειναι η μερα που εγινε το θαυμα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ναι παπακι θα δειτε σακο αισιοδοξη σε θελω!!!!!!!

παπι εχουμε ακριβως 2 μηνες διαφορα εγω εχω πητ 8 μαιου

τελεια!!!χιχιχχιι!ειμαι αισιοδοξη απλα μεσα εδω στο φορουμ εχουν διαβασει τοοοσα τα ματακια μου που λιγο φοβαμαι!αλλα αφου δεν ερχεται η περιοδος καλα παμε νομιζω!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

παπι να μην διαβαζεις τετοια πραγματα στο εχω ξαναπει αυτο και τωρα θα σε μαλωσω...... η καθε μια ειναι διαφορετικη και να δεις ολα θα πανε καλα.... αν ηταν να ακουμε οσα συμβαινουν θα μεναμε κλεισμενες στα σπιτια μας και δεν θα ζουσαμε......

παπι να μην διαβαζεις τετοια πραγματα στο εχω ξαναπει αυτο και τωρα θα σε μαλωσω...... η καθε μια ειναι διαφορετικη και να δεις ολα θα πανε καλα.... αν ηταν να ακουμε οσα συμβαινουν θα μεναμε κλεισμενες στα σπιτια μας και δεν θα ζουσαμε......

συμφωνω ρε συ ολα καλα θα μας πανε!

πιστη να εχουμε κι ολα θα γινουν!!!

566b716e1f.png?html%22

Παπί το θαύμα έγινε στη σύλληψη για μένα αν και η γνώμη μου είναι ότι κάτι δεν πάει καλά με την εξέταση.Τόσο χάλια που μου τα είχες πει ξέρω εγώ.Πιστεύω ακόμα ότι τζάμπα σας στενοχωρήσανε.Και καλά σου λέει η Άννα η καθεμιά μας είναι ξεχωριστή περίπτωση μη διαβάζεις τίποτα άσε τον καιρό να περνά...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Να σου πω τωρα οτι εγινε εγινε με την εξεταση τωρα χαλαρωστε και απολαυστετο και προς θεου οχι αγχος οσο μπορεις χαλαρα....οταν προχωρησει η εγκυμοσυνη και γεννησεις τοτε την βλεπετε την εξεταση

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα στις εκπληξουλες μου!!!

ερακι μου, ναι τον φαγαμε τον γαιδαρο χιχιχι

εχω την μανουλα μου εδω...μου πλενει τα πιατα...ο καλος μου ειναι ικα...εγω εκανα τις αιματολογικες, η γιατρος δεν ειχε παει ακομα και βαριομουν και πεινουσα για να την περιμενω!α και σε καμια ωρα θα παμε για τα τελευταια μας ψωνακια!!!

την καλημερα και του μπεμπουλινου μου!

ξανθουλα μου, ναι βρε κανε αυριο ενα τεστακι...θα μας σκασεις εσυ χαχαχα

αντε να παρουμε κι αλλη χαρα!!!

αννουλι εσυ φεεεεεεεετααααααααααα!!!

τζενακι αντε και γρηγορα με νεο σπιτακι!!!

γυναικακι την νταφλουκο και τα μ,ατια σου...με το καλο η μετακομηση!!!

αδερφακι μου, σε ειχα εννοια εχθες με την δουλεια!αντε να ακουσετε καρδουλα με το καλο να το πεις στην μαμα των παιδιων για να μην εχει τρελες απαιτησεις μην ανεβω πανω και την κανονισω!σημερα καθεσαι?

την καλημερα μου σε ολες τις αγαπημενες που δεν ανεφερα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Ανετακι καλημέρα κουκλίτσα....Ο παίδαρος τι κάνει;;;;69 μέρες σου μείνανε καλέ...

καλα ειναι ο τζουτζουκος μου, εχθες ενω κλωτσουσε εβγαλε η κοιλια μου ενα περιεργο θορυβο και χ*στηκα...και ο μικρος σταματησε...αρχισα το λοιπον να τον κουναω απο δω να τον κουναω απο κει...το ζαλισα το παιδι χαχαχα

69 μερες...μμμμμμ 69...τι μου θυμησες τωρα αααααααααχ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Εγώ πάλι λέω να μην ξανά ασχοληθούν καθόλου...Αχ παπάκι μου θετικές σκέψεις μόνο!!!

μονο θετικη σκεψη εχετε δικιο!!!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...