Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

παπακι μου δεν χρειαζεται βαψιμο ειναι ολοκαινουριο εμεις μπαινουμε πρωτοι κ μαρεσει πολυ αυτο!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξανθη μου θαυμαζω τοσο πολυ την ηρεμια σου και την ψυχραιμια και την υπομονη σου!

για να καταλαβω περιμενες την προηγουμενη δευτερα;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

παπακι μου δεν χρειαζεται βαψιμο ειναι ολοκαινουριο εμεις μπαινουμε πρωτοι κ μαρεσει πολυ αυτο!!!!

τελεια τελεια!δεν ξερεις τι ωραια που ειναι να μενεις σε ενα καινουριο σπιτακι!

κι εμεις ευτυχως οσα σπιτια αλλαξαμε πρωτοι ειμασταν που μπαιναμε μεσα!πως μας εκατσε ετσι απορω!

αλλα ναι ειδικα τωρα με το μωρο θα σου αρεσει ακομα περισσοτερο που θα ειναι ολα καθαρα και καινουρια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα κοριτσια μουυυυυ

βρηκαμε σπιτι κ πρωτα ο θεος σε λιγες μερες μετακομιζω αυτο σημαινει οτι για λιγες μερες θα σας χασω μεχρι να ταχτοποιηθω κ να μεταφερω κ την γραμμη στο αλο σπιτι

μπραβωωωωωωωωωω.εκεινο που μου ελεγες εχτες?το κατεβασε τελικα?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ξανθουλα μου κ γω αυτο περιμενω πως κ πως σημερα παει ο αντρας μου να μιλησει με αυτον που εχει το σπιτι χθες τα ειπαν βιαστηκα απο το τηλ γιατι ο δικος μου ηταν αθηνα ειχε παει να δει μια θεια του που χειρουργειθηκε στο ελενα

κ εννοειται οτι θα χρειαστω κ πολυ βοηθεια τζενακι

με 50 γιουρω την ωρα μεχρι και σπαγκατο θα σου κανω αγαπη μου.οτι θελεις.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

χριστουγεννα φετος θα κανουμε ολες σε καινουρια σπιτια γιατι και εγω σπιτι ψαχνω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ναι αυτο μας το αφησε 400 τον ζοριζε τον αντρεα για 420 αλλα τελικα κατεληξαν στα 400 θα μιλησουν κ απο κοντα σημερα για πιο σιγουρα το μονο που σκεφτομαι κ εχω φρικαρει ειναι η μετακομιση ειναι πολλα τα πραγματα πως θα τα καταφερω να μην κουραστω δεν γινεται να μην κανω τιποτα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

με 50 γιουρω την ωρα μεχρι και σπαγκατο θα σου κανω αγαπη μου.οτι θελεις.

δηλαδη αμα θελω με 50 ευρω μου καθεσε κιολας?........φθηνη εισαι!!!!

κατεβασες τις τιμες κ συ λογο κρισης ε????:tongue::tongue::tongue:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

δηλαδη αμα θελω με 50 ευρω μου καθεσε κιολας?........φθηνη εισαι!!!!

κατεβασες τις τιμες κ συ λογο κρισης ε????:tongue::tongue::tongue:

η φτηνια τρωει τον παρα ..χαχαχαχα.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καινουρια σπιτια ακουω!!!πολυ χαιρομαι κουκλες!ειναι λιγο κουραση αλλα αλλαζει η ψυχολογια σου τελειως ειναι σουπερ!!!

εμεις οχι φετος αλλα του χρονου ψαχνουμε για αγορα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

παπι εγω ψαχνω να βρω πιο κοντα στο μαγ.να εχει κ καλοριφερ γιατι αυτο που μενω δεν εχει.αλλα οσα βρισκω ειναι παλια

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερααααααααααααα Τι κανετε εγω τωρα εφαγα το πρωινο μου και λιγο λαιμαργα γιατι πηρα στις 8 το ασβεστιο και μετα εμεινα νυστικη.....Καλα ε τους εχω στρωσει ολους στην δουλεια η μαμα μου σουπερ ο καλος μου κρεοπωλειο και εγω ξαπλαααααααααααα

Αχ παπάκι μου είχα αδιαθετήσει 3 μέρες μετά από σένα καλέ...Περίμενα αυτή την Δευτέρα..

και ειναι πεμπτη ε;;;;αυτο ειναι καλο ξανθουλι!αλλα οτι νομιζεις!αν ειναι περιμενε την αλλη δευτερα και πηγαινε για μια χοριακη!αλλα οπως και να εχει να προσεχεις πολυ αυτες τις μερες που δεν εισαι σιγουρη!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...