Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επισης Ανετ, κι εγω που ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος οταν ημουν 6 εβδομαδων, πονουσα τοσο πολυ που δεν εκανα τεστ επειδη νομιζα οτι θα αδιαθετησω... Φυσιολογικο μου κανει που πονας! Στην Μυρτω πονουσα μεχρι την 8η εβδομαδα που ακουσα καρδια, μετα δεν πονουσε η κοιλια...

καλημερα ελενη, μεση και κοιλια...χαλαρα και απαλα πονανε αλλα πονανε..μακαρι να περασουν γρηγορα..γιατι θα ειμαι με τη ψυχη στο στομα..

και νοιωθω σαν να εχω ενα φουσκωμενο μπαλονακι μεσα.

αχ το μπαλονακι μουυυυυυυυ!!!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

δεν την εχεις φιλη αντε κανε την να δεις και την φωτο ειναι μια κουκλαρα

καλε μη λετε τετοια.ντρεπομαιιιιιιιιιιιιιιι!χιχιχι

γεωργια καλημερα, ξεσαλωσες εχθες ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???

ερε γλεντιααααααααααααααα!!

IB5Vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Επλίζω να έχετε καλύτερη διάθεση από εμένα σήμερα.....Sorry Αννετ αλλά είμαι ψυχολογικά πολύ χάλια....Φοβάμαι πολύ τη Δευτέρα.....Πάρα πολύ.....και νομίζω ότι έχω κάθε λόγο να φοβάμαι....Όσο πλησιάζει η ώρα ξυπνάνε οι άσχημες αναμνήσεις....Τέτοια εποχή ήταν πάλι......Είναι και αυτά τα όνειρα.....Και αυτό το μωρό δεν κουνάει καθόλου.....Δεν είμαι καθόλου καλά σας λέω.....Σας παρακαλώ μη με μαλώσετε....Είσαστε οι μόνες που μπορώ να μιλάω με ειλικρίνια......Έχω πλαντάξει στο κλάμμα από το πρωί

Τώρα θα με ρωρτήσετε γιατί σας τα λέω.....Δεν ξέρω....Μάλλον θέλω να το βγάλω από μέσα μου......Εχω λυγίσει.......

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Μωρε και ακροβατικα καναμε και το γερανο σηκωσαμε και τη γειτονια στο ποδι!χαχαχαχαχαχαχαχα

5.30 πρεπει να ταν η ωρα που κοιμηθηκαμε!Τωρα καφεδιαριζομαι να συνελθω!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Καλημέρα κορίτσια!

Επλίζω να έχετε καλύτερη διάθεση από εμένα σήμερα.....Sorry Αννετ αλλά είμαι ψυχολογικά πολύ χάλια....Φοβάμαι πολύ τη Δευτέρα.....Πάρα πολύ.....και νομίζω ότι έχω κάθε λόγο να φοβάμαι....Όσο πλησιάζει η ώρα ξυπνάνε οι άσχημες αναμνήσεις....Τέτοια εποχή ήταν πάλι......Είναι και αυτά τα όνειρα.....Και αυτό το μωρό δεν κουνάει καθόλου.....Δεν είμαι καθόλου καλά σας λέω.....Σας παρακαλώ μη με μαλώσετε....Είσαστε οι μόνες που μπορώ να μιλάω με ειλικρίνια......Έχω πλαντάξει στο κλάμμα από το πρωί

Τώρα θα με ρωρτήσετε γιατί σας τα λέω.....Δεν ξέρω....Μάλλον θέλω να το βγάλω από μέσα μου......Εχω λυγίσει.......

αχ βρε Ερι μου απολυτος φυσιολογικο αν ηταν και τετοια εποχη απλα τα ονειρα σου βγαινουν απο το υποσυνηδητο σου να μιλας να τα βγαζεις απο μεσα σου εδω ειμαστε και για να γελαμε αλλα και να κλαιμε μαζι ολα καλα θα πανε την Δευτερα και αν εχεις αμφιβολιες να παρεις τηλ τον γιατρο σου και να του πεις οτι δεν αισθανεσαι το παιδι οκ και να εισαι σιγουρη οτι θα σου πει να πας να το δεις σημερα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Ερι μου τι πραγματα ειναι αυτα κοπελιτσα?

Δεν ειπαμε θετικη ενεργεια και θετικες σκεψεις εεεεεεε??????????

Να σου πω κανενα κουλο να σου ανεβει η διαθεση?

Αντε κοριτσακι μου καλο μη στεναχωριεσαι και θα δεις ολα καλα θα πανε!ναι?ναι!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Ερη, δεν μπορω να φανταστω ουτε καν τι περασες, ομως σε καταλαβαινω... Δικαιολογημενα αισθανεσαι ετσι, ομως καταλαβαινεις οτι κανεις κακο στον εαυτο σου και στο μωρακι σου, σωστα? Γιατι δεν σκεφτεσαι τι ενοιωθες και πως ηταν τις δυο φορες που ολα πηγαν καλα και κρατησες τα παιδακια σου αγκαλια? Γιατι μενεις στην ατυχια που ειχες? Σκεψου θετικα κοριτσακι, σκεψου τις δυο προηγουμενες φορες που εκανες Β επιπεδου και ολα ηταν σουπερ!!! Αγκαλιτσες και φιλακια σου στελνω!!!!

Μινακι την εχω δει και νομιζω οτι μοιαζει πολυ με την Γεωργιτσα... Στην αρχη μπερδευτηκα, βλεποντας την Γεωργια νομιζα οτι βλεπω την Ανετ...

Υπαρχει κι αλλη γεωργια εκτος απο μενα???????

αχ βρε Ερι μου απολυτος φυσιολογικο αν ηταν και τετοια εποχη απλα τα ονειρα σου βγαινουν απο το υποσυνηδητο σου να μιλας να τα βγαζεις απο μεσα σου εδω ειμαστε και για να γελαμε αλλα και να κλαιμε μαζι ολα καλα θα πανε την Δευτερα και αν εχεις αμφιβολιες να παρεις τηλ τον γιατρο σου και να του πεις οτι δεν αισθανεσαι το παιδι οκ και να εισαι σιγουρη οτι θα σου πει να πας να το δεις σημερα

Ηταν ακριβώς ίδια εποχή ( 18 Μαϊου ήταν τότε - 17 Μαϊου θα τον κάνω τώρα)....:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δεν ξέρω αν αντέχω, τρέμουν τα χέρια μου και κλαίω με λυγμούς.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

αχ κοριτσακι μου γλυκο..ελα βρε να σε κανω μια αγκαλιτσα..δεν σε μαλωνω μη φοβασαι..

προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα..Ο Χριστουλης θα βοηθησει και θα πανε ολα καλα..θα κανω κι εγω προσευχουλα για σενα και το μωρακι σου!

γιατι ομως δεν πηγες για υπερυχο οταν ελεγες να ηρεμισεις?

το οτι στην προηγουμενη πηγαν ολα στραβα δεν σημαινει πως θα πανε και τωρα..το αγγελουδακι σου εκει ψηλα θα βοηθησει το αδελφακι του να ερθει στον κοσμο και να του δωσεις την αγαπη σου και για τα δυο τους!

μονο μη κλαις..μη στεναχωριεσαι και το στεναχωρεις κι αυτο το καημενο..

κανε τον σταυρο σου..εχε πιστη και την δευτερα θα ερθεις να μας πεις πως αδικα περασες ασχημο σ/κ και πως η μικρουλα ειναι υγειεστατη!!!

ηρεμια καλο μου ερακι!!!σε παρακαλω κανε μου την χαρη!

με πονακια πως πας..περασαν?

IB5Vp2.png

Ηταν ακριβώς ίδια εποχή ( 18 Μαϊου ήταν τότε - 17 Μαϊου θα τον κάνω τώρα)....:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δεν ξέρω αν αντέχω, τρέμουν τα χέρια μου και κλαίω με λυγμούς.....

Αγαπη μου, στατιστικα να το παρεις, δεν μπορει να σου συμβει το ιδιο αυτο πραγμα δυο φορες!!! Συγκεντρωσου στα παιδακια σου και στην κοιλιτσα σου, μην σκεφτεσαι τι εγινε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...