Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μονο πονους?εχω διπλωθει!γι'αυτο σου λεω δεω τη παλευω!θα ερθει οπου να ναι!

αχ!!!!!!!!!!!!!εγω ποτε θα γινω μανα???????????????????:(:(

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ηθελα να τον παρω αλλα λεω αν ειναι αποβολη δε θελω να το μαθω!

αχ με πηρε απο κατω και λεω βλακειες!:(

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

μπορει να τον παρω σε λιγο αν δεν ερθει.μην παει και αργα,ειναι και σαββατο!τον ντρεπομαι τον ανθρωπο πια!

tJd1p3.png

Ελα τωρα δεν θελω βλακειες ειπαμε μεχρι να εμφανηστει εχουμε ελπιδες απλα εγω πιστευω πως ειναι καλυτερα να ξερεις εμενα η αγνοια με σκοτωνει

πλακα μου κανεις!!!!!???????????????τι ελπιδες να εχω???????

tJd1p3.png

η αληθεια ειναι οτι τοσες οχι.

tJd1p3.png

πλακα μου κανεις!!!!!???????????????τι ελπιδες να εχω???????

Γιατι να μην εχεις?????αφου σπασαν τα ατιμα τα αυγουλακια αυτον τον μηνα

Εγω σου ειπα και στις δυο εγκυμοσυνες ειχα καφε και στην δευτερη συγκεκρημενα ποναγα τοσο που πηρα μεσουλιντ και το λεγα στον γιατρο και μου ειπε ειναι φυσιολογικος ο πονος δεν ξερω ρε παιδακι μου τι να πω

Διαφημίσεις

κοριτσακι μου!!!!!!!ποσο καιρο εχω να σε δω???με την εμβρυομεταφορα διαβασα δεν πηγαν καλα τα πραγματα απ'οτι διαβασα.Μη στεναχωριεσαι καλο μου!θα τα καταφερετε τελικα!τωρα πως θα κινηθειτε?

tJd1p3.png

γεια σας κοριτσια επιτελους καταφερα να μπω 2 ωρες τωρα μιλαγα με το 1242 ειχε μπλοκαρει το ιντερνετ

λοιπον τα νεα μου τα εξης καθαρισα το σπιτι μου κ σκοτωσα τον ποντικο!!!!!!!!!χθες το βραδι κ ενω ημουν σιγουρη οτι δεν ειναι στο δωματιο μου γιατι τα εβγαλα ολα εξω ξαπλωνω κ ακουω στο κομοδινο μου χρατσ χρουτσ πεταγομαι πανω αντρεαααα ειναι μεσα στο κομοδινο του λεω ανοιξετο μου λεει στην αρχη διστασα αλλα ειπα οτι ηρθε το τελος του ανοιγω πεταγετε εγω το σιχαμενο πεταγομαι κ γω βαζω τις τσιριδες με την σκουπα να προσπαθω να το πετυχω αλλα τιποτα αυτο μου ηρθε κατα πανω μου πεταω τη σκουπα ανεβαινω στο κρεβατι περνει την σκουπα ο αντρας μου μια στο κεφαλι παρτον κατω το ποντικοσιχαμενουλη κ ετσι ξεμπερδεψα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...