Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Οχι ρε δεν με συμφερει ο αντρας μου ειναι 35.......

ο θκος μου ειναι 42 αλλα εγινε πατηρ 1η φορα στα 25 κατι ειναι και αυτο ε?και δεν εχει κατεβασει ταχυτητα οολαααα αυτα τα χρονια μα καλα δεν βαρεθηκε?ειναι βουνισιος και εχει δυναμεις αχαχαχαχα μονη μου τα λεω μονη μου απανταω αχαχαχα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι αυτη ειναι η απαντηση μου...

eleni_k

icon1.gif

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο magda30 viewpost.gif

Born to be wild!!Αυτό είναι το θέμα του μαλλιά, το διάβασα στο τίκερ σου, το θέμα θα είναι οι μοτοσυκλέτες και οι harley!Δε μας πάνε τα μπεμπέ και τα ζουζουνένια, είμεθα αντρες σκληροτράχηλοι!!!Προσκλητήριο με αγριάδα...Με harley και φωτιές κτλ σε παιδικό στυλ, έτσι;;;

χαχαχα φωτιές, χάρλεϋ και νεκροκεφαλές σε παιδικό στυλ??? Λες αν παω με αυτό το κόνσεπτ στο Χαμόγελο να το καταλάβουν ή θα με διώξουν με τις κλωτσιές? χαχαχαχα τελικά η βάφτιση του μαλλιά θα μας μείνει αξέχαστη!!!

είμαι αντράκι και μαλλιάς,

και λίγα λόγια θέλω,

βαφτίζομαι και αν θέλετε

να΄ρθείτε σας το λέω!

κι αν πάλι δεν εθέλετε

ποτέ σας να μην 'ρθειτε

κι αν μας κουτσομπολεύετε

να πα να μαμηθείτε!!!

(εεε το επόμενο είναι για εδώ..μην το βάλεις στο προσκλητήριο!!!)

ενώ το προηγούμενο είναι κόσμιο και μπορώ να το βάλω!!!

χαχαχαχα αι λοβ μαγδουλα!!! και μετά λέω ότι δεν έχω καλλιτεχνική φλέβα!!! έμπνευση χρειάζομαι μόνο και καλό θέμα!!!

χαχαχαχα να σαι καλά μαγδούλα μου, εχω πέσει στα πατώματα πάλι!!!

Μην σου πω ότι αυτό το δίστιχο (όχι δύστυχο) θα γράψω στην ... προκύρηξη να την πω? Γιατί πρόσκληση δεν είναι αυτό!!! χαχαχαχαχα

Η προταση της Μαγδουλας μου αφου της εξηγησα την κατασταση (η μαγδουλα ειναι φοβερη σε αυτα, ασχοληθηκε με την βαφτιση του γιου της αποκλειστικα (κι εγω ξερετε της την εσπαγα)

magda30

icon1.gif

Born to be wild!!Αυτό είναι το θέμα του μαλλιά, το διάβασα στο τίκερ σου, το θέμα θα είναι οι μοτοσυκλέτες και οι harley!Δε μας πάνε τα μπεμπέ και τα ζουζουνένια, είμεθα αντρες σκληροτράχηλοι!!!Προσκλητήριο με αγριάδα...Με harley και φωτιές κτλ σε παιδικό στυλ, έτσι;;;

και λίγα λόγια θέλω,

βαφτίζομαι και αν θέλετε

να΄ρθείτε σας το λέω!

στολίσματα και ζουζουνιές

σε μένα δε θα δείτε,

είμαι αντράκι ζόρικο,

εγώ λέω να μην΄ρθείτε!!!!!!!

εκεί καλά καθόσαστε,

μακριά κι αγαπημένοι,

τη θέλω τη μανούλα μου,

καλά και ευτυχισμένη!!!!!!!

Φιλάκια baby!!!!!!!!

τελειο ισα που βγαινει και τραγουδι!!!δωστω στα ζουζουνια και θα το κανουνε φιρμα λεμε

921477wc2fyvv2y2.gif

ο θκος μου ειναι 42 αλλα εγινε πατηρ 1η φορα στα 25 κατι ειναι και αυτο ε?και δεν εχει κατεβασει ταχυτητα οολαααα αυτα τα χρονια μα καλα δεν βαρεθηκε?ειναι βουνισιος και εχει δυναμεις αχαχαχαχα μονη μου τα λεω μονη μου απανταω αχαχαχα

XAXAXA...O δIKOς MOY NA δEIς,,,AλλA EINAI 31

Διαφημίσεις

Ειδες καλε πως ειναι οι βουνισιοι..... και μενα τετοιος ειναι

Και ξαναλεω "Εμεις οι βλαχοι οτι (οπου) λαχει"

Κι αυτη ειναι η απαντηση μου...

eleni_k

icon1.gif

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο magda30 viewpost.gif

χαχαχα φωτιές, χάρλεϋ και νεκροκεφαλές σε παιδικό στυλ??? Λες αν παω με αυτό το κόνσεπτ στο Χαμόγελο να το καταλάβουν ή θα με διώξουν με τις κλωτσιές? χαχαχαχα τελικά η βάφτιση του μαλλιά θα μας μείνει αξέχαστη!!!

και λίγα λόγια θέλω,

βαφτίζομαι και αν θέλετε

να΄ρθείτε σας το λέω!

κι αν πάλι δεν εθέλετε

ποτέ σας να μην 'ρθειτε

κι αν μας κουτσομπολεύετε

να πα να μαμηθείτε!!!

ενώ το προηγούμενο είναι κόσμιο και μπορώ να το βάλω!!!

χαχαχαχα αι λοβ μαγδουλα!!! και μετά λέω ότι δεν έχω καλλιτεχνική φλέβα!!! έμπνευση χρειάζομαι μόνο και καλό θέμα!!!

χαχαχαχα να σαι καλά μαγδούλα μου, εχω πέσει στα πατώματα πάλι!!!

Μην σου πω ότι αυτό το δίστιχο (όχι δύστυχο) θα γράψω στην ... προκύρηξη να την πω? Γιατί πρόσκληση δεν είναι αυτό!!! χαχαχαχαχα

53265joppby0ncb.gif

921477wc2fyvv2y2.gif

Η προταση της Μαγδουλας μου αφου της εξηγησα την κατασταση (η μαγδουλα ειναι φοβερη σε αυτα, ασχοληθηκε με την βαφτιση του γιου της αποκλειστικα (κι εγω ξερετε της την εσπαγα)

magda30

icon1.gif

και λίγα λόγια θέλω,

βαφτίζομαι και αν θέλετε

να΄ρθείτε σας το λέω!

στολίσματα και ζουζουνιές

σε μένα δε θα δείτε,

είμαι αντράκι ζόρικο,

εγώ λέω να μην΄ρθείτε!!!!!!!

εκεί καλά καθόσαστε,

μακριά κι αγαπημένοι,

τη θέλω τη μανούλα μου,

καλά και ευτυχισμένη!!!!!!!

Φιλάκια baby!!!!!!!!

οκ, θα το παρουν το μηνυμα:P:p:p:p:p:p:p:p

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

χαχαχαχα σκεφτεστε να λαβετε τετοια... προσκληση??? Την κοιτας με απορια και λες "τωρα εγώ εχω να παω σε βαφτιση ή οχι???" χαχαχαχαχα

θα ειχε πολυ γελιο παντως:tongue::tongue::tongue:

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...