Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ANNETE EAN KANEI OPWS KANW EGW EINAI NA PETHANEIS STO GELIO,,,,,,,EGW PAIRNW TO LAPTOP STIN KOUZINA KAI MIA MAGEIREYW MIA GRAFW STO PARENTS MIA DIABAZW,,,,,,,,,,,EAN ME DEIS EIMAI NA PETHANEIS STO GELIO,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ARGI POLU KAI DEN SOU EXW STEILEI AKOMA TO EMAIL,,,,,,,KSEREIS EINAI ME SYNDESI VINN,,,,KINITOU,,,,,,,KAI ARGI SIMERA PARA POLU,,,,,FANTASOU KAI NA BALW FWTO NA TIS FORTOSI

περιμενω κουκλιτσα μου, μη βιαζεσαι, εγω εδω ειμαι!

μια εσυ..μια εσυ χαχαχχαα αντε κι εσυ να μην εχεις παραπονο..εγω καμια φορα δεν μπορω να κανω δυο πραγματα ταυτοχρονα χαχαχα..σε θαυμαζω!μπραβο!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κοριτσια θα βγω λιγο να πλυνω τα πιατα γιατι μπορει να ερθει ο κουμπαρος μη δει το πιατομανι και φρικαρει (τωρα εχουμε πολλα γευματα, δεν θα πλενω καθε τρεις και λιγο, μια και καλη χεχεχε (δικαιολογιες))

φιλακια πολλα, αστερια μου, υπομονη γλυκο μου κοριτσι!θα ερθει το μωρακι σου!!!πιστεψε το, αλλα μη το σκεφτεσαι (οσο μπορεις)π@π@ριες λεω ε?

οσες δεν δω αργοτερα σας φιλω ρουφιχτα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Ανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετττττττττττττττττττ μου τι κανεις κοριτσακι μου δεν σε προλαβα εγω οντως οσο παει ο καιρος νιωθω και πιο δυσκολα τα πραγματα μεγαλωσε η κοιλιτσα και συνεχιζει!!!Τι κανεις εσυ κοριτσι ποτε θα πας στο γιατρο για την καρδουλα?

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλες

Μολις κοιμησα την μικρη και εκατσα να χαλαρωσω

Ελενη δεν σε προλαβα?????Να σου πω ετσι και γηνει κανα ντου θα σε χωσουμε σε καμια νταλικα και θα σε φερουμε ελλαδα βρε μην σκας.....χαχαχα

Διαφημίσεις

Ελενιτσα μην μασας, γραψε οπως γουσταρεις!

Διαβασα καπου (δεν σε πετυχα για να σε ρωτησω) οτι εχετε αποφασισει το ονομα για το μωρακι σας... Δεν εχουν προβλημα τα πεθερικα? Να το ακουσω κι αυτο, οτι στην Τουρκια ειναι πιο προχω τα πεθερικα σε αυτο το θεμα και να πεσω τ' ανασκελα σαν ψοφια κατσαριδα!!!

Ελενιτσα μην μασας, γραψε οπως γουσταρεις!

Διαβασα καπου (δεν σε πετυχα για να σε ρωτησω) οτι εχετε αποφασισει το ονομα για το μωρακι σας... Δεν εχουν προβλημα τα πεθερικα? Να το ακουσω κι αυτο, οτι στην Τουρκια ειναι πιο προχω τα πεθερικα σε αυτο το θεμα και να πεσω τ' ανασκελα σαν ψοφια κατσαριδα!!!

NAI....EGE πOY σημAINEI AIγAIO...KAI EAN EINAI KOPITσI YASEMI πOY σημAINEI γAσEMI......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...