Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νηφαλια επαψα να ειμαι απο τις 1 το μεσημερι αγαπη μου.απο καποια στιγμη και μετα δεν θυμαμαι πως την εβαψα.οποτε.....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

χελοουυυυυυυυυυυ ομορφες!

τι κανετε αγαπες?εγω ξυπνησα πριν κανα μισαωρο..πηγα φουρνο..σαμπουκωσα και σκεφτομαι αν θελω ενα νερομπουρμπουλο να πιω σε συνδιασμο με ενα τσιγαρακι στριφτο

αχ πρεπει να παω και σουπερ μαρκετ να γεμισω τον καλαθο και να μου τα στειλουν γιατι δεν θελω να ταλαιπορω τον αντρουλη μου με βαρη..εχει και δισκοπαθεια ο καλος μου

καλα μιλαμε θα ξεκολλησει το στομα μου απτο χασμουρητο

μηπως να παω να την ξαναπεσω?δεν κοιμαμαι καλα ρε γμτ...ολο ξυπναω στην διαρκεια της νυχτας (και χωρις τουαλετα) γκρρρρρρρ

εσεις τι κανετε?

αννουλι ξαπλα λεμεεεεε.ακους εκει να σηκωθεις να πλυνεις τα πιατα...καλως τη δεχτηκες την μανουλα σου, η μικρη φανταζομαι θα τρελαθηκε ε?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αχ το νινι μου ειναι 30 εβδομαδων αααααααααχ...μπηκα στην 31η δλδ...εχω καταμπερδευτει γμτ

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

γεια σου αννετ τι κανεις κοριτσαρα?γιατι δεν κοιμασαι παιδι μου τα βραδια..μηπως γιατι αργεις να σηκωθεις το πρωι?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σου αννετ τι κανεις κοριτσαρα?γιατι δεν κοιμασαι παιδι μου τα βραδια..μηπως γιατι αργεις να σηκωθεις το πρωι?

καλα ειμαι τζενακι μου, και στις 10 να σηκωθω ιδιο τροπαριο με τον υπνο...μηνες τωρα...μονο το μεσημερι ευχαριστιεμαι

εσυ τι κανεις?αχ εγω δεν σε ειδα, δεν εχω fb, αλλα ειμαι σιγουρη πως εισαι μια κουκλα...εστω και σκνιπα χαχαχα

IB5Vp2.png

τζενακι αν δεν προλαβαινεις να δεις το νησι, googlαρεις megatvκαι σου βγαζει την επιλογη να το δεις on line

IB5Vp2.png

Καλως το Αννετακι καλα κοριτσια εχω τρελα νευρα καθαρηζει η μαμακα; μου η καημενη και βρηκε την κατσαρολα που υποτιθεται επλινε η κυρια που ειχα παρει....με απομιναρια μεσα στο ντουλαπι κοινως την ξεπλυνε και την εβαλε στο ντουλαπι τα νευρα μου και τα πραγματα απλα τα ειχε πεταξει μεσα στην αποθηκη βρηκε ευκαιρια η ατιμη που εγω ειμαι ξαπλα και τα πεταξε νομιζε οτι δεν θα τα δω

Διαφημίσεις

Καλως το Αννετακι καλα κοριτσια εχω τρελα νευρα καθαρηζει η μαμακα; μου η καημενη και βρηκε την κατσαρολα που υποτιθεται επλινε η κυρια που ειχα παρει....με απομιναρια μεσα στο ντουλαπι κοινως την ξεπλυνε και την εβαλε στο ντουλαπι τα νευρα μου και τα πραγματα απλα τα ειχε πεταξει μεσα στην αποθηκη βρηκε ευκαιρια η ατιμη που εγω ειμαι ξαπλα και τα πεταξε νομιζε οτι δεν θα τα δω

ε καλα...μη νευριαζεις τωρα..οτι εγινε εγινε...απλα να μην την ξαναπαρεις

καμια γνωστη εκει που να μπορει να εγγυηθει για καμια αλλη?

η μανουλα σου ποσο θα μεινει?

IB5Vp2.png

Καλα ε ειμαι τρελη μαζοχα εχθες ποναγα και σημερα εψαξα και βρηκα βιντεακι να δω πως ακριβως γινεται η ληψη

για ποσταρε το να δουμε κι εμεις βρε παιδι μου...μονοφαγου εισαι χαχα

IB5Vp2.png

καλα ειμαι τζενακι μου, και στις 10 να σηκωθω ιδιο τροπαριο με τον υπνο...μηνες τωρα...μονο το μεσημερι ευχαριστιεμαι

εσυ τι κανεις?αχ εγω δεν σε ειδα, δεν εχω fb, αλλα ειμαι σιγουρη πως εισαι μια κουκλα...εστω και σκνιπα χαχαχα

να σαι καλα ρε αννετακι με εκανες και γελασα αλλα μην περνεις και ορκο εχεις δει εσυ ποτε καμια σκνιπα ομορφη..χαχαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

να σαι καλα ρε αννετακι με εκανες και γελασα αλλα μην περνεις και ορκο εχεις δει εσυ ποτε καμια σκνιπα ομορφη..χαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχα

λοιπον κοριτσια παω να την κανω για σουπερ...αρχισε και το μπομπιρακι μου να βαραει, να δω πως θα παω μεχρι εκει...ευτυχως δεν ειναι μακρια

καλο μεσημερι κουκλαρες μου!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...