Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηταν ακριβώς ίδια εποχή ( 18 Μαϊου ήταν τότε - 17 Μαϊου θα τον κάνω τώρα)....:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δεν ξέρω αν αντέχω, τρέμουν τα χέρια μου και κλαίω με λυγμούς.....

οι ημερομηνιες δεν παιζουν ρολο..αλλα αφου δεν σου βγαινει απτο μυαλο..

δεν θα ειναι 18 αλλα 17..και ολα θα ειναι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημέρα σας όμορφες...είδα ξεσαλώσατε χθες ε;;;;;εμείς είμαστε χάλια..αισθάνομαι σαν να έτρωγα ξύλο όλο το βράδυ και είμαι καταπιασμένη, έχω και πυρετό...ο δε μικρός έχει τρελό βήχα,βήχει συνέχεια....

Έρη ότι και να σου πούμε δεν θα ηρεμήσεις αλλά κάνε υπομονή...είμαι σίγουρη ότι την δευτέρα θα πετάς από την χαρά σου......

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

αχ κοριτσακι μου γλυκο..ελα βρε να σε κανω μια αγκαλιτσα..δεν σε μαλωνω μη φοβασαι..

προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα..Ο Χριστουλης θα βοηθησει και θα πανε ολα καλα..θα κανω κι εγω προσευχουλα για σενα και το μωρακι σου!

γιατι ομως δεν πηγες για υπερυχο οταν ελεγες να ηρεμισεις?

το οτι στην προηγουμενη πηγαν ολα στραβα δεν σημαινει πως θα πανε και τωρα..το αγγελουδακι σου εκει ψηλα θα βοηθησει το αδελφακι του να ερθει στον κοσμο και να του δωσεις την αγαπη σου και για τα δυο τους!

μονο μη κλαις..μη στεναχωριεσαι και το στεναχωρεις κι αυτο το καημενο..

κανε τον σταυρο σου..εχε πιστη και την δευτερα θα ερθεις να μας πεις πως αδικα περασες ασχημο σ/κ και πως η μικρουλα ειναι υγειεστατη!!!

ηρεμια καλο μου ερακι!!!σε παρακαλω κανε μου την χαρη!

με πονακια πως πας..περασαν?

Κοίτα δεν έκανα υπέρηχο τότε γιατί νόμιζα ότι θα άντεχα.....

Τα πονάκια πέρασαν αλλά συνεχίζω την αγωγή......

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ που δεν με μαλώνετε.....

Πάω να ρίξω λίγο νερό στα μάτια μου και να βγω λίγο στο μπαλκόνι να πάρω αέρα και έρχομαι......

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ξανθη μου, περαστικα βρε κουκλιτσα μου, καλη και γρηγορη αναρρωση και στους δυο σας..ο μικρος πως ειναι απο διαθεση?

ερακι μου, αντε κουκλιτσα μου να συνελθεις, εμεις εδω ειμαστε για σενα και για τη μπεμπουλα σου!!!

IB5Vp2.png

Ευχαριστούμε ελένη, αν και δεν μπορώ να καταλάβω που την πατήσαμε...ο άντρας μου κάνει την νοσοκόμα...

με τετοιο καιρο ξανθη μου δεν ειναι δυσκολο..επιτελους να σταθεροποιηθει να τελειωνουμε.οχουυυυυυυυυυ

το σ/κ ειπε βροχες..προσοχη πολυ θελει..ζακετουλα χαλαρα..μην ανοιγεστε με τα καλοκαιρινα ακομα..

IB5Vp2.png

Ο μικρός είναι μια χαρά μόνο βήχα έχει....Αλλά δεν μπορώ να τον ακούω κάθε φορά να βήχει....Με πιάνει η καρδιά μου...Για μένα δεν πειράζει θα μου περάσει...

Την βγάλαμε όλο τον χειμώνα με μόνο 2 φορές μύξες και μου αρρώστησε τώρα γαμώτο...ελπίζω να σταματήσει γρήγορα τουλάχιστον...

ανετ πέρνα και από εδώ μια βόλτα..... http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=371395#post371395

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ξανθη, τωρα ειναι η χειροτερη περιοδος για ιωσεις και κρυολογηματα, δεν ξερεις πως να ντυθεις... Τον χειμωνα προσεχεις, τωρα ειναι ευκολο να την πατησεις... Δεν ειναι τιποτα, θα περασει....

Διαφημίσεις

καλημερουδια!καλνω δουλιτσες~χτες το ξενυχτησαμε,εστησα και τ ακοριτσια,μια χαρα!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εμεις αντεχουμε..τα μικρα ειναι το ζορι..αυτα ταλαιπορουνται γμτ

περαστικα κοπελα μου και παλι.

γεωργια τι λες μοιαζουμε η η ελενη θελει οφθαλμιατρο? χαχαχα

βαλε κι εσυ καμια φωτο πριβε να σε δουμε!

IB5Vp2.png

Καλημερα κοριτσια.....

Ερη μου για σεν μπηκα πιο πολυ αφου εχουμε δωσει ορκο οι σωματοφυλακες......

Ολα καλα θα πανε κουκλα μου θα το δεις και θα νιωσεις απεραντη ευτυχια μονο μην κλες σκεψου την μπεμπουλα σου που σε καταλαβαινει οσο για τις ημερομηνιες και τα ονειρα δεν θα ξεχαστουν ποτε θα ειναι παντα το σαρακι μας αλλα κοιταμε μπροστα εχεις δυο κουκλια υγιεστατα και που θα κανεις τον καραγκιοζη και γι αυτα.

Παντως οτι σε τρωει πες το να φυγει απο μεσα σου

καλημερουδια!καλνω δουλιτσες~χτες το ξενυχτησαμε,εστησα και τ ακοριτσια,μια χαρα!!!

καλως τηνε την περδικα!!!

α εισαι εγγλεζα ε?χαχαχαχχα περασατε ωραια ομως ε?μου ειπε το κουφετο και η μανου!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...