Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αννουλι μου,ανατρυχιασα μπρρρρ

αχ κοριτσακι μου γλυκο!τι τραβηξες αλλα χαλαλι για το νινακι σου!

να εχεις τα πιο υπεροχα αποτελεσματα!

σας φιλω τωρα, φιλησε μου τη μικρη ετσι?

byeeeeeee

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουουουουουου κουκλιτσες μου;;;;;τι κανετε καλε;;;;σημερα δουλευα ολη μερα καλα ε τα παιξα!

νυσταζα ολη μερα τοσο πολυ δεν περνουσε η μερα με τιποτα!

αφηστε που ο μεγαλος λυσαξε να παμε στο ποταμι να παιξει και δεν μπορεσα να πω οχι γιατι το πε και στην μαμα του και εκεινη ειπε εννοειται να βγειτε εξω τι ολη μερα μεσα στο σπιτι;;;;;

τι να πω εγω!

βεβαια καθε λιγο και λιγακι σταματουσαμε και καθομασταν στα παγκακια που ευτυχως ειναι απειρα και του ελεγα ποναει η κοιλια μου να ξεκουραστουμε λιγο;;;βεβαια τα παιξε το παιδι γιατι οποτε παμε στο ποταμε συνηθως τρεχουμε σαν τρελοι κανομε αγωνες δρομου και τετοια κυνηγητο και κρυφτο αλλα τωρα εγω τι να κανω απο αυτα;;;αχαχαχα

σημερα 2 φορες σα να πηγα να νιωσω ενα ανακατεμα αλλα οκ ακομα τιποτα σοβαρο!παλι καλα!

επισης που και που νιωθω κατι τσιμπηματακια κατω χαμηλα μια αριστερα μια δεξια και μια στο κεντρο κταω απο την κοιλια αλλα και παλι οκ μολις ξαπλωνω περναει αμεσως!

αααααχ μακαρι να πανε ολα καλα κοριτσια και να μη χαιρομαστε αδικα!

εν τω ματεξυ εχω μπει και λιγο στον πειρασμο να κανω μια χοριακη ακομα αλλα καλυτερα οχι να μην αγχωνομαι αδικα θα δουμε τη δευτερα!

ετσι κι αλλιως η γιατρος μου ειπε οχι αλλη χοριακη!αρα οκ!!!

εσεις για πειτε τα δικα σας!

κανενα νεο;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

παπάκι μην αγχώνεσαι το μωρό ήρθε για να μείνεί, ΤΕΛΟΣ το άγχος. Όλα θα πάνε καλά. Συγχαρητήρια και στις φρεσκοπαντρεμένες κιουρίες.....Αννούλα καλά αποτελέσματα να έχεις και υπομονή στο κρεβάτι...εγώ εδώ, βέγγος. Τα δε παιδιά μου που είναι σαν σαμιαμίδια αδύνατα, έχουν πάθει κάτι τώρα τελευταία και ζητάνε συνέχεια φαγητό ρε παιδιά. Δεν την παλεύω. Από την ώρα που γυρνάνε από το σχολείο κάτι τρώνε. Χθες ο μικρός από τη μία χλαπάκιαζε ρεβύθια και στο άλλο χέρι είχε μία μπανάνα. Έλεος δηλαδή, θα φάνε και μένα στο τέλος. Που διάολο τα βάζουν?

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια..Παπάκι μου αν κάθεσαι κάθε λεπτό να σκέφτεσαι αρνητικά δεν βοηθάς ούτε εσένα ούτε κανέναν.Απλά πρόσεχε λίγο με τα μικρά και κάνε όλα τα άλλα κανονικά χωρίς ακρότητες και όλα θα πάνε καλά θα δεις....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

δεν ξυπνησα και με την καλυτερη διαθεση,χωρις ιδιαιτερο λογο.θα κατσω κ ολη μερα στο μαγαζι και ειμαι καπως.εσυ?εκανες τπτ?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Τίποτα χθες όλη μέρα δουλειές...Σίδερο πλυντήρια, έπλυνα κουρτίνες και τις ξανακρέμασα, μάζεψα, ξεσκόνισα έβαλα σκούπα και μετά έπεσα στο κρεβάτι νεκρή...από τις 8.30 κοιμάμαι.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κορίτσια!Δεν μπορώ να μείνω πολύ - περαστική είμαι...

Παπάκι τί βλέπω;;;;Είσαι έγκυος;;;;;;Πολλά- πολλά συγχαρητήρια!!!!!!!Να προσέχεις!Όλα θα πάνε καλά!

Αννούλα καλά αποτελέσματα να έχετε!

Αννέτ τον φάγαμε τον γάιδαρο ε;xixixixi

Φιλιά στις υπόλοιπες κοπέλες!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

γεια σου ερακι μου,τι κανεις βρε κοπελα μου,ελπιζω καλα.το μωρακι σου τι κανει σε παιδευει καθως πρεπει?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...