Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

την παραπανω εσυ!στο ευχομαι ολοψυχα!!!!!!!!

εγω αυτη οχι! :(:(:(

2 κατακοκκινες σταγονες εφτασαν!η καθοδος ξεκινησε τελικα!αλλα δε θα το γλιτωσω το τηλεφωνο αυριο να δω τι θα κανω παλι!

αχ!κοριτσακια τα ονειρα για μενα κρατανε πολυ λιγο.μαλλον πρεπει να αφησω τις διακοπες και να κανονισω μια εξωσωματικη σε φυσικο κυκλο.

δεν θελω να στεναχωριεσαι..το σπορακι θα ερθει, με τον εναν η με τον αλλο τροπο.

εχει σημασια?οχι, αλλα να ξερεις πως η εξωσωματικη θελει ψυχικη δυναμη..εσυ την διαθετεις?

γιατι δεν κανεις ενα διαλειμμα απτα σερπαφαρ και να κανεις τις διακοπες σου και αν δεν μεινεις μονη σου μεσα στο καλοκαιρι να μου τρυπησεις την μυτη!

και μετα δυναμικα για εξωσωματικη..αν και πιστευω πως δεν θα χρειαστει..

κι εγω δυο μηνες εκοψα τα σερπαφαρ και τσουπ..ο οργανισμος πηρε μπρος..και οι ορμονες δεν κανουν καλο βρε παιδι μου..ρωτα και την ανδριανη.

ποτε εμεινες εγκυος ανδριανη?πες της.

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια !!!! πριν λιγο , γυρισαμε , αφου τελειώσαμε τις δουλειές μας , πηγαμε σουπερ μαρκετ.....

πω πω...ζεστη κ υγρασια σημερα....μπλιαχ....

τι κάνετε ?

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

ανετ μου του δωσε μια στο κεφαλι ο αντρας μου κ παρτο κατω μετα κουνιοτανε λιγο το ξανακοπανησε κ τελος το λυπηθηκα λιγο αλλα αυτο γιατι δεν λυπηθηκε εμενα?ε?

τωρα με πηρε η πεθερα μου κ μου λεει οτι πρεπει να ανοιξω πισω την κουζινα γιατι κανουν φωλια κ γεννανε εκει αν ηταν γκαστρωμενο μπορει να γεννησε μεσα στην κουζινα μου κ δεν κοιταξα γμτ αν ηταν αρσενικο η θυληκο χαχαχαχαχ

ααα....το βρήκατε ? εε....ναι είναι κάπως , αλλά τι να κάνουμε ?:?:???:

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

την παραπανω εσυ!στο ευχομαι ολοψυχα!!!!!!!!

εγω αυτη οχι! :(:(:(

2 κατακοκκινες σταγονες εφτασαν!η καθοδος ξεκινησε τελικα!αλλα δε θα το γλιτωσω το τηλεφωνο αυριο να δω τι θα κανω παλι!

αχ!κοριτσακια τα ονειρα για μενα κρατανε πολυ λιγο.μαλλον πρεπει να αφησω τις διακοπες και να κανονισω μια εξωσωματικη σε φυσικο κυκλο.

ASTERIA MIN TO KSANA PEIS AYTO,,,,,AKOU TA ONEIRA GIA SENA KRATANE LIGO,,,,,TI PAEI NA PEI AYTO?????EGW PRIN MEINW EGKYOS KSEREIS TI ELEGA?????EAN IKSERA OTI DEN THA MPORESW NA KANW PAIDI DEN THA PANTREYOMOUN ME TON ANTRA MOU,,,,GIATI DEN AKIZI NA TON PIKRANW,,,TON EBLEPA KAI MARAZONE I PSIXI MOU,,,DEN TO EDEIXE BEBAIA,,,MOU ELEGE EAN XREIASTI THA IOTHETISOUME,,THA KANOUME AITISI,,,MIN AGXONESE,,SIMASIA EXEI OTI THA GINEIS I KALUTERI MITERA TOU KOSMOU KAI OXI EAN THA GENNISIS,,,DEN EKAMNA POIA ONEIRA,,,KAI TSOUP NATO TO NINI,,,,,,GIA AYTO AYTI TIN LEKSI MIN TIN KSANA PEIS,,,,,,OSO KANOUME ONEIRA BAZOUME STOXOUS STIN ZWI MOU,,,,,,,,,EKTOS AYTOU EAN EGKATALEIPSIS TA ONEIRA SOU EINAI SAN NA EGKATALEIPEIS TA THELW SOU,,,,,,,,,TA ONEIRA DEN MPOROUS NA SE EGKATALEIPSOUN POU AYTO SIMAINEI OTI MPOREIS NA TA KATAFEREIS KAI THA TA KATAFEREIS,,,,,,,DIWKSE TO AGXOS PANW APO OLA,,,,,,,,,,SYGNWMI GIA TO KINEZIKO KATEBATO POU EGRAPSA, :))))

να σου πω την αληθεια αυτο το μηνα δεν θα προλαβαινω να πηγαινω για υπερηχο,και ελεγα να μην τα παρω,αλλα θα κανω οτι μου πει ο γιατρος.σκεφτομαι οτι ακομα και με τα χαπια η αριστερη μονο μια φορα εχει δωσει ενα στους 4 μηνες!σκεψου μονη της!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

δε ξερω,οχι πολλες φανταζομαι.πρεπει να τα ρωτησω.

κοριτσια δεν ηθελα να το βαρυνω αλλα ανα και το περιμενα με πειραξε.δε θα το συνηθισω ποτε τελικα!:(

βρε εμεις ειμαστε εδω για ολα..για τα καλα και τα στεναχωρα!

μην απογοητευεσαι αστερια μου, εχε πιστη και θα ερθει και το δικο σου σπορακι να φωλιασει στην κοιλιτσα σου!!!

κιττυ μου γεια σου κοριτσακι, αντρας οδηγος ηταν? περιμενες να κανει κατι αλλο?το μονο που ξερουν να κανουν ειναι μαγκιες και να βριζουν..αν βγει ομως κανενας φορτηγατζης ντερεκι..τοτε κανουν τις κοτες..δεν τους περνει βλεπεις..:lol:

IB5Vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια !!!! πριν λιγο , γυρισαμε , αφου τελειώσαμε τις δουλειές μας , πηγαμε σουπερ μαρκετ.....

πω πω...ζεστη κ υγρασια σημερα....μπλιαχ....

τι κάνετε ?

KALISPERA KITTY,,,,,,,,,EDW NA DEIS TI ILITHIO KAIRO EXEI,,,,,,,POLU ZESTI ALLA APO TO PRWI PAEI NA BREKSI KAI STAMATAEI SYNEXEIA,,,,,,

να σου πω την αληθεια αυτο το μηνα δεν θα προλαβαινω να πηγαινω για υπερηχο,και ελεγα να μην τα παρω,αλλα θα κανω οτι μου πει ο γιατρος.σκεφτομαι οτι ακομα και με τα χαπια η αριστερη μονο μια φορα εχει δωσει ενα στους 4 μηνες!σκεψου μονη της!

βρε μωρο μου...να δεις πως οταν θα μεινεις εγκυος με το καλο..θα μεινεις απτην αριστερη ωοθηκη!!!:lol::lol::lol:

η δικη μου η δεξια ειχε μια κυστη ΝΑ με το συμπαθιο (5 εκατοστα)

και ενω ηταν γεματη απο κυστουλες..τσουπ εκανε την δουλιτσα της μια χαρα!!!

IB5Vp2.png

κιττυ ειπες γεννησε η rose? να της ζησει το μωρακι, κοριτσακι εκανε?γιαυτο και το ονομα χρηστη?

IB5Vp2.png

η ανδριανη που πηγε, μαρη δεν νομιζω να ξεσηκωνεις τις κουζινες τετοια ωρα..θα σε σκισωωωωωωω...:twisted:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

οχι αγορακι!ενα μπεμπαρο 3330!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

πωπω τι αερας ειναι αυτος..ηταν που ηταν..τωρα απογινε απαπααααααααα

IB5Vp2.png

η ανδριανη που πηγε, μαρη δεν νομιζω να ξεσηκωνεις τις κουζινες τετοια ωρα..θα σε σκισωωωωωωω...:twisted:

ANNETE EAN KANEI OPWS KANW EGW EINAI NA PETHANEIS STO GELIO,,,,,,,EGW PAIRNW TO LAPTOP STIN KOUZINA KAI MIA MAGEIREYW MIA GRAFW STO PARENTS MIA DIABAZW,,,,,,,,,,,EAN ME DEIS EIMAI NA PETHANEIS STO GELIO,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ARGI POLU KAI DEN SOU EXW STEILEI AKOMA TO EMAIL,,,,,,,KSEREIS EINAI ME SYNDESI VINN,,,,KINITOU,,,,,,,KAI ARGI SIMERA PARA POLU,,,,,FANTASOU KAI NA BALW FWTO NA TIS FORTOSI

παω να στεγνωσω μαλλι και ξαναερχομαι.

tJd1p3.png

οχι αγορακι!ενα μπεμπαρο 3330!

να της ζησει της κοπελας!!!

αντε και στα δικα μας!!!:wink::wink::wink:

αστεριακο, καλομελετα κι ερχεται!!!

σαγαπαω!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...