Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

τζεγκ ελσκερ ντεκγ καλα αυτο δεν ειναι γλωσσα ειπα να δω πως λεγετε το σε αγαπω στα νορβιγικα γτ στερεψα και επαθαν τα δαχτυλα μου διαστρεμα εδω δεν γραφετε οχι να το προφερεις και να σε λεει με τον καλο σου και να πεις τζεγκ ελσκερ ντεγκ .....τι ρομαντικο αχαχααχαχχαχα

σTA KINEZIKA??????????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια....νυστάζω !!!!!!!!!!! σας διαβαζω και δεν μπορω να γραψω απο την νυστα......κοψτε τις καρδιες...Ελένη μαζι σου !!!!!

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

τον μαρτιο μπηκα στα......νταν νταν!!!!!!!38λαλαλαλααλαλαλαλααα!!!!

με προλαβες....πηγα να πω σε παω κοντρα.....αλλα εισαι πιο μεγαλη........χιχιχιχιχιχιχιχιχ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

cad313a91b.png

κοριτσια....νυστάζω !!!!!!!!!!! σας διαβαζω και δεν μπορω να γραψω απο την νυστα......κοψτε τις καρδιες...Ελένη μαζι σου !!!!!

που εισαι βρε Κιττυ μου??? Λοιπον εισαι η κολλητη μου, τελος... Θα σε κανω τρεις φορες φιλη μου για να φανει η διαφορα... Στην βαφτιση του μπεμπη θα κανουμε εναν στολισμο σε αποχρωσεις μαυρες κι αραχνες!!! χαχαχαχα δικια μου εισαι εσυ!

Διαφημίσεις

χαχαχα αυτη θα ειναι βαφτιση παρωδια... Κανεναν δεν θελω να καλεσω, κανεναν δεν θελω να ευχαριστησω, αν ηταν δυνατον να ερχονταν να τους εβριζα και να τους εφτυνα ολους τους θα το εκανα με χαρα... θελετε να δειτε τι μου προτεινε μια κοπελα απο τις μανουλες μαιου να γραψω στην προσκληση??? και τι προσθεσα εγώ???

Κουφετακι μην πεις στην Αννουλα ποσο εισαι, αυτη ειναι 25, εγώ στα 25 μου, οποιος ήταν πανω απο 30 τον θεωρουσα γερο...

φτου το εγραψα!!!

με προλαβες....πηγα να πω σε παω κοντρα.....αλλα εισαι πιο μεγαλη........χιχιχιχιχιχιχιχιχ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ειδες τι λεω?θα με ακουτε και σεβασμος αιντε μας!!

σTA KINEZIKA??????????

我爱你 αμα θελεις μεταφραση λυπαμε εχασες αχαχαχααχαχαα!!!!

374089f91760pci0.gif

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

που εισαι βρε Κιττυ μου??? Λοιπον εισαι η κολλητη μου, τελος... Θα σε κανω τρεις φορες φιλη μου για να φανει η διαφορα... Στην βαφτιση του μπεμπη θα κανουμε εναν στολισμο σε αποχρωσεις μαυρες κι αραχνες!!! χαχαχαχα δικια μου εισαι εσυ!

:P:p:p:p:p ε οχι κι ετσι στην βαφτιση του παιδιου:P:p:p

αλλά καρδούλες , αγαπούλες ...μπιλιαχ ....που λεει και η κίσα

ααα....τωρα που ειπες μαυρα κλπ ...ερχεται μια μερα μια στο μαγαζι και μου λεει θελω κατι για νεογεννητο , αλλα οχι τα κλασσικα , γιατι η μαμα ειναι λιγο αντισυμβατικη...και τι πηρε ?

ένα μαυρο πειρατικο μπα.... και ένα μωβ !!!!! θα τρελαθηκανε στο ΙΑΣΩ:roll::roll::roll::roll::roll:

cad313a91b.png

χαχαχα αυτη θα ειναι βαφτιση παρωδια... Κανεναν δεν θελω να καλεσω, κανεναν δεν θελω να ευχαριστησω, αν ηταν δυνατον να ερχονταν να τους εβριζα και να τους εφτυνα ολους τους θα το εκανα με χαρα... θελετε να δειτε τι μου προτεινε μια κοπελα απο τις μανουλες μαιου να γραψω στην προσκληση??? και τι προσθεσα εγώ???

λεγεεεε............

cad313a91b.png

Η προταση της Μαγδουλας μου αφου της εξηγησα την κατασταση (η μαγδουλα ειναι φοβερη σε αυτα, ασχοληθηκε με την βαφτιση του γιου της αποκλειστικα (κι εγω ξερετε της την εσπαγα)

magda30

icon1.gif

Born to be wild!!Αυτό είναι το θέμα του μαλλιά, το διάβασα στο τίκερ σου, το θέμα θα είναι οι μοτοσυκλέτες και οι harley!Δε μας πάνε τα μπεμπέ και τα ζουζουνένια, είμεθα αντρες σκληροτράχηλοι!!!Προσκλητήριο με αγριάδα...Με harley και φωτιές κτλ σε παιδικό στυλ, έτσι;;;

είμαι αντράκι και μαλλιάς,

και λίγα λόγια θέλω,

βαφτίζομαι και αν θέλετε

να΄ρθείτε σας το λέω!

(εεε το επόμενο είναι για εδώ..μην το βάλεις στο προσκλητήριο!!!)

στολίσματα και ζουζουνιές

σε μένα δε θα δείτε,

είμαι αντράκι ζόρικο,

εγώ λέω να μην΄ρθείτε!!!!!!!

εκεί καλά καθόσαστε,

μακριά κι αγαπημένοι,

τη θέλω τη μανούλα μου,

καλά και ευτυχισμένη!!!!!!!

Φιλάκια baby!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...