Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γυρναγαμε με το συζυγο απο νυχτοπερπατηματα οταν μου ρθε η εμπνευση!Σταματα σε μια ακρη του λεω και παει και σταματαει στο παρκινγκ ενος επιπλαδικου!Ειχαμε το προχειρο αυτοκινητο που δεν εχει πισω καθισματα και ειναι ολο μοκετα.Αυτο το δανειζοταν ο κουνιαδος μου που και που για τις γκομενοδουλειες ενεκα πρακτικο βλεπετε!Αρχιζουμε τις ιστοριες και πανω στο καλο και ενω ειμαι απο πανω νιωθω κατι να με γραπωνει απ το μαλλι και μια να ξεφωνιζει "μωρη π......... θα σε σκισω"!Με το βυζι κρεμαμενο και τον συζυγο αναυδο γυρναω και βλεπω την γκομενα του κουνιαδου που νομιζε οτι ηταν εκεινος με καποια αλλη...........

Η απολυτη ξεφτιλα και για μας αλλα κυριως για κεινη!

χαχαχαχαχχαχαα να ημουν απο μια μερια να το βλεπω!!!!!

Αλλα φανταζομαι πως θα ενιωσες πωπω

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Περιττο να σας πω οτι οταν κυκλοφορησε το στορι εκεινη για να δικαιολογηθει ελεγε "μα καλα ο αδερφος σου παντρεμενος ανθρωπος να τρεχει εξω?"

Εφριξε το σκυλι εδω πα με την πατατια της λεμεεεεεεεεεεε

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Ελενη κανενα γλυκακι παραπανω να εισαι και καλη νυφουλα???????

Εχω φτιαξει και της εχω παει ενα σκασμο, τιγκα στην ζαχαρη και το βουτυρο... Ρε σεις δεν παθαινει τιποτα λεμε, αν τα τιναξει ποτε δεν θα το πιστευω...

Παντως εκτος σπιτιου ειναι επικινδυνα τα πραγματα,ασε γιατι εχω παθει ιστορια................

για πες...

Εσυ την ισιωσεςς μια και καλη.....

Καλε η ελενη που ειναι φτιαχνει γλυκο....??????

χαχαχαχαχαχα

ελενηηηηηη το ξυλο δεν ειναι για χορταση αστον τον ανθρωπο να ηρεμησει λιγο κ συνεχιζεις μετα

ροχαλιζει μαρη, εμενα χτικιασε και ροχαλιζει τωρα...

Να σας πω τι επαθα εκτος σπιτιου να γελασετε?????

ναι ναι

εχετε ακουσει τηνπαροιμια που λεει παντα ξεχνα η πεθερα πως καποτε ηταν νυφη?κανονιστητε να κανετε τα ιδια στις δικες σας νυφες

σου επιτρεπω να με πιασεις στα χαστουκια αν γινω ετσι...

Διαφημίσεις

Τι να πει ρε παιδια που την αρχισε ο αντρας μου στα ευλογησον και κατεβασε τους αγιους παντες?

Δεν λες καλα που δεν εκανα καμια συστολη απο την τρομαρα να μας πανε σηκωτους?Εκει να κοιταζες ξεφτιλα μετα!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

χαχαχχα ακομα γελαω τι ηληθια που ηταν αφου δεν την βαρεσε ο αντρας σου

ο κουνιαδος σου δεν της ειπε τιποτα?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Το γελιο ειναι οτι εχει σχεδον 2 χρονια που εγινε το σκηνικο και οι φιλοι μας πειραζουν και μας λενε οποτε το φερνει η κουβεντα "εσεις αστεγα μη μιλατε"!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...