Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ελενη δεν ακουσα κατι δεν εχω δει δυο μερες τηλεοραση κ τωρα ισα που ειναι ανοιχτη με χαμηλη την ενταση θελω να ηρεμησωωωωωωω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αστα Ελενιτσα μου χθες ξεσαλωσαμε!Πεθαναμε στο γελιο λεμε!

Βαστα γερα κι αμα δεχτεις επιθεση θα ερθουμε ολες μαζι και θα φερουμε και το γερανακι παρεα!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχααααα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

παιρνω εναν βλακα στο 1242 κ του λεω οτι δεν μου ανοιγει το ιντερνετ κ χωρις να μου πει να κανω κατι μου λεει εχει μπλοκαρει το ρουτερ θελει αλλαγμα ντοινκ!!!!!τι του λεω μου λεει ναι κανε ενα reset κ αν δεν κ τοτε απο δευτερα να το αλλαξουμε ευτηχως ξανατηλεφωνησα κ βγηκε αλος στην γραμμη κ συνενοηθηκα κ ετσι εφιαξε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλα που εγινε αυτο???????κατι ατομα ρε παιδι μου!!!!τιποτα δε σεβονται!!!!!!!!!!!

STIN ATHINA ASTERIA,,,,,ASE EGW ELLINAS STIN TOURKIA ,,TOURKALA STIN ELLADA,,,,,XAXAXAXAXAX ASE POU MAS DOULEYEI KAI TO XARWPO TIGRAKI,,,,XAXAXAXAX EIXES DIABASEI TI EIXE GRAPSEI GIA MENA????

Κοριτσια αμα χανομαι ντον τ γουορυ!Εβαλα στους εργατες να φανε και παω κι ερχομαι μη θελουν κατι!

Μαζευτηκανε και ολα τα γειτονοπουλα να κανουν χαζι και γινεται εδω της κακομοιρας!Εχει φριξει το σκυλι μου λεμε και δεν ξετρυπωνεται απο το σπιτακι του!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Αστα Ελενιτσα μου χθες ξεσαλωσαμε!Πεθαναμε στο γελιο λεμε!

Βαστα γερα κι αμα δεχτεις επιθεση θα ερθουμε ολες μαζι και θα φερουμε και το γερανακι παρεα!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχααααα

XAXAXAXAXA..........TO GERANAKI EINAI O GERANOS????????MIN TYXON ATIMES KAI ME AFISETE MONI EDW KAIKATE,,,,,,,,THA ME FANE ZWNTANI,,,,,,,:)))

γιωργια το ωραιο δεν ηταν το γερανακι αλλα τι επαθες κανοντας το χαχαχαχαχαχα καλα ακομα το θυμαμαι. με παιρνει η αδερφη μου τηλ κ μου λεει καλα μωρη 2.30 ωρα δεν ειχες κοιμηθει ακομα?κ που το ξερεις της λεω μου λεει μπηκα στο παρεντσ κ σας διαβασα ολο το πρωι διαβαζα τι λεγατε αυτη τη στιγμη μπορει κ να μας διαβαζει χαχαχαχαχα αλλα γελαω που κολλησε απο προχθες με το ακατανομαστο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλε ριξτε καμια ιδεα για διακοπες λεμε!!εβαλα και τικερακι!!

καλα δε το πιστευω!!!1 χρονο τωρα προσπαθω να ψησω τον ανδρα μου να παμε στην Ταυλανδη και τωρα ακουσα οτι εκει γινεται χαμος τωρα!ειναι λιγο πριν τον εμφυλιο!:(καλα θα μου πειτε εκει γινεται χαμος και εσυ το χαβα σου!!δικιο εχετε αλλα....

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Μην ασχολεισε Ελενιτσα μου δεν αξιζει τον κοπο!Καποιοι βγηκαν και το εβρισαν και ομολογω οτι πεθανα στο γελιο αλλα ετσι του δινουν αξια.Τελος,δεν ξαναδινουμε σημασια και ολα οκ!Υπαρχουν και υπευθυνοι για τη σελιδα ας αναλαβουν αυτοι!

Διαφημίσεις

STIN ATHINA ASTERIA,,,,,ASE EGW ELLINAS STIN TOURKIA ,,TOURKALA STIN ELLADA,,,,,XAXAXAXAXAX ASE POU MAS DOULEYEI KAI TO XARWPO TIGRAKI,,,,XAXAXAXAX EIXES DIABASEI TI EIXE GRAPSEI GIA MENA????

εχω διαβασει μονο αυτα που λεει για τις συνταγες,ειπε κι αλλα??καλα μωρε μην ασχολεισαι!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

γιωργια το ωραιο δεν ηταν το γερανακι αλλα τι επαθες κανοντας το χαχαχαχαχαχα καλα ακομα το θυμαμαι. με παιρνει η αδερφη μου τηλ κ μου λεει καλα μωρη 2.30 ωρα δεν ειχες κοιμηθει ακομα?κ που το ξερεις της λεω μου λεει μπηκα στο παρεντσ κ σας διαβασα ολο το πρωι διαβαζα τι λεγατε αυτη τη στιγμη μπορει κ να μας διαβαζει χαχαχαχαχα αλλα γελαω που κολλησε απο προχθες με το ακατανομαστο

MAS DIABAZEI???????XAIRETISMATA STIN ADERFI TIS ANDRIANAS,,,,,,TI KANEIS ???????NA XAIRESE TIN ADERFI SOU ..........:)))))

εχω διαβασει μονο αυτα που λεει για τις συνταγες,ειπε κι αλλα??καλα μωρε μην ασχολεισαι!

NAI EIXE PEI,,,,,,,EPITHIMW NA DIAGRAPSETE KAI TIN TOURKALA TIN ELENI,,,,,,,XAXAXAXAXA MAS DOULEYEI KAI TO XARWPO SOU LEW,,,,,XAXAXAXAAXXAX

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...