Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλα ναι αυτο δεν παιζεται.. Σε πλησιαζω ομως, εχω σκυλα πεθερα με "πενταμορφο" φρεσκοχωρισμενο κουνιαδο που της μοιαζει τρελλα!!! Το μονο που τον σωζει λιγο ειναι οτι δεν ειναι γυναικα, τον βριζω και ερχεται στα ισα του για λιγο, αλλα μεχρι εκει...

XAXAXAXAAXAXAXXAX........ME TO NA TON BPIZEIς EPXETE σTA KAλA TOY??????????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ένα θα σας πω...με τα λεφτά του γάμου μας που έδωσαν στα πεθερικά οι συγγενείς τους έφτιαξε κουζίνα στο σπίτι της 12000....με έβαζαν να τα γράφω και να τα μετρά και δεν μας δώσανε ούτε ένα ευρώ......

Την κατάλληλη στιγμή της είπα ότι αν παντρευτεί η κόρη σου θα φτιάξεις και το μπάνιο φαντάζομαι που είναι χάλια ε;;;

ME TA δIKA σAς λεφτά?????AN EINAI δYNATωN

ξανθη μου δεν σου μιλησα κουκλιτσα μου, καλητερα ειστε?

επιστρεφω κοριτσια!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Ελένη τι να πω...εμένα οι γονείς μου ότι λεφτά τους δώσανε για το γάμο μου τα έδωσαν όλα, αυτή έφτιαξε κουζίνα....

με φρικαρες τωρα εγω θα την επιανα απο το λαιμο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ένα θα σας πω...με τα λεφτά του γάμου μας που έδωσαν στα πεθερικά οι συγγενείς τους έφτιαξε κουζίνα στο σπίτι της 12000....με έβαζαν να τα γράφω και να τα μετρά και δεν μας δώσανε ούτε ένα ευρώ......

Την κατάλληλη στιγμή της είπα ότι αν παντρευτεί η κόρη σου θα φτιάξεις και το μπάνιο φαντάζομαι που είναι χάλια ε;;;

Λες μονο για την κουζινα.......

εδω εμεις ανακαινησαμε ολοκληρο σπιτι για να μεινουμε και με ενα μωρο 6 μηνων στην αγκαλια εμεινα χωρις σπιτι.....

Εχεις να πεις κατι?

Επισης η μητερα μου δεν καλεσε συγγενεις της στο τραπεζι του γαμου γιατι δεν ειχε τα χρηματα εκτος των κοντινων συγγενων και η πεθερα καλεσε 300 ατομα λεγοντας οτι θελει νατους τραπεζωσει με δικα τους χρηματα ε λοιπον και αυτα εμεις τα πληρωσαμε.....

Αντε καλε εγω εχω τρια στα τρια πεθερα ,χωρισμενο κουνιαδο και χωρισμενη κουνιαδα ερε γλεντια

χαχαχαχα εισαι αυτο που λεμε "κομπλε"!!! Γραψε και κανενα λοττο, δεν ξερεις ποτε...

α, καλα, η δικη μου που το παιζει μπρουκλισσα και ποσο λαρτζ ειναι σιγουρα μας εχει φαει λεφτα απο δωρα συγγενων (αν και την ξερουν και μας τα εδιναν κατευθειαν), αλλα ειναι χειροτερο να στο παιζει "πληρωνω και κανω οτι γουσταρω" πιστεψε με...

ελενηηηηη βρες γυνακια στον κουνιαδο να ασχολειται με κεινη η πεθερα σου με ενα σμπαρο δυο τριγωνια

κοιτα, τελευταια με αυτον που κυκλοφορει εδω μεσα, τωρα που θα τον βρουμε θα του κανουμε και το ψυχικο να του κατσει η πεθερα μου... Με την λυσσα που εχει αυτος μην σου πω οτι θα τακτοποιησει και τον κουνιαδο!!! Ντροπη Ανδριανη...

XAXAXAXAAXAXAXXAX........ME TO NA TON BPIZEIς EPXETE σTA KAλA TOY??????????

για λιγο δυστυχως ελενάκι μου, θελει συνεχεια βρισιδι και δεν εχω παντα την ορεξη του...

Διαφημίσεις

με φρικαρες τωρα εγω θα την επιανα απο το λαιμο

αυτό ήταν λαιτ περιστατικό μπροστά στα άλλα.....αφήστε σας λέω παίρνω βραβείο...αλλά δεν της δίνω καθόλου σημασία και δεν ακούω τίποτα από όσα λέει και έτσι έχω την ηρεμία μου πλέον....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

γεια σας κορες τι κανετε?για στειλτε κανα πμ γτ δεν υπαρχει περιπτωση να δω σελ. πισω ειχαμε τιποτις?και κοιτα με αυτα και με τα αλλα που φρενερνομαι και δεν θελω να γραψω που ημουν το απογευμα......

921477wc2fyvv2y2.gif

κουφετακι κανουμε ignore οποιον δεν γουσταρουμε και ειναι σαν να μην υπαρχει... Πας πινακας ελεγχου, ignore list και βαζεις το νικ του και ξεμπερδεψες... δεν βλεπεις μετα κανενα ποστ του!

Να μας πεις που ησουν το απογευμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...