Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπόν ο χειρότερος συνδυασμός είναι κακή πεθερά με γεροντοκόρη κουνιάδα....μακράν....

ευτηχως γιατι εγω κ καλη πεθερα εχω κ δεν εχω κουνιαδα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Εγω δεν εκανα αποκλεισμο αλλα πανε ολα του τα μηνυματα φαινεται πως οι διαχειρηστες εδρασαν γρηγορα και τους ευγνωμονουμε γι αυτο

ευχαριστουμε πολυ, ελπιζουμε να ειναι η τελευταια φορα που ενοχλουμε κι εμεις!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ελενη δεν ζηλευεις την δικη μου?χαχαχαχ

χαχχα, τελικα ειμαι μαζοχα τι να κάνω??? Τοσα χρονια με την συγκεκριμενη για πεθερα δεν μπορω να φανταστω ευκολες καταστασεις με την μια... Θελω τα ζορια μου... Ασε που σε λιγο καιρο θα σε κάνω κωλ@ με την δικη σου!!!! Την χειροτερη θα στην βγαλω!

Διαφημίσεις

λοιπόν ο χειρότερος συνδυασμός είναι κακή πεθερά με γεροντοκόρη κουνιάδα....μακράν....

καλα ναι αυτο δεν παιζεται.. Σε πλησιαζω ομως, εχω σκυλα πεθερα με "πενταμορφο" φρεσκοχωρισμενο κουνιαδο που της μοιαζει τρελλα!!! Το μονο που τον σωζει λιγο ειναι οτι δεν ειναι γυναικα, τον βριζω και ερχεται στα ισα του για λιγο, αλλα μεχρι εκει...

Διαφημίσεις

χαχχα, τελικα ειμαι μαζοχα τι να κάνω??? Τοσα χρονια με την συγκεκριμενη για πεθερα δεν μπορω να φανταστω ευκολες καταστασεις με την μια... Θελω τα ζορια μου... Ασε που σε λιγο καιρο θα σε κάνω κωλ@ με την δικη σου!!!! Την χειροτερη θα στην βγαλω!

το φανταζεσε?χαχαχα ασε με να παω να ψησω το σνιτσελακι μου κ ερχομαι να μου πεις τι σκεφτηκες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ένα θα σας πω...με τα λεφτά του γάμου μας που έδωσαν στα πεθερικά οι συγγενείς τους έφτιαξε κουζίνα στο σπίτι της 12000....με έβαζαν να τα γράφω και να τα μετρά και δεν μας δώσανε ούτε ένα ευρώ......

Την κατάλληλη στιγμή της είπα ότι αν παντρευτεί η κόρη σου θα φτιάξεις και το μπάνιο φαντάζομαι που είναι χάλια ε;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ελενηηηηη βρες γυνακια στον κουνιαδο να ασχολειται με κεινη η πεθερα σου με ενα σμπαρο δυο τριγωνια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...