Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Επισης καταληξαμε να μεινουμε στο παλιο σπιτι οπου δεν επερνε τα πραγματα της γιατι ειμασταν φιλοξενουμενοι.... την επομενη μμερα ο αντρας μου τα πεταξε ολα στον δρομο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λες μονο για την κουζινα.......

εδω εμεις ανακαινησαμε ολοκληρο σπιτι για να μεινουμε και με ενα μωρο 6 μηνων στην αγκαλια εμεινα χωρις σπιτι.....

Εχεις να πεις κατι?

Επισης η μητερα μου δεν καλεσε συγγενεις της στο τραπεζι του γαμου γιατι δεν ειχε τα χρηματα εκτος των κοντινων συγγενων και η πεθερα καλεσε 300 ατομα λεγοντας οτι θελει νατους τραπεζωσει με δικα τους χρηματα ε λοιπον και αυτα εμεις τα πληρωσαμε.....

AσE ANNA EσY KAI AN EXEIς πAPEI BPABEIO...

Ξανθουλα κι εγω εχω να πω πολλα... Πολλα ομως για την πεθερα και δεν αναφερομαι σε λαιτ καταστασεις στυλ "μου ειπε οτι δεν χρησιμοποιω τα σεντονια που πηρε στον γιο της" ή τετοια κουλα (εχω φιλες που πλακωνονται για τετοια)... Χοντραδες ομως...

Επισης καταληξαμε να μεινουμε στο παλιο σπιτι οπου δεν επερνε τα πραγματα της γιατι ειμασταν φιλοξενουμενοι.... την επομενη μμερα ο αντρας μου τα πεταξε ολα στον δρομο

ευτυχώς είχα δικό μου σπίτι οπότε δεν μπορούσε να κάνει και πολλά σε αυτό το θέμα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορες τι κανετε?για στειλτε κανα πμ γτ δεν υπαρχει περιπτωση να δω σελ. πισω ειχαμε τιποτις?και κοιτα με αυτα και με τα αλλα που φρενερνομαι και δεν θελω να γραψω που ημουν το απογευμα......

FANTIMEEEEEE :)))

FANTIMEEEEEE :)))

μωροοοοοοοοοοοοοο μου!!!!τι κανεις κλουκλιτσα μου?

Γεια σου κουφετακι εχτες περασατε τελεια ετσι?

ω ναιιιι!!!!!νιωθω πολυ τυχερη που σας εχω φιλεναδες και μερικες ιντερνετικες και μερικες και λαιβ κουκλες μου!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

ευτυχώς είχα δικό μου σπίτι οπότε δεν μπορούσε να κάνει και πολλά σε αυτό το θέμα...

Εχω δικο μου σπιτι στην χαλκιδα και ολοκαινουριοοοοοοοο

αλλα τι να κανουμε που εδω ειναι η δουλεια του αντρα μου

Ξανθουλα κι εγω εχω να πω πολλα... Πολλα ομως για την πεθερα και δεν αναφερομαι σε λαιτ καταστασεις στυλ "μου ειπε οτι δεν χρησιμοποιω τα σεντονια που πηρε στον γιο της" ή τετοια κουλα (εχω φιλες που πλακωνονται για τετοια)... Χοντραδες ομως...

ναι ναι και εγώ αν είχα τέτοια ούτε που θα έδινα σημασία...Σου είπα το κόλπο μου είναι ότι έχω πλέον άκρως τυπικές σχέσεις χωρίς τηλέφωνα και τέτοια και απλά ότι και αν πει την γειώνω απευθείας...και έχω αρχίσει και λεκτικό πόλεμο..δεν χάνω καμιά ευκαιρία και μάλιστα μπροστά στον άντρα μου την ξεμπροστιάζω πάντα για να μην λέει μαλακίες πίσω από την πλάτη μου...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

ελενακι ignore list... μονο πριν τον αγνοησεις τραβα μια αναφορα γιατι ξεχασα να κανω... οι συντονιστες ειναι ον σημερα, και τον διαγραφουν αμεσως αλλα μαλλον θελουν αναφορα πριν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...