Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ανδριανη μου εχω παθει και μεγαλυτερες ηττες απ αυτη!Αλλο βραδυ που καποια δεν θα εχει κεφια θα σας πω για εναν κουκλο που ειχα γκομενο καποτε να κατουρηθειτε απ τα γελια!Να δεις πως ανεβαινει το κεφι τσακ μπαμ!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κανουμε διαμορφωση στον πισω κηπο και εχουμε 1εκσκαφεα και 3 φορτηγα να κουβαλανε χωμα!Της μουρλης λεμεεεεεεεεεεεε

Παω να δω μη θελουν κατι κι εφτασα!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

ναι κ μετα ξυπνησε της το ειπατε?νομιζει οτι ετσι διαγραφουν χωρις λογο εδω αφησαν αυτη να αλλωνιζει τοσες μερες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Ανδριανη μου εχω παθει και μεγαλυτερες ηττες απ αυτη!Αλλο βραδυ που καποια δεν θα εχει κεφια θα σας πω για εναν κουκλο που ειχα γκομενο καποτε να κατουρηθειτε απ τα γελια!Να δεις πως ανεβαινει το κεφι τσακ μπαμ!

WX...TI TOU EKANES TOU ANTHRWPOU KALE???????????

ναι κ μετα ξυπνησε της το ειπατε?νομιζει οτι ετσι διαγραφουν χωρις λογο εδω αφησαν αυτη να αλλωνιζει τοσες μερες

NAI ALLA TI NA PEIS,,,,,,EMENA OMWS ANDRIANA MOU IRTHE 2 FORES MINIMA APO TON ADMIN,,,,,,,AS APOKLEISTO 3 MERES,,,TI NA KANOUME,,,OUTWS I ALLOS DEYTERA THA TOU TO PAW,,,,,,KAI TRITI THA PAME NA DOUME TO SPORAKI MAS,,,KLEISAME RANTEBOU KAI O ANTRAS MOU DEN KRATIETE,,,,GEORGIAAAAAA GIA PES ME TON KOUKLO SOU,,,,,,,KANEME FILI NA SE DW KAI EGW STIN FWTOGRAFIA,,,

Διαφημίσεις

ελενη εχεις πμ

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

που πηγατε καλε?

ανδριανη δε θα παω για τεστ γιτι σημερα ,με ποναει τοσο πολυ η μεση μου που δε νομιζω να μην ερθει,βεβαια απο το πρωι ποναω αλλα τιποτε ακομα!θα περιμενω μεχρι αυριο και αν δεν...θα παρω πρωτα το γιατρο.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ελενη μου μετα απο 1 ωρα κοιμηθηκα δεν σταματαγε η καρδια μου να χτυπαει δυνατα μικρουλης ηταν οσο το δαχτυλο μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...