Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

μπραβο ανδριανη μου!!!για να ηρεμησεις βρε κοριτσι μου!ειναι αηδιαστικο μονο που το σκεφτομαι!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια........TO PC EXEI PROBLIMA,,,,,,DEN DEXETE KAMIA GRAMATOSEIRA,,,MAS EIPE THA TO EXEI ETOIMO TIN DEYTERA GIATI DEN PROLABENEI NA MA TO FTIAKSEI,,,,NEYRIASA KAI EGW KAI DEN TO AFISA,,,,THA TOU TO KSANA PAW TIN DEYTERA,,,,,DEN MPORW NA TO PAW SE ALLO ILEKTONIKO GIATI EXEI ARXEIA O ANTRAS MOU MESA KAI MONO STON SIGKEKRIMENO MPOROUME NA TO AFISOUME,,,,,,,NEYRIASA KAI EGW EAN EINAI AS ME APOKLEISOUN 3 MERES,,,TI NA KANW,,,,,

εχει βαλει εναν αερα!!!και βρεχει!μα τι καιρος ειναι αυτος?

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

γεια σας κοριτσια επιτελους καταφερα να μπω 2 ωρες τωρα μιλαγα με το 1242 ειχε μπλοκαρει το ιντερνετ

λοιπον τα νεα μου τα εξης καθαρισα το σπιτι μου κ σκοτωσα τον ποντικο!!!!!!!!!χθες το βραδι κ ενω ημουν σιγουρη οτι δεν ειναι στο δωματιο μου γιατι τα εβγαλα ολα εξω ξαπλωνω κ ακουω στο κομοδινο μου χρατσ χρουτσ πεταγομαι πανω αντρεαααα ειναι μεσα στο κομοδινο του λεω ανοιξετο μου λεει στην αρχη διστασα αλλα ειπα οτι ηρθε το τελος του ανοιγω πεταγετε εγω το σιχαμενο πεταγομαι κ γω βαζω τις τσιριδες με την σκουπα να προσπαθω να το πετυχω αλλα τιποτα αυτο μου ηρθε κατα πανω μου πεταω τη σκουπα ανεβαινω στο κρεβατι περνει την σκουπα ο αντρας μου μια στο κεφαλι παρτον κατω το ποντικοσιχαμενουλη κ ετσι ξεμπερδεψα

EPITELOUS BRE ANDRIANA,,,,TO POIO SIXAMERO ZWO,,OUTE NA TO DW THELW,,,,SYGNWMI BRE KORITSIA ALLA APO DEYTERA THA MPORESW NA SAS GRAFW ME ELLINIKOUS XARAKTIRES,,,,,,,,,ALLA SAS PETHIMISAAAAAA DEN ANTEKSA,,,,TO POLU POLU NA ME KANOUN APIKLEISI 3 MERES,,TI NA KANW??????ITAN PSIXOFTHORO NA ANTIGRAFO ENA ENA GRAMMA NA SAS STEILW ENA KALISPERA,,,,,ASTERIAAA TI KANEIS????

εδω ανεχονται αλλους κι αλλους!εσενα θα αποκλεισουν βρε ελενακι!τι κανεις εσυ?εχεις αναγουλες?

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

εδω ανεχονται αλλους κι αλλους!εσενα θα αποκλεισουν βρε ελενακι!τι κανεις εσυ?εχεις αναγουλες?

NAI BRE ASTERIA,,,AN EINAI DYNATWN,,,,,ALLOUS THEOTRELOUS DEXONTAI KAI APOKLEIOUN EMENA,,,,ME IRTHE OMWS MINIMA OTI THA FAW 3 MERES APOKLIZMO,,,,,DEN PEIRAZEI,,,,,,,ALLA DEN GINETE NA PAME ALLOUS TO LAPTOP,,,MONO STON SYGKEKRIMENO ILEKTRONIKO,,,,TI NA KANW,,,,,KAI O AXRISTOS MAS LEEI EXW DOYLEIA APO DEYTERA,,,,

ασε νακι κ γω ανατριχιαζα αλλα αφου δεν το βρηκα ολη μερα πουθενα υπεθεσα οτι ειχε φυγει για κακη του τυχη καπου αλου ειχε κρυφτει κ ξαναηρθε στο κομοδινο μου καλα να με βλεπατε απο μια μερια να τσιριζω κ ο αντρας μου να προσπαθει να το πετυχει η καρδια μου κοντευε να σπασει. το πρωι το ειπα στην σπιτονοικοκυρα μου που μενει απο πανω κ μου λεει σας ακουγα που φωναζατε αλλα νομιζα οτι κανατε αλλα πραγματα καλα της λεω θα εκανα σεξ κ θα φωναζα ααααααα μαμα μουυυυυυυ σκοτωτο σιχαινομαι!!!!!!! χχαχαχαχαχα ξερω γω μου λεει τοσα κ τοσα εχουν ακουσει τα αυτακια μου 50 χρονια τωρα χαχαχαχα γυρευε ποσες φορες μας εχει ακουσει να κανουμε σεξ χαχαχαχαχα

ελενη δεν σε διαγραφει κανενας εδω μπαιναν κ γραφαν ολα αυτα χθες κ δεν μιλησαν

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Μπραβο Ανδριανουλα-Εξολοθρευτη!!!!!!!Σου το ειπα οτι θα βγει το βραδυ που θα χει ησυχια!!!!!!!!!!

Ελενιτσα κανε υπομονη κοπελιτσα μου!

Νακι μου εδω φυσαει απ το πρωι και με τα χωματα που σκαβουμε στον κηπο γινεται το ελα να δεις απο τη σκονη!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

ASE APO ANAGOULES,,,MPOLIKES,,,,,,RE SI DEIXNEI EDW STO DELTIO EIDISEWN OTI KAPSANE TIN TOURKIKI SIMAIA,,,,,,KSESIKOTHIKAN OI TOURKOI,,,,,,AMAN NA KRIFTW,,,THA ME KATHARISOUN :))

Διαφημίσεις

λοιπον λεω απο δευτερα να κοιταξω για τις διακοπες μας!:D:lol::lol:λεμε Σαντορινη αλλα ριξτε καμια ιδεα.

tJd1p3.png

ασε νακι κ γω ανατριχιαζα αλλα αφου δεν το βρηκα ολη μερα πουθενα υπεθεσα οτι ειχε φυγει για κακη του τυχη καπου αλου ειχε κρυφτει κ ξαναηρθε στο κομοδινο μου καλα να με βλεπατε απο μια μερια να τσιριζω κ ο αντρας μου να προσπαθει να το πετυχει η καρδια μου κοντευε να σπασει. το πρωι το ειπα στην σπιτονοικοκυρα μου που μενει απο πανω κ μου λεει σας ακουγα που φωναζατε αλλα νομιζα οτι κανατε αλλα πραγματα καλα της λεω θα εκανα σεξ κ θα φωναζα ααααααα μαμα μουυυυυυυ σκοτωτο σιχαινομαι!!!!!!! χχαχαχαχαχα ξερω γω μου λεει τοσα κ τοσα εχουν ακουσει τα αυτακια μου 50 χρονια τωρα χαχαχαχα γυρευε ποσες φορες μας εχει ακουσει να κανουμε σεξ χαχαχαχαχα

ελενη δεν σε διαγραφει κανενας εδω μπαιναν κ γραφαν ολα αυτα χθες κ δεν μιλησαν

NAI TA DIABASA ANDRIANA,,,,,,,TI EGINE EKEI STIN ELLADA??????ME PIRE MIA GNWSTI MOU TILEFWNO KAI MOU EKANE KAI PLAKA,,,,KRIPSOU THA SE KATHARISOUN MOU LEEI,,,,,,,TI NA PW RE KORITSIA,,,,,,STIN ELLADA EIMAI TOURKOS YPOIIKOOS KAI STIN TOURKIA EIMAI ELLINIDA,,,,,ANTE BGALE AKRI

αχ πολυ κουραση κοριτσια εχω πεθανει λεμε τωρα αυτο που μου εμεινε ειναι να ξαναπερασω τα καλυματα στα μαξιλαρια κ ειναι πολλα γμτ κ το γυρω γυρω του καναπε που γαινει μιλαμε τα επλυνα οολα κ κουρτινες τα χαλια τα εστειλα εξω κ εγω τοσο σιδερο που με πιανει το κεφαλι μου αλλα σιγα σιγα θα τα τελειωσω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Μπραβο Ανδριανουλα-Εξολοθρευτη!!!!!!!Σου το ειπα οτι θα βγει το βραδυ που θα χει ησυχια!!!!!!!!!!

Ελενιτσα κανε υπομονη κοπελιτσα μου!

Νακι μου εδω φυσαει απ το πρωι και με τα χωματα που σκαβουμε στον κηπο γινεται το ελα να δεις απο τη σκονη!

GEIA SOU GEORGIA ME TON IAKWBOS SOU,,,,,,KALA DIABAZA TA NEA SOU,,,,,FOBERI EISAI......

ASE APO ANAGOULES,,,MPOLIKES,,,,,,RE SI DEIXNEI EDW STO DELTIO EIDISEWN OTI KAPSANE TIN TOURKIKI SIMAIA,,,,,,KSESIKOTHIKAN OI TOURKOI,,,,,,AMAN NA KRIFTW,,,THA ME KATHARISOUN :))

καλα που εγινε αυτο???????κατι ατομα ρε παιδι μου!!!!τιποτα δε σεβονται!!!!!!!!!!!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...