Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

βασικη προυποθεση ειναι να βρισκεσε σε υπεθρο κατα προτυμηση πλαγια με θαμνους και δεντρακια οχι πανω του 1 μετρου για να εχεις καλη ορατοτητα,λουλουδακια χρωματως ασπρα και μπλε για να εμπνεεσε κοιτωντας τα,και οχι πουρναρια γτ τσιμπανε.μια κουβερτουλα ειναι θεμιτη και ισως αναγκαια για να μην κανεις αμυχες στα γονατα!!!ξεκινας με προκαταρτικα ματσ μουτσ σ'αγαπω 'αγαπας και τι ωραια που ειναι εδω αγαπη μου γονατιζεις (πανω στη κουβερτα) και πιανεις ενα κορμο(απο τα του ενος μετρου)τουρλωνεσε και ερχετε η επαφη σε καθε μπρος κανει μπε σε καθε πισω ωχ!!! για καντε το ολες μαζι μπεεεεε ωωωωχχχχχ!!!!χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχααχαχα

:P:p:p:p:p:p:p:p

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω κοριτσια , στις 8 πρεπει να ειμαστε μαγαζι....και δεινοπαθεί ο κακομοιρης να με ξυπνησει....και του το εχω πει ...ξυπνα με όμορφα....

Καληνύχτα σας !!!!!

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

δεν ξερω καλη μου!!!δεν μπορω να φανταστω οτι συγκλονιστικαν με το κατσικισιο εχουμε πει και αν δεν εχουμε πει εδω μεσα παω για σιγαρετο και μετα για νανι ειμαι κοματια και αυριο παλι θα τρεχω δεν λεω που αλλα θα τρεχω και εχω ξεκινησει και τα ρουχα του μικρου(καλοκαιρινα χειμωνιατικα)και ειναι παρα πολλλαααα και αντε να δω τι θα πρωτοκανω

921477wc2fyvv2y2.gif

παλι δε σας προλαβα!λογικο τετοια ωρα!πριν λιγο γυρισαμε αλλα εχω λιγη δουλεια για αυριο.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...