Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την Δευτέρα κανονικά Τζένη.(αισθάνομαι ότι θες να με δείρεις χαχαχα)

αν δεν πας να παρεις ενα τεστ ΤΩΡΑΑΑΑ να εισαι σιγουρη γιαυτο.πως μπορεις ρε παιδακι μου και κρατιεσαι..ε..πες μου μονο πως μπορεις.οι μερες ειναι παρα πολλες.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κρατιέμαι Τζένη γιατί αν τελικά είμαι και δεν πάει καλά δεν θέλω να το ξέρω καθόλου.Αν πάει καλά από 15 Νοεμβρίου και μετά θα πάω κατευθείαν για γιατρό να ακούσω και καρδιά...Δεν είναι τίποτα μια εβδομάδα και κάτι έμεινε.Εδώ περίμενα τόσο μπορώ να αντέξω και λίγο παραπάνω...

Δουλεύω ταυτόχρονα πρέπει να τελειώσω την εφαρμογή καλέεεεεε

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

α.. ενταξει.εγω βεβαια νομιζα οτι ετρεξες να παρεις τεστακι[ξερεις τωρα επειδη φοβηθηκες μη σε δειρω.χαχαχα...]εχω την εντυπωση οτι αν πας τωρα στο γιατρο θα και εισαι θα ακουσεις σιγουρα καρδια.μην το φοβασαι.και μην αφηνεις τον καιρο να περναει ετσι.η αντριανη ειχε τις ατυχιες γιατι δεν το προλαβαινε στην αρχη για να κανει τη σωστη θεραπεια

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλη καλη καλη καλη καλημερααααααααααααααααααααααα!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλη καλη καλη καλη καλημερααααααααααααααααααααααα!!!

ελα ρε παπι καλημερα.τι καλη διαθεση ειναι αυτη...μπραβω κοπελαρα μου.για πες αισθανεσαι τπτ?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κοίτα καρδιά ακούγεται από την 6 εβδομάδα και μετά.^ εβδομάδες θα είμαι 15 Νοεμβρίου οπότε από τότε και μετά αν πάνε όλα καλά...Θα σας ενημερώσω πάντως αν τυχόν και τα καταφέραμε.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα κοριτσια μουυυυυ

βρηκαμε σπιτι κ πρωτα ο θεος σε λιγες μερες μετακομιζω αυτο σημαινει οτι για λιγες μερες θα σας χασω μεχρι να ταχτοποιηθω κ να μεταφερω κ την γραμμη στο αλο σπιτι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

ερη μου σε ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακι μου! αχ εσυ τι λες;;;;το σκεφτεσαι για 4ο;;;;;αχ κοριτσια αν ειχα απειρα λεφτα δε θα σταματουσα να κανω παιδια!

τι κανει η μπουμπουκα σου;;;;ολα καλα;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ελα ρε παπι καλημερα.τι καλη διαθεση ειναι αυτη...μπραβω κοπελαρα μου.για πες αισθανεσαι τπτ?

αχ ειμαι τοσο πολυ χαρουμενη αλλα δαγκωνομαι και λιγο!

γιατι αλλιως θα με ειχε ακουσει ολη η βορεια ελλαδα!!!

οχι τιποτα τρανταχτο δεν νιωθω απλα ποναει πολυ το στηθος και καποις στιγμες νιωθω μια αδιαθεσια αλλα ως εκει δεν προχωραει για εμετους και τετοια ακομα τουλαχιστον!

566b716e1f.png?html%22

καλημερα κοριτσια μουυυυυ

βρηκαμε σπιτι κ πρωτα ο θεος σε λιγες μερες μετακομιζω αυτο σημαινει οτι για λιγες μερες θα σας χασω μεχρι να ταχτοποιηθω κ να μεταφερω κ την γραμμη στο αλο σπιτι

καλημερα αντριανη!!!

αντε πανω στην ωρα να προλαβαιτε να το βαψετε και να ειναι ετοιμο για τη μπουμπουδενια σου!!!

566b716e1f.png?html%22

ξανθουλα μου κ γω αυτο περιμενω πως κ πως σημερα παει ο αντρας μου να μιλησει με αυτον που εχει το σπιτι χθες τα ειπαν βιαστηκα απο το τηλ γιατι ο δικος μου ηταν αθηνα ειχε παει να δει μια θεια του που χειρουργειθηκε στο ελενα

κ εννοειται οτι θα χρειαστω κ πολυ βοηθεια τζενακι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...