Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααααααααααααα Τι κανετε εγω τωρα εφαγα το πρωινο μου και λιγο λαιμαργα γιατι πηρα στις 8 το ασβεστιο και μετα εμεινα νυστικη.....Καλα ε τους εχω στρωσει ολους στην δουλεια η μαμα μου σουπερ ο καλος μου κρεοπωλειο και εγω ξαπλαααααααααααα

καλημερα γλυκο μου τι μου κανεις;;;;;ολα καλα ε;;;;σημερα τι ωρα θα ξερεις;;;ποτε θα εχουμε νεα!δεν ξερεις τι αγωνια εχω!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Παπακι μου πως εισαι?

Ερη μου σε ευχαριστω πολυ η μπουμπουκα τι κανει?

Αχ ακουω καινουρια σπιτια και ζηλευω...εμεις αν πανε ολα καλα θα κανουμε τραμπα τα δωματια ετσι να αλλαξουμε διαθεση...χαχαχαχαχαχα

καλημερα γλυκο μου τι μου κανεις;;;;;ολα καλα ε;;;;σημερα τι ωρα θα ξερεις;;;ποτε θα εχουμε νεα!δεν ξερεις τι αγωνια εχω!!

Δεν ξερω καλε ισως βγουν σημερα ισως αυριο θα με παρει ο γιατρος να μου πει...Εγω τωρα δεν εχω αγωνια την αλλη εβδομαδα θα εχω που θα βγουν της μεσογειακης τωρα ειμαι πολυ κουλ....

Ξανθη μου σημερα ειμαι παρα πολυ καλα λες και δεν εκανα την εξεταση αλλα δεν πρεπει να ξεγελαστω

τελεια αννουλι μαι χαρα!!!

οοοχι να κατσεις στ αβγα σου!!!!!!!!!!!!

εγω αννουλι μια χαρα ειμαι!απλα αν κατσω πολυ ωρα αρθια λιγο νιωθω μια ενοχληση!

λιγο το στηθος ποναει,λιγο παει να με πιασει μια ανακατωσουρα και τιποτ αλλο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Αννα δεν πειράζει κάτσε και απόλαυσε την φροντίδα όλων και θα σηκωθείς όποτε σου είπε ο γιατρός....

Λοιπόν να σας πω να πείτε την γνώμη σας...Το σκ είχα πόνους στην κοιλιά και ήμουν σίγουρη ότι θα αδιαθετήσω.Μετά την δευτέρα φύγανε τελείως οι πόνοι και απλά προς το απόγευμα κυρίως νιώθω ένα φούσκωμα κάτω χαμηλά.Το στήθος με πονάει το πρωί λίγο και όσο περνάει όλο και περισσότερο. Κατά διαστήματα νιώθω και κάτι τσιμπήματα αλλά τίποτα άλλο.Παπί εσένα αυτά σου λένε κάτι;Α και μια μεταλλική γεύση που και που...

Απλά δεν χαίρομαι ακόμα γιατί δεν έχω δει ούτε αίμα ούτε τίποτα.Τις άλλες φορές έβλεπα λίγο ροζ.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αννα δεν πειράζει κάτσε και απόλαυσε την φροντίδα όλων και θα σηκωθείς όποτε σου είπε ο γιατρός....

Λοιπόν να σας πω να πείτε την γνώμη σας...Το σκ είχα πόνους στην κοιλιά και ήμουν σίγουρη ότι θα αδιαθετήσω.Μετά την δευτέρα φύγανε τελείως οι πόνοι και απλά προς το απόγευμα κυρίως νιώθω ένα φούσκωμα κάτω χαμηλά.Το στήθος με πονάει το πρωί λίγο και όσο περνάει όλο και περισσότερο. Κατά διαστήματα νιώθω και κάτι τσιμπήματα αλλά τίποτα άλλο.Παπί εσένα αυτά σου λένε κάτι;Α και μια μεταλλική γεύση που και που...

Απλά δεν χαίρομαι ακόμα γιατί δεν έχω δει ούτε αίμα ούτε τίποτα.

αν εξαιρεσεις την μεταλικη γευση που ειναι ενα στανταρ σημαδι εγκυμοσυνης!!το ειχαν πολλες γνωστες μου!!!

οοοοοολα τα υπολοιπα τα ειχα κι εγω!και τελικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδες!αχ σε ικετευω κανε για μενα ενα τεστακι ρε συ ξανθουλι!δε με λυπασαι εγκυο γυναικα;;;;;;

566b716e1f.png?html%22

Καλά αν είναι θα κάνω αύριο όμως.

αχ εγω ειμαι σιγουρηηηη!!!

θα εχω κι αλλη παρεουλα!κι αν ειναι οπως τα λες θα πηγαινουμε πακετακι!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Ξανθη ολα αυτα τα σημαδια ειναι περιεργα ειδικα η μεταλικη γευση και το στηθος....Αντε ρε κοριτσακι μακαρι εγω παντως δεν σου λεω να κανεις τεστ γιατι ειμαι της δικης σου αποψης καλυτερα να περιμενω

ξανθη εγω ειχα 5 με 7 μερες πριν να κανω το τεστ τρελο φουσκωμα ομως!αφου ειχε ανεβει η κοιλια στο στομαχι!!!

ασε που πονουσα σα να μου ρχεται περιοδος αλλα λιγοτερο.πολυ πιο λιγο και λιγοτερη ωρα.δηλαδη με επιανε ο πονος και κρατουσε 5 λεπτακια!

αυτο το μηνα βεβαια πρωτη φορα στη ζωη μου με πονεσαν και οι θηλες για κανα 5 ημερο και μετα ολο το στηθος γυρω γυρω αλλα επειδη ημουν σιγουρη οτι δεν ειμαι εγκυος αυτο το μηνα ουτε που εδινα σημασια!

566b716e1f.png?html%22

Όντως πακετάκι θα πηγαίνουμε παπί μου εγώ αν με το καλό τελικά είμαι θα έχω πητ 11 Ιουλίοιυ.

αχαχα κι εγω 8 ε;;;μια χαρα!αχ ολα καλα να πανε και στις 2 κοριτσακι!εγω περιμενω τη δευτερα πως και πως!

θα δουμε αραγε σακο;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...