Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αχαχα ερη σοβαρα?παλι καλα καλυτερα θυμωμενη!παρα αγχωμενη!απασχολησου 2 μερες,οαλκαλα θ απανε,δε βλεπεις εμενα?οτι του κατεβει του λωλοστεφανη!κουλλλλλλλλλ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα, 12:52 Αφαίρεση χρήστη από την λίστα αποκλεισμένων

xarwpo gataki Αυτό το μήνυμα είναι κρυμμένο, γιατί ο χρήστης xarwpo gataki είναι στηv λίστα αποκλεισμένων.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ αυτο το μηνυμα μου βγαζει αντι για το ποστ του!!! Ειμαι τοσο χαρουμενη...

χριστιανα πω ςπηγε το προξενειο?

αχαχαχαχχα!!!

να σου πω..μετα απο πολλα χρονια γνωρισα ενα ενδιαφερον ατομο..

πολυ καλη περιπτωση!

βρεθηκαμε Πεμπτη βραδυ αλλα απο τοτε τιποτα ρε`συ..

αφαντος αυτος-αφαντη και η κοπελα που μου τον γνωρισε!!

γιατιιιιιι!???:confused:

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια επανήλθα....Ξέρετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να σου φύγει η θλίψη τελικά;Ο θυμός.....Με πήρε η κουνιάδα μου και όταν άκουσε ότι είμαι χάλια άρχισε να με ρωτάει γιατί μπήκα στη διαδικασία να ξαναμείνω έγκυος και μου είπε ότι δεν έπρεπε και άλλα τέτοια και εκνευρίστηκα........

Τώρα είμαι νευριασμένη.......

'Η ειναι ηλιθια εντελως, ή στην προσπαθεια της να σε κανει να νιωσεις καλυτερα ειπε αυτο το ηλιθιο, οποτε και στις δυο περιπτωσεις ειναι ΗΛΙΘΙΑ η γυναικα... Αλλα οντως καλυτερα νευριασμενη παρα στεναχωρημενη!

Σήμερα, 12:52 Αφαίρεση χρήστη από την λίστα αποκλεισμένων

xarwpo gataki Αυτό το μήνυμα είναι κρυμμένο, γιατί ο χρήστης xarwpo gataki είναι στηv λίστα αποκλεισμένων.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ αυτο το μηνυμα μου βγαζει αντι για το ποστ του!!! Ειμαι τοσο χαρουμενη...

Σοβαρά;;;;;;;Επιτέλους!!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Λοιπόν κορίτσια επανήλθα....Ξέρετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να σου φύγει η θλίψη τελικά;Ο θυμός.....Με πήρε η κουνιάδα μου και όταν άκουσε ότι είμαι χάλια άρχισε να με ρωτάει γιατί μπήκα στη διαδικασία να ξαναμείνω έγκυος και μου είπε ότι δεν έπρεπε και άλλα τέτοια και εκνευρίστηκα........

εε τωρα ομως θυμωσα και εγω.

αισιχτιρ πια. τι σουργελα κυκλοφορανε. τι ελεεινη ειναι Θεε μου.

%$^&%&^*(&()()()&*%^&%%#@@

:o:o:o :confused::confused::confused: παει καλα???????????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

ελα ρε συ!!!ρε χριστιανα δενξερω τι παιχτηκε!!!παντως ισως εμφανσιστει σημερα σαββατο!!λεω εγω!μακαρι!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Σοβαρά;;;;;;;Επιτέλους!!!!!!!

το απεκλεισα εγω, εγω δεν το βλεπω, αν θελεις κι εσυ να μην το βλεπεις πρεπει να πας στον πινακα ελεγχου, στο ignore list και να τον βαλεις... Μετα δεν θα βλεπεις ποστς του αλλα αυτο που σας εδειξα...

κι εγω θ αβγω να τελειωσω μπουμπουκι αμου!!!!εχω να ψωνισω ιατο μωρο της ωαφτισης μετα!φιλακιααα!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

το απεκλεισα εγω, εγω δεν το βλεπω, αν θελεις κι εσυ να μην το βλεπεις πρεπει να πας στον πινακα ελεγχου, στο ignore list και να τον βαλεις... Μετα δεν θα βλεπεις ποστς του αλλα αυτο που σας εδειξα...

οντως δουλευει κι εμενα το ιδιο μου βγαζει αι στο δ.....ο γατακι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...