Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ελα ρε συ!!!ρε χριστιανα δενξερω τι παιχτηκε!!!παντως ισως εμφανσιστει σημερα σαββατο!!λεω εγω!μακαρι!!

μακαρι.γιατι αλλιως ειμαι πολυ γκαντεμο. μια φορα μου αρεσε και εμενα καποιος και εν τελει να μην του αρεσω εγω..:roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το απεκλεισα εγω, εγω δεν το βλεπω, αν θελεις κι εσυ να μην το βλεπεις πρεπει να πας στον πινακα ελεγχου, στο ignore list και να τον βαλεις... Μετα δεν θα βλεπεις ποστς του αλλα αυτο που σας εδειξα...

Πάω να το κάνω και εγώ....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

μακαρι χριστιανα!ερη ψυχραιμια,κιεγω 2 μερες το κατααστεναχωρεσα το μωρακι,ημουν συγισμενη,εκνευρισμενη,τααγμενη και θυμωμενη...και νιωθω ασχημα τωρα!αλλα λεω ολα καλα!ελπιζω δηλαδη.δενκανει τνατ αταλαιπωρουμε ετσι ερη

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μακαρι να σε παρει τηλ!!!!!;) η θετικη σκεψη μου μαζι σου

Δεν το πιστευωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πηρε μολις τωρα η κοπελα και μου ειπε οτι του αρεσα πολυυυυυ!!!!

και να κανονισουμε το απογευμα να βγουμε!!!!:mrgreen::-D

Διαφημίσεις

μακαρι χριστιανα!ερη ψυχραιμια,κιεγω 2 μερες το κατααστεναχωρεσα το μωρακι,ημουν συγισμενη,εκνευρισμενη,τααγμενη και θυμωμενη...και νιωθω ασχημα τωρα!αλλα λεω ολα καλα!ελπιζω δηλαδη.δενκανει τνατ αταλαιπωρουμε ετσι ερη

Ναι όλα καλά θα πάνε!!!!!

Λοιπόν σήμερα πρώτα έκλαιγα με λυγμούς, μετά τσαντίστηκα και τώρα είμαι σχετικά καλά.....Να δείτε που σε λίγο θα γελάω......Ρε πάω καλά;;;;;;;;Ελπίζω να είναι από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης....:rolleyes:

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Δεν το πιστευωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πηρε μολις τωρα η κοπελα και μου ειπε οτι του αρεσα πολυυυυυ!!!!

και να κανονισουμε το απογευμα να βγουμε!!!!:mrgreen::-D

ειδες ρε που αγχωθηκες?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Ναι όλα καλά θα πάνε!!!!!

Λοιπόν σήμερα πρώτα έκλαιγα με λυγμούς, μετά τσαντίστηκα και τώρα είμαι σχετικά καλά.....Να δείτε που σε λίγο θα γελάω......Ρε πάω καλά;;;;;;;;Ελπίζω να είναι από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης....:rolleyes:

μαλλον απο τις ορμονες ειναι ερι μου μην ανυσηχεις εχεις καλη παρεα εδω μεσα θα σε κανουν να γελασεις σιγουρα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

χαιρετω και ολες τις φιλεναδιτσες μου!!!μονο που τερμα το κενο που ειχα οποτε ξανα στη δουλεια τα λεμε το απογευμα!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

χαιρετω και ολες τις φιλεναδιτσες μου!!!μονο που τερμα το κενο που ειχα οποτε ξανα στη δουλεια τα λεμε το απογευμα!!!

καλη συνεχεια..παω να φτιαξω τον κιμα μου γιατι ζηλεψα κι εγω..μακαρονια με κιμα μιαμ μιαμ!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Σήμερα, 12:52 Αφαίρεση χρήστη από την λίστα αποκλεισμένων

xarwpo gataki Αυτό το μήνυμα είναι κρυμμένο, γιατί ο χρήστης xarwpo gataki είναι στηv λίστα αποκλεισμένων.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ αυτο το μηνυμα μου βγαζει αντι για το ποστ του!!! Ειμαι τοσο χαρουμενη...

ναι, ναι ....κι εγώ :P:p:p:p και δεν το ξεραμε τόσες μέρες....κάλλιο αργά....:tongue::tongue::tongue:

φιλιά σε όλες !!!!

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Tσα, ειπα να σας πω ενα μεγαλο γεια!!

Τι κανετε κουκλες??

Κιττυ σημερα περνουσα απο τον κεντρικο δρονο, βρισκω μια θεση και σκεφτομαι ΤΕΛΕΙΑ θα της κανω εκπληξη στο μαγαζι....και μου την πηρανννννννννν...Απιστευτο αλλα ελληνικα αληθινο... και ο τυπος σκασιλα του μεγαλη που βγηκαα εξω και την διεκδικησα!!

Τι να πω!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...