Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

μπραβο αγαπη..κι ας λεει οτι θελει..χεστηκαμε..ξανα και ξανα και ξανα και οσες φορες χρειαστει

αννουλι κοιμηθηκε η μικρη?

Τωρα καλλε το εχω εκπαιδευσει 9 το πολυ 9,30 κοιματε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βλεπουν καλα τα ματακια μου??? Τι αμεσοτητα ηταν αυτη???

Ευχαριστουμε κυριε συντονιστα!!! Μας το καθαρισες και το σφουγγαρισες το καφε, σουπερ!!!

Συνεχιζουμε ακαθεκτοι λοιπον!

Τωρα καλλε το εχω εκπαιδευσει 9 το πολυ 9,30 κοιματε

ξερεις εσυ ετσι???μη σε δω με τις ωρες εδω σημερα...εχεις αλλες δουλειες!!!;););)

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

NAI....EGE πOY σημAINEI AIγAIO...KAI EAN EINAI KOPITσI YASEMI πOY σημAINEI γAσEMI......

χαχαχα αυτο το Ege μου θυμιζει μια σειρα που ειχε προβληθει ενα καλοκαιρι με εναν ελληνοτουρκικο ερωτα και ολοι το εβλεπαν... Κι εκεινοι ετσι εβγαλαν το αγορακι τους...

Η πεθερα ομως δεν εχει προβλημα με αυτο???

Διαφημίσεις

ξερεις εσυ ετσι???μη σε δω με τις ωρες εδω σημερα...εχεις αλλες δουλειες!!!;););)

Την εκανα την δουλεια μου εγω.... ειναι στο γραφειο και θα βγει λογικα γιατι τον εχει καλεσει ενας φιλος εγω δεν μπορω λογω παιδιου αλλα μην του στερησω και αυτουνου την εξοδο

χαχαχα αυτο το Ege μου θυμιζει μια σειρα που ειχε προβληθει ενα καλοκαιρι με εναν ελληνοτουρκικο ερωτα και ολοι το εβλεπαν... Κι εκεινοι ετσι εβγαλαν το αγορακι τους...

Η πεθερα ομως δεν εχει προβλημα με αυτο???

NAI EλENH MOY,,,,θEλOYME ONOMATA πOY NA TAIPIAZEI....KAI EλλINIKA KAI TOYPKIKA......OXI H AγAπHMENH πEθEPOYλA MOY δεν EXEI πPOBλHMA

Διαφημίσεις

NAI EλENH MOY,,,,θEλOYME ONOMATA πOY NA TAIPIAZEI....KAI EλλINIKA KAI TOYPKIKA......OXI H AγAπHMENH πEθEPOYλA MOY δεν EXEI πPOBλHMA

ΓΝΤΟΥΠ!!!!!!! (εχω πεσει ανασκελα σαν κατσαριδα!!!)... το οτι θα ζηλευα τουρκα πεθερα ουτε που το ειχα φανταστει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...