Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

το μετανοιωσα..γαλα με κορν φλεικς..το σαντουιτσακι σε κανα δυωρο

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε μονη μου λιαλαω?

τι σας ελεγα χαχαχχαα μιλαω ηθελα να γραψω..χαχαχαχ κισα με εχεις κολλησει κανονικα λεμεεεεεεεεεεεεε χαχαχαχα

IB5Vp2.png

Καλημερα μπηκα να ενημερωσω για να μη με εχετε εννοια,τα πρωτα δειγματα εμφανιστηκσν χθες,οταν γυρισα απο την εξοδο με τις φιλεναδες μου γυρω στις 12.Σημερα κατεβηκε κανονικα,αλλα μην ανησυχειτε καθολου,ειμαι μια χαρα,γιατι περασα τοσο καλα με τα κοριτσια χθες,που νιωθω αποζημιωμενη.

Να εχετε ενα τελειο Σ/Κ γιατι εγω σιγουρα θα προσπαθησω να περασω,σας φιλω ολες γλυκα.

το ηξερες γμτ.δεν πειραζει κοριτσαρα!για πε της αρεσε η μπλουζα της μικρης?εεγω εκανα και ντιλιβερι πριν φτασω στο σπιτι με προλαβε ο συζυξ και μου δωκε παραγκελια για σουβλακια και μπιφτεκακια ματσ μουτσ

καλημερααααααααααα..ζωγραφησατε εχθες χαχαχαχχαχαχχα

μπραβο κοριτσαρες..ναστε καλα βρε αγαπες..με κανατε και κ@τουρηθηκα..ντροπη στη ηλικια μου χαχχαχαχα

γεωργια εισαι φοβερη......καλε εσυ βρηκες την αδερφη ψυχη σου...τη κισα...χαχαχχαα

σπιτακια..γερανοι..συντριβανια..οχι αυτο ειναι δικο μου χεχεχε (ααααααχ ωραιες εποχες!τωρα ξηρασια χαχαχαχχα)

ελενη, αδιαφορια στη πεθερα..εγω δεν εχω αλλα εχω αλλη του σογιου που κανει για 10 πεθερες..απαπααααααααα..αλλα την εχω χ@@@@νη και γραμμενη..και θα ειναι και η τελευταια που θα μαθει για την εγκυμοσυνη μου!και μη νομιζεται πως ειμαι κακια..αν την γνωριζατε θα το επιβεβαιωνατε!

αννουλακι μου, μη νοιαζεσαι για τιποτα..παντως δεν αργησε να φτιαξει η διαθεση ετσι?

ειδες τι κανει η καλη παρεα?

ελενη, αν πληρωνει το τραπεζι αστην την γυναικα να κανει το κουμαντο της..εσυ απολαυσε το..και στην τελικη μη της δινεις την ικανοποιηση πως εκνευριζεσαι..γελακι ειρωνικο και περα βρεχει..σπαστης τα νευρα..θα φαει τα λυσακα της..

παπακι μουυυυυυυυ, καλη επιτυχια...ολα τελεια θα ειναι..θα σε σκεφτομαι πολυ..και θα χαρω αν τα πουμε απο κοντα..πολυυυυυυυ..μα παρα πολυυυυυυυυυ!!!

αστεριακο μου, ολη μου η θετικη σκεψη και ενεργεια ειναι μαζι σου!!!

το μεσημερι που κοιμηθηκα λιγο, ξυπνησα κατα τις 6 και πηγα στην κρεβατοκαμαρα που κοιμοταν και ο καλος μου..ανοιγει τα ματια του..ερχετε κοντα μου και κατεβαινει στη κοιλια μου..φιλαει..φιλαει..και λεει "παιδι μου, νινι μου, το νινι μου ειναι αυτο"!!!

το ποσο ευτυχισμενη με εκανε δεν λεγεται!αχ θα τον φαω..θα τον πνιξω στα φιλια!!!

και το βραδυ που γυρνουσαμε απτους κουμπαρους, μου επιασε την κουβεντα για σας..με λιγα λογια μου ειπε πως ενω στην αρχη ηταν αντιθετος με το θεμα του φορουμ..τωρα νοιωθει πολυ χαρουμενος που σας εχω!!!δεν περιμενε ποτε ποσο πολυ μπορουσα να δεθω με ατομα που ισως δεν γνωρισω ποτε..κι εγω αμεσως..

"τι λες καλε..φυσικα και θα τις γνωρισω..αλλες νωριτερα, αλλες αργοτερα"!!!

οχι που θα γλυτωσετε..χιχιχιχιχι

οι σαλονικιες που ειναι..φιληθηκαν..αγκαλιαστηκαν..δεν μας ειπαν!

μανουτιτακι μου, κισακι, μαριαθ, κουφετο..αλλη σαλονικια ξεχασα? δεν θυμαμαι..το αιλχαιμερ βλεπετε χαχαχχαα

κοριτσια σας αγαπω πολυ να το ξερετε!

καλημερα λοιπον και παλιιιιιιιι, θα ειμαι τρυγυρω!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ

921477wc2fyvv2y2.gif

καλημερα κουφετι μου, γυρισατε την ωρα που βγαινουν οι βρυκολακες ε?

πως περασατε? η κισα φουσκωσε?κισααααααααα ουουυυυυυυυυυυ..

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

το διαλυσαμε αργα δεν καταλαβα πως περασε η ωρα.σοβαρα μιλαω λεει σε καποια φαση η μανου ειναι 11 η ωρα και εχω μεινει μλκς λεω οριστε?αυτο ειναι αμα εχεις καλη παρεα.να σχολιασω το αν φουσκωσε η κισα?καλα.για τα δεδομενα της κισσας ναι φουσκωσε για τα δεδομενα του υπολοιπου κοσμου ενα εχω να πω,η δικια μου ειναι ποιο μεγαλη και δεν ειμαι εγκυος αχαχαχααχαχαχαχα αλλα ειναι μια γλυκα,και αυτη η γαληνη που εχουν και η λαμψη που βγαζουν οι εγκυουλες θεα αγαπη μου θεα!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

το διαλυσαμε αργα δεν καταλαβα πως περασε η ωρα.σοβαρα μιλαω λεει σε καποια φαση η μανου ειναι 11 η ωρα και εχω μεινει μλκς λεω οριστε?αυτο ειναι αμα εχεις καλη παρεα.να σχολιασω το αν φουσκωσε η κισα?καλα.για τα δεδομενα της κισσας ναι φουσκωσε για τα δεδομενα του υπολοιπου κοσμου ενα εχω να πω,η δικια μου ειναι ποιο μεγαλη και δεν ειμαι εγκυος αχαχαχααχαχαχαχα αλλα ειναι μια γλυκα,και αυτη η γαληνη που εχουν και η λαμψη που βγαζουν οι εγκυουλες θεα αγαπη μου θεα!!!

ειδες η καλη παρεα?????χανεις τον μπουσουλα..αν δεν υπηρχαν και ρολογια ακομα εκει σας εβλεπα χαχα

χαχχαχα κοιλουμπιτσα κουφετακι ε?χαχαχαχα

κι εγω σαν 4 μηνων ειμαι..οταν τους φτασω με το καλο να δω τι θα γινει..πρωτα η κοιλουμπα θα στριβει τη γωνια και μετα εγω χαχαχαχα

λαμψη, γαληνη, ευτυχια!!!κι εγω μπαμ κανω απο μακρια..γιαυτο και αποφευγω να παω στα σογια επισκεψεις απο τωρα!!!:lol::lol::lol:

παω να απλωσω το κορμακι μου, θα ξαναμπω λιγο αργοτερα!

φιλακια κουφετακι μου, συγνωμη που σαφηνω μονη..αλλα κουραστηκα..:(

IB5Vp2.png

ειδες η καλη παρεα?????χανεις τον μπουσουλα..αν δεν υπηρχαν και ρολογια ακομα εκει σας εβλεπα χαχα

χαχχαχα κοιλουμπιτσα κουφετακι ε?χαχαχαχα

κι εγω σαν 4 μηνων ειμαι..οταν τους φτασω με το καλο να δω τι θα γινει..πρωτα η κοιλουμπα θα στριβει τη γωνια και μετα εγω χαχαχαχα

λαμψη, γαληνη, ευτυχια!!!κι εγω μπαμ κανω απο μακρια..γιαυτο και αποφευγω να παω στα σογια επισκεψεις απο τωρα!!!:lol::lol::lol:

παω να απλωσω το κορμακι μου, θα ξαναμπω λιγο αργοτερα!

φιλακια κουφετακι μου, συγνωμη που σαφηνω μονη..αλλα κουραστηκα..:(

καλη ξεκουραση ουκλα μου.και μην ξεχνιομαστε βαγκο φιλακια000203F8.gifακου βαγκος χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

sig.asp?img=ad1

921477wc2fyvv2y2.gif

κοριτσαρες πηγα και κοιμηθηκα ενα διωρο ενα κινουμενο πτωμα ημουνα αννετακι μου δεν με απασχολει κατι το σοβαρο για να μην μπορω να κοιμηθω αυπνιες απλως και κατι ψιλοενοχλησεις στην κοιλια χαμηλα δεν με αφηνουν να κοιμηθω!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες πηγα και κοιμηθηκα ενα διωρο ενα κινουμενο πτωμα ημουνα αννετακι μου δεν με απασχολει κατι το σοβαρο για να μην μπορω να κοιμηθω αυπνιες απλως και κατι ψιλοενοχλησεις στην κοιλια χαμηλα δεν με αφηνουν να κοιμηθω!!!

αχ βρε μινακι μου, πως σε καταλαβαινω..να προσπαθεις ομως γιατι ο οργανισμος μπορει να τα παιξει..ποσο θα αντεξει..

ο αντρας μου εχθες μου ειπε το κορυφαιο..

- επρεπε να το καταλαβουμε πως εισαι εγκυος..αφου ειχες αυπνιες..ξυπνουσες απτα αγρια χαραματα..(εγω ειμαι πολυ κοιμησης χαχαχα)

λες τελικα να ειναι συμπτωμα η αυπνια?μακαρι!!!!!!!!8-)8-):cool:

IB5Vp2.png

ξερω κι εγω ρε αννετακι μου συνηθως το αργοτερο μεχρι τις 12 ημουν στο κρεββατι μου αλλα τωρα τιποτα κανονικα χθες μετα απο μια ολοκληρη νυχτα αυπνη θα επρεπε να ειχα ξεραθει στις 10 που κοιμηθηκε η μικρη αλλα μπα τιποτα εχω κι αυτες τις τσιμπιες με τρελενουν αμα ειναι να αδιαθετησω πιο νωρις ας αδιαθετησω να ησυχασω

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αχ βαριεμαι να παω στον χασαπη..αλλα αν το αφησω για αργοτερα..θα το ξεχασω η θα αδειασει το ψυγειο του και μετα...

μινακι δεν μου το θυμιζεις σε καμια ωρα?χαχαχα

αχ ποναει λιγο η κοιλιτσα μου....δεν εχει σταματησει καθολου εδω και δυο περιπου εβδομαδες..ποναει λιγο βεβαια αλλα ειναι εκνευριστικο γκρρρρρρ

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...